Olvasol?
2013. május 29. 19:02
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline |
Most olvastam a The Hunger Gamest,és nem hittem hogy különösebben tetszeni fog,pedig de,nagyon megszerettem,sokkal több dolog van benne mint a filmben
2013. május 31. 11:04
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Nem rég fejeztem be Kendare Blake - Vérbe öltözött Anna című könyvét ami nagyon tetszett
Jelenleg L.J Smith - Vámpírnaplók 7. - A visszatérés: Éjfél című könyvét olvasom
Jelenleg L.J Smith - Vámpírnaplók 7. - A visszatérés: Éjfél című könyvét olvasom
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2013. május 31. 11:14
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
Ohh én imádok olvasni, számtalan könyvön átrágtam már magam...most gondolkodom, hogy újraolvasom a Cobain-gyűjteményem, emellett pedig Danielle Steel Titanicos-romantikus könyvét, az Erősebb a szerelemnélt olvasom, szerintem zseniális kedveltem anno a kötelező olvasmányokat is, elsősorban Gárdonyi Egri csillagokját, valamint Jókai Arany ember fiai-t is
2013. május 31. 11:19
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline |
Elég régóta nem vettem kezembe könyvet, jelenleg a We need to talk about Kevin-t gyűröm angolul. Bár a filmet már láttam, még így is nehezen emészthető. És RENGETEG az ismeretlen szó, ki akartam szótárazni, de hónapokig ülhetnék felette, akkor se végeznék. Ez picit szíven üt, mivel angolt tanulok egyetemen. Tényleg mindig van hova fejlődni...
2 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman,
Törpemókus
2013. május 31. 11:32
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Jelenleg Kerstin Gier- Időtlen szerelem trilógia utolsó kötetével bajlódom, sajnos mostanában, főleg az érettségi szünetnek köszönhetően nagyon nehezen bírom rá magam, hogy olvassak, pedig amúgy nagyon izgalmas könyv. Pedig a végére is már annyira kíváncsi vagyok, félek, hogy lelövöm magamnak a poént azzal, hogy az utolsó oldalakra lapozok. Nagyon nagyon rossz tulajdonság, de sokszor egyszerűen nem tudom megállni.
duracell,
Minimanó94
2013. június 01. 22:13
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6362 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline |
Teegnap fejeztem be a Csúfok című könyv első felét, aminek a második felét még nem hozta el a barátnőm, így nekikezdtem a Tavane rejtélynek, még nem haladtam sokat, de mivel sokan mondták, hogy nagyon jó, szóval, gondoltam elolvasom, de már vároma Csúfok 2. és 3. részét is. Csak ajánlani tudom, nincs korosztályhoz kötve...
2013. június 02. 13:33
LeahRyanSverige♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 2318 Csatolások: 601 Azonosító: 142308 offline |
Most épp a Stephen King: Cujo című könyvét olvasom.
chrisBrown14,
Fanni00
2013. június 02. 19:12
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline |
Én is imádok olvasni! Főleg a Heartland-et ♥
2013. június 02. 19:23
Imádok olvasni! Anyukám mindig azzal piszkál, hogy ha tudnának beszélni a könyvek, én már rég hozzájuk mentem volna. De most komolyan. A plázában is könyvesboltot keresek. Ha egy könyvbe nagyon beleszeretek, képes vagyok egész este azt olvasni. De nem csak könyvet olvasok. Rengeteg fanfic-et, blogot, stb. Mondjuk elég kényes ízlésem van. Szóval nem állok meg minden könyvnek csúfolt híg lénél. Ugyanis imádom a hosszú leíró részeket, de nem azt, hogy Józsi öt oldalon keresztül csak nyírja a füvet. Most épp Sebastian Fitzek: A terápia c. könyvét végeztem ki. A csúnya az, hogy tegnap kezdtem...
2013. június 02. 20:38
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline |
Stephanie Perkins: Anna és a francia csók ^^ Még alig a felénél járok,de eddig tetszik
1 felhasználónak tetszik:
Minimanó94
2013. június 05. 07:24
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 online |
Tegnap a városban császkálva elmentem a könyvesbolt előtt és megnéztem a kirakatot. Eredetileg nem akartam vásárolni, de szemembe ötlött egy kincsecske. Cesar Millan legújabb, 2013-as könyve, a Rövid útmutató a boldog kutyához. Nem bírtam ott hagyni! Beviharzottam az üzletbe, közöltem kívánságomat az eladóval, leperkáltam a zsét és őrült boldogan távoztam. Éjjel már neki is láttam az olvasásnak. Azt kell mondjam, nagyon elégedett vagyok ezzel az írással. Új szemszögből közelíti meg és magyarázza a módszerét, egészen az alapoktól kezdve. Tetszik, ahogyan mesél és tanít. Ráadásul feltűnt, mennyire szép és ötletes a kötet megjelenése is. Emlékszem még, az első könyve, a A Csodálatos Kutyadoki, ami nálunk 2010-ben került csak kiadatásra, milyen egyszerű és kissé igénytelen külalakú volt. Ugyan az is keménykötésű, de sárgásak a lapok és sok benne a gépelési hiba. A következő két könyv már sokkal igényesebb, de ez a legújabb már egyszerűen gyönyörű. Szép fehérek a lapok, a kötés is tartósnak látszik, az illusztráció pedig rendkívül ötletes és bájos. Nekem melengette a szívemet, mikor olvasás közben például az egyik oldal sarkában feltűnt számomra egy helyes kis kutyaorr, mint dekoráció. Nincs ez sem túlzásba víve, a szöveg a lényeg továbbra is, de azért sokkal jobb egy ilyen igényesen nyomott könyvet tartani a kezemben.
