Lassan egy év telt el azóta, hogy Mayu Tomitát brutálisan megtámadta egy rajongója. A napokban hozták meg az ítéletet az ügyben.
A teljes cikkhez kattints ide!
Elítélték Mayu Tomita támadóját
2017. március 04. 07:56
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline |
Fel nem foghatom hogy létezhetnek ilyen emberek..Tönkre tette ennek a szegény lánynak az életét, de mi oka volt rá? Az ilyeneket életfogytiglanra kéne ítélni, soha nem lenne szabad hogy még egyszer emberek között legyenek. Az emberi gonoszságnak nincs határa.
2017. március 04. 08:29
Bunkó leszek, de kevesellem ezt a 14 évet. Egy kiszámíthatatlan pszichopatáró beszélünk, aki gátlástalanul meg is ölhette volna szerencsétlent, és rajta kívül további x ember él még a Földön! Borzalmas ez az egész, szerencsétlen lánynak pedig mihamarabbi felépülést kívának!
2017. március 04. 10:12
Mirrors#sremmlife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 18 Azonosító: 203041 offline |
nem is értem, hogy miért nevezik őt rajongónak, na mindegy...
szomorú, hogy valaki képes ilyen tettre, és sajnos rengetegen vannak. én is nagyon kevésnek tartom a 14 évet, az ilyeneknek pár év a börtönben nem nagy szenvedés, hiszen nekik nem fáj fizikailag az egész. a bíró helyében sokkal durvább ítéletet hoztam volna, na de még szerencse, hogy ez nem az én hatásköröm.
remélem, hogy fel tudja dolgozni ezt az esetet, tudom, hogy ehhez pár év is kevés, de ha igaz a mondás, akkor az idő lassan, de minden sebet begyógyít. mihamarabbi felépülést testileg, lelkileg egyaránt!
szomorú, hogy valaki képes ilyen tettre, és sajnos rengetegen vannak. én is nagyon kevésnek tartom a 14 évet, az ilyeneknek pár év a börtönben nem nagy szenvedés, hiszen nekik nem fáj fizikailag az egész. a bíró helyében sokkal durvább ítéletet hoztam volna, na de még szerencse, hogy ez nem az én hatásköröm.
remélem, hogy fel tudja dolgozni ezt az esetet, tudom, hogy ehhez pár év is kevés, de ha igaz a mondás, akkor az idő lassan, de minden sebet begyógyít. mihamarabbi felépülést testileg, lelkileg egyaránt!
2017. március 04. 10:52
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline |
Ez az ember beteg. Aki ilyeneket csinál tárgylás közben, az nem emberek közé való (a késelésről nem is beszélve). Én ki sem engedném a börtönből. Sőt, lehet kényszerzubbonyt is húznék rá. Őrült...
2017. március 04. 21:28
Én sokkal több évet adtam volna,de lehet,hogy csak én vagyok ilyen "keménymarkú"...
2017. március 04. 21:52
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline |
"Lassan egy év telt el azóta, hogy Mayu Tomitát brutálisan megtámadta egy rajongója." - ki mondta, hogy a rajongója? Pff, gratulálok a cikkírónak. Egyértelműen rajongónak tűnik ez a rohadék...
2017. március 05. 02:50
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1455 Csatolások: 373 Azonosító: 233579 offline |
Ez a kiszámíthatatlan pszichopata tönkre tette ennek a szegény lánynak az életét. És most úgy határoztak az ügyben hogy 14 év és hat hónap letöltendő börtönbüntetést kap ez a kiszámíthatatlan pszichopata. Na jó ez most vicc mert ha az akkor elég rossz vicc? És mi lesz hogy ha eltelik ez a 14 év és hat hónap. Akkor mi lesz? Az ilyeneket életfogytiglanra kéne ítélni soha nem lenne szabad hogy még egyszer emberek között legyenek!
2017. március 05. 17:10
RoMackvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.04. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 256845 offline |
Ez szerintem sokkal többet vett el, mintha megölte volna. Gondoljunk csak bele, hogy így annyi mindent nem tud megtenni szegény. Én sokkal többet ítéltem volna neki.
2017. március 06. 07:09
Az ilyen nem normális. Pszichiátriát nem szeretné meglátogatni az a férfi?
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.