Tudtok nekem valami romantikus könyvet ajánlani? Nem muszáj, hogy új legyen, mert azt nem biztos, hogy be tudom szerezni, de nagyon régi sem. Akár egy teljesen egyszerű ismeretlen könyv is megteszi, mert azokat jobban szeretem. Előre is köszi, aki tud néhány ajánlatot tenni.
Éppen nincs mit olvasnom, de nem is igazán találok semmit, ami érdekel!
Olvasol?
2013. április 20. 17:17
Idézet (kurrek @ 2013.04.20. 17:14)
Tudtok nekem valami romantikus könyvet ajánlani? Nem muszáj, hogy új legyen, mert azt nem biztos, hogy be tudom szerezni, de nagyon régi sem. Akár egy teljesen egyszerű ismeretlen könyv is megteszi, mert azokat jobban szeretem. Előre is köszi, aki tud néhány ajánlatot tenni.
Ha nem zavar, hogy japán írónő írta, akkor én tudnám ajánlani Misima Jukio-tól a Hullámok sűrűjében c. romantikus regényt. Én nem vagyok oda a romantikus regényekért, de ez nagyon tetszett.
2013. április 20. 18:27
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6362 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline |
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.04.20. 17:17)
Ha nem zavar, hogy japán írónő írta, akkor én tudnám ajánlani Misima Jukio-tól a Hullámok sűrűjében c. romantikus regényt. Én nem vagyok oda a romantikus regényekért, de ez nagyon tetszett.
Ó...köszi. Dehogy zavar, nekem mindegy, hogy ki írta. Amúgy elolvastam a leírását, nagyon tetszik! Azt hiszem megkeresem. Éppen olvastam egy könyvet, amiben két fiatal találkozik és a pasi szokás zerint az a nagymenő a csaj meg elitebb rétegbe tartozik és egymásba szeretnek, majd a csávót gyilkossággal vádolják. Enm is maga atörténet tetszik annyira, hanem, hogy mennyire szeretik egymást, aztán, hogy a pasi az a fajta rámenős alak, akinek mindig más van az ágyában és kiderül, hogy tud szeretni. Annyira tetszett...
Köszi mégegyszer, azt hiszem, hogy egynek most jó lesz, csak az a baj nálam, hogy nem tudom a könyveket lerakni...
2013. április 26. 21:45
A nagy Gatsby. Ma kezdtem el olvasni és egész jó. Remélem a Dicaprio film is ennyire tetszeni fog.
2013. április 28. 19:22
Tamás2.0Cpl. "Radar" O'Reilly™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 06.11.05. Hozzászólás: 7115 Csatolások: 43451 Azonosító: 19754 offline |
idézet a könyvből:
"... Patrick Holford professzor azt írja, hogy ma már van olyan narancs, amiben egyáltalán nincs C-vitamin. Helyette az általa reklámozott C-vitamin pirulákat kell megvenni!..."
egy másik egészség-guru értekezése:
"...Minden állapotos páciensemnek elmondom, hogy amint megszületik a baba, mellre kell tenni, amíg meg nem szűnik a pulzálás a köldökzsinórban. Ez általában 30 percet jelent. Ezen a módon átvihető az anya immunrendszere a babába, aki így tökéletesen működő immunrendszert kap, és nem lesz szüksége védőoltásokra.."
tartalom
10/10
2013. április 29. 16:02
Igen,jelenleg Gabriel García Márquez-tól a Szerelem a kolera idejént.(pár napja kezdtem csak el,de nagyon tetszik)
2 felhasználónak tetszik:
duracell,
Grace Benning
2013. április 29. 19:32
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Suzanne Selfors - Mentsük meg Júliát! Nem szokásom nyálas tiniregényket olvasni, de ma voltam könyvtárba, és megtetszett a borítója. Nem sokat olvastam még belőle, de annyira nem vagyok elájulva tőle. De legalább valami újdonság is.
Annemarie Selinko - Désirée-t is olvasom, ami amúgy a kedvenc könyvem, és amivel úgy vagyok, hogyha elolvasom újra kezdem.
Annemarie Selinko - Désirée-t is olvasom, ami amúgy a kedvenc könyvem, és amivel úgy vagyok, hogyha elolvasom újra kezdem.
Grace Benning,
Sharpie
2013. április 29. 19:45
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline |
Nemrég fejeztem be Szabó Magdától az Abigélt, ami nagyon tetszett, most pedig Kevin Brooks Lucas c. könyvét kezdtem el. Még az elején vagyok, de eddig érdekes.
nicol bellox,
minibogárka
2013. április 30. 10:55
Alektoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 197521 offline |
Imádok olvasni, ezért is nyúzok egyszerre több könyvet. Jelenleg ezek vannak a terítéken: Dr. Michael Baden – Marion Roach: Híres bűnügyek a boncasztalon, Thomas Mann: A varázshegy, Kathryn Stockett: La couleur des sentiments, mellettük 4 másik halad lassabb tempóban. Talán soknak tűnhet, de mindig van nálam valami, ha megunom az egyiket jöhet a másik, plusz mindegyik jó, nem lehet elveszni a történetek között.
1 felhasználónak tetszik:
minibogárka
2013. április 30. 20:05
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline |
Idézet (Alekto @ 2013.04.30. 10:55)
Imádok olvasni, ezért is nyúzok egyszerre több könyvet. Jelenleg ezek vannak a terítéken: Dr. Michael Baden – Marion Roach: Híres bűnügyek a boncasztalon, Thomas Mann: A varázshegy, Kathryn Stockett: La couleur des sentiments, mellettük 4 másik halad lassabb tempóban. Talán soknak tűnhet, de mindig van nálam valami, ha megunom az egyiket jöhet a másik, plusz mindegyik jó, nem lehet elveszni a történetek között.
És még engem néznek hülyének, amiért mindig minimum három könyvet olvasok egyszerre...
2013. május 02. 12:23
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 online |
Idézet (riri17 @ 2013.04.29. 19:32)
[b]Annemarie Selinko - Désirée-t is olvasom, ami amúgy a kedvenc könyvem, és amivel úgy vagyok, hogyha elolvasom újra kezdem.
Ez a kötet nálam is ott van a polcon, a legkedvesebb könyveim sorában! Elolvastam már vagy háromszor.
1 felhasználónak tetszik:
riri17
2013. május 02. 14:14
Black Horse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.12. Hozzászólás: 552 Csatolások: 8 Azonosító: 199996 offline |
Mary E. Pearson-tól az Imádott Jenna Fox cím könyvet. Nagyon tetszik, mert nem egy megszokott, tinilányos, uncsi, csöpögős könyv, hanem egy elgondolkodtató, sokszor komoly könyv. Még nem olvastam ki, de néha megálltam fejezetenként, kicsit abbahagytam az olvasást és elgondolkoztam, hogy nem semmi helyzete és (új) élete van a csajnak... ameddig elolvastam, ezt a könyvet 10/8-ra értékelném. Nem életem legjobb könyve, de a maga kategóriájában egész jó regény.
2013. május 03. 19:19
Ma olvastam ki Gayle Formantól a Ha maradnék (If I Stay) c. konyvet. Csak ajánlani tudom.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.