Olvasol?
2012. január 22. 18:43
Én most a Monster High 1. részét olvasom de ha végeztem kezdem a 2.részét
2012. január 22. 18:46
Naná!
Legfőképp történelmi regényeket, de szoktam szépirodalmi-féléket is. Amiket nem bírok: a csöpögős, amcsi idiótaságok, Twilight...stb.
Olvasás 4 ever!!
Legfőképp történelmi regényeket, de szoktam szépirodalmi-féléket is. Amiket nem bírok: a csöpögős, amcsi idiótaságok, Twilight...stb.
Olvasás 4 ever!!
2012. február 07. 10:53
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline |
Én egy nagyon jó kanadai írónő könyvét olvasom aminek a címe : Emily, és a tűzpróba. Már az első könyvet elolvastam, most a második részét olvasom aminek a címe : Emily 2.- Barátok.
1 felhasználónak tetszik:
Musegirl
2012. február 08. 19:10
Igen, én a horror regényeket és a krimiket szeretem
2012. február 18. 16:10
Corby- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.12. Hozzászólás: 7039 Csatolások: 1417 Azonosító: 147096 offline |
Nem olvasok..Valahogy nem köt le..Perzse ha valami érdekes, azt elolvasom, de, ha nem akkor nem
delenagirl_
2012. február 18. 16:19
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3909 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline |
Jó kis topic.
Nagyon szeretek olvasni, de egyre kevesebb olyan könyvet találok, amit szívesen elolvasnék. Az elmúlt egy évben jópár Agatha Christie-regényen átrágtam magam, de azokat is kezdem megunni.
A legutolsó könyv, amit olvastam, Rick Riordan Percy Jackson-sorozatának negyedik kötete volt. Nagyon szeretem a sorozatot, a Harry Potter vége után ismét rá tudott venni az olvasásra. Csak ajánlani tudom.
Nagyon szeretek olvasni, de egyre kevesebb olyan könyvet találok, amit szívesen elolvasnék. Az elmúlt egy évben jópár Agatha Christie-regényen átrágtam magam, de azokat is kezdem megunni.
A legutolsó könyv, amit olvastam, Rick Riordan Percy Jackson-sorozatának negyedik kötete volt. Nagyon szeretem a sorozatot, a Harry Potter vége után ismét rá tudott venni az olvasásra. Csak ajánlani tudom.
2012. február 18. 16:40
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline |
Igen,elég sokat.Fejős Éva és Lauren Conrad könyvet olvasok most
2012. február 18. 16:42
Dancsyy97ha u clown |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 196 Azonosító: 143272 offline |
A Szent Johanna Gimi 4.részét olvasom + a Jane Eyre-t
DisneyFans
2012. február 18. 16:43
NorPatchCatnip |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 2586 Csatolások: 397 Azonosító: 166568 offline |
persze, hogy olvasok!! egyik kedvenc időtöltésem
leginkább Becca Fitzpatrick, Jazawa Ai és Lisa Jane Smith által írott könyveket/mangákat :]
leginkább Becca Fitzpatrick, Jazawa Ai és Lisa Jane Smith által írott könyveket/mangákat :]
Heetella
2012. február 18. 16:45
Idézet (Corby @ 2012.02.18. 16:10)
Nem olvasok..Valahogy nem köt le..Perzse ha valami érdekes, azt elolvasom, de, ha nem akkor nem
én is így vagyok vele
2012. február 18. 17:18
Most olvasom a Richard Castle: Heat Wave – Hőhullám című könyvet. Eddig nem nagyon érdekes, remélem, hogy a későbbiekben ez változni fog.
Utána pedig John Connolly: Sötét árnyak című könyvét fogom olvasni.
az utóbbi időben nagy Connolly fan lettem.
Utána pedig John Connolly: Sötét árnyak című könyvét fogom olvasni.
az utóbbi időben nagy Connolly fan lettem.
2012. február 18. 17:19
hát engem az olvasás semmiképp nem köt le.. semelyik könyv..sajnálom
ink géép. xd
ink géép. xd
2012. február 18. 17:56
Idézet (Szincsuu @ 2012.02.18. 17:19)
hát engem az olvasás semmiképp nem köt le.. semelyik könyv..sajnálom
ink géép. xd
ink géép. xd
Hát az látszik is a fogalmazásodból.
Én jelenleg Stephen King - A ragyogás című könyvét olvasom. Imádom, egyszerűen letehetetlen, de Kingtől nem is vártam mást.
