Olvasol?
2013. június 29. 20:32
Aha... a 10 kötelezőmet fogom lassan kezdeni XD. Amellett nem hinném, hogy fogok mást is. A Bánk bánra kíváncsi vagyok, de sose érdekelt eléggé, ezért még nem olvastam. Most megteszem.
2013. július 03. 00:03
Jelenleg J. R. R. Tolkien A Hobbit című könyvét olvasom. Igazság szerint még nagyon az elején vagyok, de már most tetszik. Remélhetőleg utána a trilógia is terítékre kerül.
2 felhasználónak tetszik:
medicroes,
Alison Lerman
2013. július 03. 12:13
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline |
Ma fogok nekiállni a Gyűrűk Ura: A gyűrű szövetségének. Végre!
medicroes,
Alison Lerman
2013. július 04. 12:35
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Idézet (SmileyZ @ 2013.05.31. 11:04)
Nem rég fejeztem be Kendare Blake - Vérbe öltözött Anna című könyvét ami nagyon tetszett
Jelenleg L.J Smith - Vámpírnaplók 7. - A visszatérés: Éjfél című könyvét olvasom
Jelenleg L.J Smith - Vámpírnaplók 7. - A visszatérés: Éjfél című könyvét olvasom
Most 2 könyvet olvasok:
A National Geographic Traveler - Los Angeles című könyvét és Cassandra Clare - Hamuváros című könyvét.Az első részt is imádtam és már nagyon várom a filmet is,ez a könyv is hasonlóképpen tetszik
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2013. július 04. 14:21
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline |
Most Az arany embert olvasom, de csak azért, mert kötelező. Az eleje, a hajókázás egy kínszenvedés volt, a leírórészek nagyon unalmasak. De a nyolcvanadik oldaltól már nem olyan szörnyű. Ki tudja, lehet még egész érdekes.
2013. július 04. 18:17
Idézet (Hustler @ 2013.07.04. 14:21)
Most Az arany embert olvasom, de csak azért, mert kötelező. Az eleje, a hajókázás egy kínszenvedés volt, a leírórészek nagyon unalmasak. De a nyolcvanadik oldaltól már nem olyan szörnyű. Ki tudja, lehet még egész érdekes.
Az elmúlt 11 év alatt az egyetlen kötelező amit nem bírtam végigolvasni, számomra egy kínszenvedés volt...
Egyébként jelenleg Stephen Kingtől olvasom A ragyogást. Eddig nagyon imádom, szerintem hamar végezni fogok vele.
2013. július 06. 22:17
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline |
George R. R. Martin-tól a Trónok Harcát olvasom. Az elején tartok, de már imádom az egészet, fantasztikusan ír le mindent az író.
1 felhasználónak tetszik:
medicroes
2013. július 06. 22:24
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Idézet (Hustler @ 2013.07.04. 14:21)
Az Arany embert én végig szenvedtem és a feléig bírtam. Furcsa, de nekem a Kőszívű ember fiai sokkal jobban tetszett, azt ki is olvastam.
Mostanában fanfiction-öket olvasok legszívesebben. Most fejeztem be FerPorcel-től a Nem csak Grangert és holnap fogom elkezdeni a Nurmengárd Trilógiát (Harry Potter 8-9-10). Nagyon para, olyan folytatás, mintha Rowling írta volna és olyan fordulatok vannak benne, hogy köpni-nyelni nem tudok néha.
2013. július 06. 22:50
Két éve olvastam utoljára Vámpírnaplókat, de tegnap eléggé unatkoztam, és mivel az Alkonyat és az Egy Ropi naplója már a könyökömön jön ki, elővettem hát az első részt. Meglepő, mennyire utálom, hogy teljesen mások a karakterek, mint a sorozatban, de a könyv maga jól lett megírva, bár Elena "én-vagyok-a-királynő-és-minden-pasit-megkapok" énjét nem kedvelem.
2013. július 08. 00:10
kismano2otaku |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 2059 Csatolások: 396 Azonosító: 156859 offline |
Hát már kb. 1 évvel ezelőtt elolvastam az Éhezők viadala trilógia első kötetét, kevesebb, mint egy hónapja kiolvastam a második kötetet és utána belekezdtem a harmadikba is, de már ezt a kötetet nem tartom annyira izgalmasnak, mint az előzőket, úgyhogy a 3.fejezet után abbahagytam és a mai napig szüneteltetem.
Bár már bele kéne kezdenem a kötelezőolvasmányokba, ugyanis van NYOLC darab.
Bár már bele kéne kezdenem a kötelezőolvasmányokba, ugyanis van NYOLC darab.
2013. július 08. 08:24
Cicafülecskeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.07. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 199724 offline |
Állandóan olvasok. Jellenleg Leslie L. Lawrence-től olvasom A Játék Rabszolgáit
2013. július 08. 14:32
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline |
Idézet (Mizi @ 2013.07.04. 18:17)
Az elmúlt 11 év alatt az egyetlen kötelező amit nem bírtam végigolvasni, számomra egy kínszenvedés volt...
Egyébként jelenleg Stephen Kingtől olvasom A ragyogást. Eddig nagyon imádom, szerintem hamar végezni fogok vele.
Nálam ez a kategória az Egri csillagok, na az rémes. A feléig bírtam, úgy, hogy egy csomó oldalt átugrottam.
