Olvasol?
2010. október 31. 18:24
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Hubert Selby: Rekviem egy álomért
Hát ide be se írtam, hogy sikerült megszerezni végre?
Nehéz, de nagyon tetszik eddig.
Plusz elkezdtem a True Blood könyveket is, csak sokáig nem jutottam az elsővel, mert jött a Rekviem és az elsőbbséget élvez bárminél.
Hát ide be se írtam, hogy sikerült megszerezni végre?
Nehéz, de nagyon tetszik eddig.
Plusz elkezdtem a True Blood könyveket is, csak sokáig nem jutottam az elsővel, mert jött a Rekviem és az elsőbbséget élvez bárminél.
2010. november 01. 11:31
Én jelenleg a True Blood széria második könyvét olvasom (Élőhalottak Dallasban), de már csak pár oldal és kivégzem ezt is, szóval mindjárt veszem a harmadikat...
2010. november 08. 00:00
Fedorov |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.10. Hozzászólás: 573 Csatolások: 177 Azonosító: 18774 offline |
Most sajnos nem igen van rá időm. Régebben sokat olvastam.
1 felhasználónak tetszik:
Jaredfanatic
2010. november 13. 12:58
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline |
Gena Showalter - Éjsötét bosszú
Végre, a Lords of the Underword könyvsorozat harmadik regényét tarthatom a kezemben!
Végre, a Lords of the Underword könyvsorozat harmadik regényét tarthatom a kezemben!
Jaredfanatic
2010. november 13. 13:05
Little_tomcatúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 138568 offline |
régebben olvastam de már nem mert nincs sok időm
Jaredfanatic
2010. november 19. 01:18
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Irvine Welsh - Trainspotting
Másodjára olvasom, személy szerint jobban tetszik, mint a film. Előbb olvastam, mint láttam, lehet emiatt van, vagy csak mert más a kettő hangulata.
Másodjára olvasom, személy szerint jobban tetszik, mint a film. Előbb olvastam, mint láttam, lehet emiatt van, vagy csak mert más a kettő hangulata.
2010. december 02. 17:33
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5218 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline |
Meg Cabot könyvei nagyon jók
2010. december 03. 19:37
Aimen Klimmeron-Káma Púra a gyönyörök városa
Érdekes könyv az biztos! Érdemes elolvasni, mert az én érdeklődésem is fölkeltette!
Érdekes könyv az biztos! Érdemes elolvasni, mert az én érdeklődésem is fölkeltette!
2010. december 03. 20:26
anniechelonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 67 Csatolások: 1 Azonosító: 140041 offline |
Szalai Vivien-Hamis Gyönyör
elképesztő..
elképesztő..
2010. december 04. 13:21
Pesztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.08. Hozzászólás: 465 Csatolások: 3 Azonosító: 104407 offline |
Én nagyon nagyon szeretek olvasni Nem vagyok válogatós, jöhet minden. Mostanság már a klasszikusokat is tudom értékelni (öregszem).
Most Robertson Davies Lázadó angyalok című könyvecskéjével szenvedek. Azt írják, krimi, izgalmas történet. Már csak száz oldal van hátra, de eddig csak nagyon okos egyetemi professzorok vitatkoztak az élet nagy dolgairól
De utána vár rám egy újabb Wass Albert
Most Robertson Davies Lázadó angyalok című könyvecskéjével szenvedek. Azt írják, krimi, izgalmas történet. Már csak száz oldal van hátra, de eddig csak nagyon okos egyetemi professzorok vitatkoztak az élet nagy dolgairól
De utána vár rám egy újabb Wass Albert
2010. december 13. 20:19
DaveChrisvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.11. Hozzászólás: 246 Csatolások: 202 Azonosító: 136208 offline |
Don Winslow- Drogháború
Hihetetlenül nyomasztó egy könyv, véres és kegyetlen történettel, de mégis letehetetlen.
Álljon itt akkor a fülszöveg:
„A legnehezebb dolog a világon nem az, hogy saját elhatározásunknál fogva ne műveljünk valami gonosz dolgot. Hanem az, hogy legyen elég bátorságunk megállítani. Hogy az ember az életével játszva odaálljon a szökőár elé.”
Hihetetlenül nyomasztó egy könyv, véres és kegyetlen történettel, de mégis letehetetlen.
Álljon itt akkor a fülszöveg:
„A legnehezebb dolog a világon nem az, hogy saját elhatározásunknál fogva ne műveljünk valami gonosz dolgot. Hanem az, hogy legyen elég bátorságunk megállítani. Hogy az ember az életével játszva odaálljon a szökőár elé.”
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.