2012. február 20. 17:31
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4158 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline |
most épp az Éhezők viadalát, nagyon imádom
2012. február 20. 17:36
Patrick Robinson - Mindhalálig
Még csak most kezdtem el, de hihetetlen jó könyv. Talán 50-60 oldalt sikerült eddig elolvasnom, de eszméletlen jó. Imádom az akciókat és az NCIS-féle sztorikat, s ez valami hasonló. Igaz, nem az NCIS, hanem a haditengerészet és az NSA emberei a főszereplők, valamint igazi kis terroristákat üldöznek, akik feltehetőleg valamilyen fontos és befolyásos embert akarnak kinyírni az Al-kaida által. Hihetetlen jó könyv, még alig olvastam el belőle egy kicsit, s már azt tudom mondani, hogy az egyik legjobb terrorcselekményről és annak a megelőzéséről szóló regény. Ajánlani tudom mindenkinek, aki szeret ilyenekről olvasni. Megéri!
Stephen King - Állattemető
Egyik barátnőmtől kaptam kölcsön a könyvet, mondván, hogy hihetetlen jó King regény, és beletrafált. Imádtam olvasni. Bár nem volt az a Fűrész fíling, hogy vér folyik mindenhol. De hátborzongatóan tudta leírni a dolgokat. Stephen King nem hiába a horrorírók mestere, mert eszméletlen jó könyvei vannak. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti a hátborzongató regényeket, és kizárólag csak is annak, aki nem kezd mindezek után félni a macskájától!XD
Vampiregirl1
2012. február 20. 17:36
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline |
Szoktam olvasni, bár nem vagyok az a nagy könyvmoly
Már elolvastam a Twilight könyveket,olvastam 1-2 Stephen King novella gyűjteményt,és a Vámpírnaplók 4.,5.,6.,7., részét, várom már a 8. részt. Ezek azok, amik tetszettek.
Ui: Sajnos az a szomorú, hogy egyesek még egy könyvet sem olvastak el maguktól.Mert amúgy nem lenne baj, hogyha megmondanák, hogy engem nem köt le, de ezt azután mondanák, miután elkezdtek maguktól egy könyvet, és nem úgy állnának hozzá,hogy én úgy sem fogom szeretni ezt az olvasást dolgot, így el sem kezdem.
Már elolvastam a Twilight könyveket,olvastam 1-2 Stephen King novella gyűjteményt,és a Vámpírnaplók 4.,5.,6.,7., részét, várom már a 8. részt. Ezek azok, amik tetszettek.
Ui: Sajnos az a szomorú, hogy egyesek még egy könyvet sem olvastak el maguktól.Mert amúgy nem lenne baj, hogyha megmondanák, hogy engem nem köt le, de ezt azután mondanák, miután elkezdtek maguktól egy könyvet, és nem úgy állnának hozzá,hogy én úgy sem fogom szeretni ezt az olvasást dolgot, így el sem kezdem.
Cintii
2012. február 20. 17:52
Idézet (Holly Keller @ 2012.02.20. 17:36)
Patrick Robinson - Mindhalálig
Még csak most kezdtem el, de hihetetlen jó könyv. Talán 50-60 oldalt sikerült eddig elolvasnom, de eszméletlen jó. Imádom az akciókat és az NCIS-féle sztorikat, s ez valami hasonló. Igaz, nem az NCIS, hanem a haditengerészet és az NSA emberei a főszereplők, valamint igazi kis terroristákat üldöznek, akik feltehetőleg valamilyen fontos és befolyásos embert akarnak kinyírni az Al-kaida által. Hihetetlen jó könyv, még alig olvastam el belőle egy kicsit, s már azt tudom mondani, hogy az egyik legjobb terrorcselekményről és annak a megelőzéséről szóló regény. Ajánlani tudom mindenkinek, aki szeret ilyenekről olvasni. Megéri!
Stephen King - Állattemető
Egyik barátnőmtől kaptam kölcsön a könyvet, mondván, hogy hihetetlen jó King regény, és beletrafált. Imádtam olvasni. Bár nem volt az a Fűrész fíling, hogy vér folyik mindenhol. De hátborzongatóan tudta leírni a dolgokat. Stephen King nem hiába a horrorírók mestere, mert eszméletlen jó könyvei vannak. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti a hátborzongató regényeket, és kizárólag csak is annak, aki nem kezd mindezek után félni a macskájától!XD
Húú az Állattemető az egyik kedvenc könyvem
Én most a Tíz Kicsi Néger c. könyvet olvasom
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.