Adrianna,
Alison Lerman
2013. június 05. 12:44
luludisasterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 153111 offline |
szeretek olvasni,szeretem stephen kinget, de nehezen lehet vele haladni mert teletukmálja felesleges szöveggel őket. Akkor Dean Koontz, ugyanaz a minőség, csak ez lényegre törőbb.
Most Móra Ferenc meséket-elbeszéléseket olvasok, nagyon régen kaptam, ideje volt elolvasni : D
két könyvvel ezelőtt pedig a vöröspöttyös Mennyország várhatot olvastam,szerzője nem jut eszembe.Jó volt tudom ajánlani
Most Móra Ferenc meséket-elbeszéléseket olvasok, nagyon régen kaptam, ideje volt elolvasni : D
két könyvvel ezelőtt pedig a vöröspöttyös Mennyország várhatot olvastam,szerzője nem jut eszembe.Jó volt tudom ajánlani
2013. június 09. 15:45
Tegnap fejeztem be Monika Feth: Az eperszedő c. könyvét. A történet izgalmas volt, de néhol megzavart, hogy egy fejezetben több idősíkot is alkalmaz. Ettől függetlenül tetszett. Bár én vártam a csattanót a végén, ami elmaradt.
2013. június 10. 15:19
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Mivel összevissza álltak a könyveim, többnek is nekikezdtem, most meg hogy egybeszedtem őket azt se tudom, melyiket végezzem ki előbb. A tűzön vannak:
Carlos Ruiz Zafon: A szél árnyéka
Robert Merle: Védett férfiak
Steve Berry: A templomosok öröksége
+ha minden kötél szakad digitálisan nyúzom:
George R. R. Martin: Game of Thrones
Carlos Ruiz Zafon: A szél árnyéka
Robert Merle: Védett férfiak
Steve Berry: A templomosok öröksége
+ha minden kötél szakad digitálisan nyúzom:
George R. R. Martin: Game of Thrones
medicroes,
Alison Lerman
2013. június 10. 15:23
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Nemrég fejeztem be a Szólíts Sütinek! c. Jacqueline Wilson regényt, szeretem, ha egy író az életből merít, mint ő. Most a The Hostot (A burok) kezdtem el.
2013. június 10. 18:22
Szinte állandóan olvasok... most Chris Colfer - Struck by Lightning könyvét terveztem be (még nem kezdtem el)... de amúgy főleg fanfictionöket olvasok..
2013. június 13. 21:14
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4158 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline |
oh igen, végre Jennifer Armentrout Obszidián című könyvét.
2013. június 14. 08:16
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Tegnap elolvastam Tony Parsonstól a Repteret. Végre le volt nagyon árazva, így megvásároltam. Egész jó kis könyv, bár nem pont erre számítottam.
Mindenesetre érdekes téma, aki szereti a repülőket, szeret a reptéren lenni (vagy nem), és érdekli a háttér is, azoknak feltétlenül ajánlom.
Mindenesetre érdekes téma, aki szereti a repülőket, szeret a reptéren lenni (vagy nem), és érdekli a háttér is, azoknak feltétlenül ajánlom.
2013. június 14. 08:53
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Újabb életrajzot olvasok: Joszif Lavreckijtől a Che Guevara-t, (több, mint negyven éves könyv, de nagyon érdekes, főleg, hogy a szerző személyesen beszélgetett olyan emberekkel, mint Che apja vagy barátai).
Utána pedig újraolvasom majd a Szinuhe-t (most, hogy végre sikerült megvásárolnom, és nem a könyvtárban kell üldöznöm) és belekezdek a Röfi regénye-be (Kiss József írása, aki felnevelt egy árva vadmalacot *-* fotókkal).
Utána pedig újraolvasom majd a Szinuhe-t (most, hogy végre sikerült megvásárolnom, és nem a könyvtárban kell üldöznöm) és belekezdek a Röfi regénye-be (Kiss József írása, aki felnevelt egy árva vadmalacot *-* fotókkal).
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.