Olvasol?
2012. március 12. 12:22
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Helmut Schoeck könyvet olvasok éppen.
2012. március 12. 14:27
én inkább a könyvtárbajárós, ott újságotolvasó és onnan kölcsönző típus vagyok
kivettem legutóbb egy orosz krimit, a címe A balta. egy oldal után belefájdult a szemem a sok orosz névbe,úgyhogy anyának adtam ,ő egy éjszaka alatt kivégezte
a másik amit legutóbb olavastam az elizabeth gilbert-től az eat pray love volt, nagyon jó kis könyv, csak kissé unalmas. aki szereti a csajos témafejtegetéseket,azoknak ajánlom
kivettem legutóbb egy orosz krimit, a címe A balta. egy oldal után belefájdult a szemem a sok orosz névbe,úgyhogy anyának adtam ,ő egy éjszaka alatt kivégezte
a másik amit legutóbb olavastam az elizabeth gilbert-től az eat pray love volt, nagyon jó kis könyv, csak kissé unalmas. aki szereti a csajos témafejtegetéseket,azoknak ajánlom
2012. március 12. 20:14
|
|
Piros0817gonosz taemint törpe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.06. Hozzászólás: 1926 Csatolások: 6457 Azonosító: 70950 offline
|
Nem rég végeztem Lauren Kate Fallen című könyvével. Meg kell mondjam ennek csak a vége tetszett. Az eleje elég lagymatag volt, de főleg az idegesített, hogy Luce nem ért soha semmit. Összességében végül is nem volt olyan rossz, a végére kezdtek ki tisztulni a dolgok. Mellesleg a vége elég lezáratlan (legalább is nekem) Remélem, hogy lesz még folytatás.
Mostanában mindenhol hallom, hogy milyen jó ez a könyv és a barátnőm is nagyon szereti és kölcsön adta nekem, hogy elolvassam. Ez a könyv pedig Suzanne Collins-tól Az Éhezők Viadala. Még nem volt belőle időm olyan sokat elolvasni, meglehetősen az elején tartok. Így az elsőre elég furcsa, hogy jelenidőben írja a sztorit, de biztosan jó lesz.
Mostanában mindenhol hallom, hogy milyen jó ez a könyv és a barátnőm is nagyon szereti és kölcsön adta nekem, hogy elolvassam. Ez a könyv pedig Suzanne Collins-tól Az Éhezők Viadala. Még nem volt belőle időm olyan sokat elolvasni, meglehetősen az elején tartok. Így az elsőre elég furcsa, hogy jelenidőben írja a sztorit, de biztosan jó lesz.
2012. március 12. 20:16
Én most kezdtem az Alkonyatot olvasni, és szerintem nagyon jó
2012. március 14. 20:43
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Ma benéztem a könyvesboltba és majdnem lementem hídba, mikor az egyik kedvenc könyvsorozatom, a Bartimeus-Trilógiának újabb kötetét fedeztem fel. Egy másik sztori, ugyanazzal a főszereplővel, remélhetőleg szintén egy trilógia kerekedik belőle.
Szóval Jonathan Stroud - Salamon király gyűrűje (Bartimeus 4.).
Szóval Jonathan Stroud - Salamon király gyűrűje (Bartimeus 4.).
2012. március 16. 20:50
|
|
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline
|
Nemrég kezdtem el könyvismertető gyanánt Nemere István: A titokzatos padlás c. könyvét!
Nem rossz, de ha tehetném nem ezt olvasnám...
Csak sajnos az irodalomtanárom nem fogadja el a Twilight-ot és hasonló könyveket
2012. március 21. 18:42
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Az egyik osztálytársam padján találtam a könyvet, és beleolvastam majd amikor már kb. fél órája olvastam - nem az órán,hanem már az órák végén - inkább elkértem és itthon folytattam. Egyébként ez a könyv a Khady: Megcsonkítottak és megalázottak.
2012. március 25. 09:23
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Vavyan Fable
Fattyúdal (de már mióta
érdekel a könyv, csak lassan haladok vele, mondjuk párhuzamosan olvastam más könyveket ezzel együtt... na de majd most)
Fattyúdal (de már mióta
2012. március 26. 13:50
Születésünk titkai
Hogy miért, azt magam sem tudom.
Hogy miért, azt magam sem tudom.
2012. április 02. 23:51
Mostanában sajnos kevés időm volt, de a lehutolsó könyv amit olvastam az az Éhezők Viadala volt. Bevallom először féltem tőle, a körülötte terjengő tinihiszti, és a Twilight-os összehasonlítások miatt. Viszont egy kellemes csalódás volt. Pörgős, értelmes, jól összerakott és izgalmas. Sőt nem is tipikus tinikönyv, mert meg van benne a komolyság is. Beleszerettem, egy nap alatt kiolvastam. Mondjuk nagyon hajaz a Battle Royalra, és tudom, hogy az eredetit kell jobban szeretni, de engem ez fogott meg jobban. Le a kalappal az írőnő előtt, kedvenceim egyike lett a könyv.
Az Off Campus sztárja reagált a főszereplők közötti korkülönbségre
Az Off Campus sztárja reagált a főszereplők közötti korkülönbségre
Majdnem 10 év van a főszereplők között.
Súlya miatt kritizálják az Off Campus sztárját
Súlya miatt kritizálják az Off Campus sztárját
A súlyával van bajuk a rajongóknak.
Kiderült, melyik párra koncentrál az Off Campus második és harmadik évada
Kiderült, melyik párra koncentrál az Off Campus második és harmadik évada
A könyvek kedvelői meglepődhetnek. Figyelem a cikk spoliert tartalmazhat!
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
18+ Ezzel az undorító szöveggel próbált csajozni András exherceg
18+ Ezzel az undorító szöveggel próbált csajozni András exherceg
Sorra érkeznek a gyomorforgató sztorik.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Katalin hercegné olyan dolgot villantott, hogy a férje is meglepődött
Katalin hercegné olyan dolgot villantott, hogy a férje is meglepődött
Nem gondolta volna, hogy mit tud!

1 felhasználónak tetszik: