Olvasol?
2011. június 26. 11:55
Most Julie Garwood Lázadó vágy című könyvét olvasom.
2011. június 26. 16:51
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Idézet (Arianaa @ 2011.06.26. 12:37)
Kötelezőbe:Molnár Ferenc-Pál utcai fiúk
Attól, hogy kötelező, még nagyon is jó könyv! Próbálj kicsit a dolog mögé látni és meglátod, hogy imádni fogod. Az egyik legjobb magyar ifjúsági regény! Én a mai napig szívesen újraolvasom, ha úgy tartja úri kedvem. És még mindig tetszik!
2011. június 26. 16:55
Nem nagyon szoktam, csak ha kötelező van. Jelenleg arra próbálom rávenni magam, hogy elolvassam az Egri csillagokat - és utána olvasónaplót írjak belőle (természetesen netről kilesve).
Mellesleg, nekem valamiért mindig az ikrekről szóló történetek jönnek be.
Mellesleg, nekem valamiért mindig az ikrekről szóló történetek jönnek be.
2011. július 11. 03:23
Most olvastam ki Hilary Duff könyvét, az Elixirt. Szerintem lenyűgöző, hogy Hil mennyi mindent csinál ilyen magas szinten, mert hiába olvastam angol nyelven, nem tudtam letenni. Hatalmas piros pont neki, mert írónak is remek. Már alig várom az októbert, amikor a Devoted megjelenik
1 felhasználónak tetszik:
duracell
2011. július 28. 18:46
Jelenleg Agatha Christie Nyaraló gyilkosok című könyvét olvasom.
2011. augusztus 08. 21:42
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline |
Idézet (Adri98 @ 2011.08.08. 21:40)
Hát most az Antigóné-t (asszem így kell írni), de csak azért, mert kötelező
Fuj... Az egyik förtelem, amiből egyszer vizsgáznom kellett. De gyűlölöm azt a művet... Részvétem..
2 felhasználónak tetszik:
Adri98,
bertmccracken
2011. augusztus 08. 21:43
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline |
Imádok olvasni Persze csak olyat ami érdekel:)
Az édesvölgyi suli szerelmes ikrei
Ez a kedvenc könyvem. Ez egy sorozat amúgy, nagyon sok része van. De nem mindig kapcsolódnak egymáshoz a részek Ajánlom Minden Tinédzser csajszinak, tuti tetszeni fog nekik
Itt a történet :
Eredeti címe: Sweet Valley High, filmsorozat is készült belőle. Sweet Valley egy képzeletbeli városka Kaliforniában, itt él a szép szőke ikerpár, Elizabeth és Jessica Wakefield. A könyvsorozat első kötete 1984-ben jelent meg, "Double love" címen (Dupla szerelem). A sorozat összesen több, mint 150 könyvet számol. A legutolsó címe Sweet 18 / Sweet Valley Senior Year, ez 2003-ban jelent meg. Elizabeth az idősebbik iker, kereken négy perccel idősebb a "kishúgánál". Nagyon szeret olvasni és újságíró szeretne lenni. Komoly és hűséges típus. Jessica - Liz hasonmása némileg csinosabb kivitelben - egy flörtölős pillangó. Egyfolytában pasizik, bulizik. Más szereplők: az ikrek szülei: Ned és Alice Wakefield, az ikrek bátyja: Steven Wakefield, Elizabeth szerelme: Todd Wilkins, Elizabeth barátnője: Enid Rollins, Jessica barátnője: Lila Fowler, az osztály bolondja: Winston.
Az édesvölgyi suli szerelmes ikrei
Ez a kedvenc könyvem. Ez egy sorozat amúgy, nagyon sok része van. De nem mindig kapcsolódnak egymáshoz a részek Ajánlom Minden Tinédzser csajszinak, tuti tetszeni fog nekik
Itt a történet :
Eredeti címe: Sweet Valley High, filmsorozat is készült belőle. Sweet Valley egy képzeletbeli városka Kaliforniában, itt él a szép szőke ikerpár, Elizabeth és Jessica Wakefield. A könyvsorozat első kötete 1984-ben jelent meg, "Double love" címen (Dupla szerelem). A sorozat összesen több, mint 150 könyvet számol. A legutolsó címe Sweet 18 / Sweet Valley Senior Year, ez 2003-ban jelent meg. Elizabeth az idősebbik iker, kereken négy perccel idősebb a "kishúgánál". Nagyon szeret olvasni és újságíró szeretne lenni. Komoly és hűséges típus. Jessica - Liz hasonmása némileg csinosabb kivitelben - egy flörtölős pillangó. Egyfolytában pasizik, bulizik. Más szereplők: az ikrek szülei: Ned és Alice Wakefield, az ikrek bátyja: Steven Wakefield, Elizabeth szerelme: Todd Wilkins, Elizabeth barátnője: Enid Rollins, Jessica barátnője: Lila Fowler, az osztály bolondja: Winston.
An_d_a
2011. augusztus 08. 21:45
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1451 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline |
Idézet (Christo @ 2011.08.08. 21:35)
Tegnap vettem meg, most olvasom először. Nagy reményeket fűzök hozzá.
Én nemrég fejeztem be, igaz én könyvtárból kölcsönöztem ki. Jó könyv, megéri elolvasni, szerintem nem fogsz csalódni
Amúgy nem olyan sűrűn, de hogy most nyár van, több időt szentelek az olvasásnak.
Christo
2011. augusztus 08. 22:34
NikiBlackD a r e T o D r e a m |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.06. Hozzászólás: 1021 Csatolások: 415 Azonosító: 157599 offline |
Nem nagyon szeretek olvasni, mert még nem találtam olyan könyvet ami nagyon érdekel. Ha viszont olvasok akkor este vagy napközben a kertben szoktam.
2011. augusztus 08. 22:37
Néha-néha olvasok ha van kedvem. Természetesen a kötelezőket mindig elolvasom.. Sok könyvem van abból csak kettőt nem olvastam végig. Jelenleg most is olvasok egy könyvet.
2011. augusztus 09. 23:24
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline |
Én minden nap olvasok és elég sokat:))
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.