Nekem Az arany ember eddig nem olyan szörnyű, közömbös. Túlélhető.
2013. július 08. 14:44
Egyik délután nagyon unatkoztam, így az első könyvet, amit kikaptam a szekrényből, nekiálltam elolvasni, és egy majdnem 300 oldalt legyűrtem egy délután alatt. Mondjuk azért ment könnyen, mert a 'Nem könnyű a kamaszélet' nevezetű könyvecskét olvastam, és az tényleg tele van tanácsos dolgokkal, még is nagyon humoros, és nagyon élveztem.
Aztán most olvasok egy másikat, a Hatodik Hold Leánya címmel rendelkező kötetet, aminek már vagy negyedjére kezdtem neki, mert soha nem volt idegem befejezni, mert nem igazán bírom a főszereplőt, de most még van egy bő 20-30 oldalam belőle, azt ma kivégzem, aztán jöhet a két kötelező.
Az egyiknek a 'Légy jó mindhalálig'-nak már nekikezdtem, de előre látom, hogy sokat fogok szenvedni vele, pedig soha nem volt gondom a kötelezőkkel, na hát, akkor majd ezzel lesz.
A másik pedig az 'Ábel a rengetegben'. Még soha nem hallottam róla, de lassan majd könyvtárlátogatás, mert valami újat is keresnem kell, amivel hajnalonként elütöm az időm, ha írásnál nem jön az ihlet. Persze, miután ezekkel végeztem, úgyhogy szurkoljatok.
Aztán most olvasok egy másikat, a Hatodik Hold Leánya címmel rendelkező kötetet, aminek már vagy negyedjére kezdtem neki, mert soha nem volt idegem befejezni, mert nem igazán bírom a főszereplőt, de most még van egy bő 20-30 oldalam belőle, azt ma kivégzem, aztán jöhet a két kötelező.
Az egyiknek a 'Légy jó mindhalálig'-nak már nekikezdtem, de előre látom, hogy sokat fogok szenvedni vele, pedig soha nem volt gondom a kötelezőkkel, na hát, akkor majd ezzel lesz.
A másik pedig az 'Ábel a rengetegben'. Még soha nem hallottam róla, de lassan majd könyvtárlátogatás, mert valami újat is keresnem kell, amivel hajnalonként elütöm az időm, ha írásnál nem jön az ihlet. Persze, miután ezekkel végeztem, úgyhogy szurkoljatok.
2013. július 08. 14:56
Engem mindenhol könyvvel a kezemben lehet látni, még evésnél és a fürdőkádban is Jelenleg Dorian Gray Arcképét, illetve az Aerosmith Walk This Way-ét (önéletrajz, bandatörténet) olvasom, az egyiket e-book formájában, a másikat hagyományosan.
2013. július 08. 17:47
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2085 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline |
Idézet (BlondieGirl @ 2013.07.08. 14:44)
Nem szeretnélek elkeseríteni, de a Légy jó mindhalálig szerintem egy kínszenvedés, de számíts jobbra. Van, aki szerint Móricz volt a legnagyobb magyar regényíró, én meg ahány esélyt adtam neki, annyiszor vágta el magát előttem. Nem tudom felfogni, miért kell egy olyan regényt kötelezőnek betenni, amiben legszívesebben ordítanál a főszereplő kis sráccal, illetve módosan felpofoznád, hogy ébredjen már fel végre, álljon a sarkára és szóljon vissza annak a sok majomnak, aki nem hagyja élni.
Az Ábel a rengetegben ízlés kérdése, nekem kifejezetten tetszett, bár voltak részek, amikért nem voltam oda. A Légy jó mindhalálignál mondjuk minden jobb. Nem hiszem el, hogy ezt én írom, de még Kafka is...
Úgy látom, Az arany embernél kivételnek számítok, mert nekem az volt az egyik kedvenc kötelezőm. Az igaz, hogy a Vaskapu nehezen emészthető, de a többi része nagyon jó, tényleg imádtam és aki még nem olvasta, annak csak ajánlani tudom. Nálam még A kőszívű ember fiait is üti a listán.
Nem tudom, Nálatok kötelező-e, de ha már erről esett a szó, akkor a prímet magasan Mikszáth Kálmán viszi. A Szent Péter esernyője, illetve a Beszterce ostroma is kötelezőek voltak nálunk, és szerintem mindkettő zseniális, szintén csak ajánlani tudom.
Jelenleg egyébként Scott Westerfeld sci-fi-sorozatát olvasom. A Csúfokkal két délután alatt végeztem, jelenleg a Szépeket olvasom, bár ez eddig nem tetszik úgy, mint az első, mert egy dolog nagyon idegesít benne. Aztán majd meglátjuk, mik jutnak még a nyárra, több, mint 20 könyvem van, ami olvasásra vár.
Hustler,
Alison Lerman
2013. július 10. 18:49
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Szokásomhoz híven megint egy csomó könyvet olvasok párhuzamosan, nemrég elkezdtem olvasni a Dorian Gray arcképét, amit régebb óta terveztem, hogy elolvasok. A másik királynővel hamarosan végzek, a Szent Johanna Gimit pedig újrakezdtem, vagyis az első résztől olvasom. Ezek mellett az egyik kötelezőmet is elkezdtem, Voltaire - Candide c. művét, ami szerintem unalmas és nehéz, vagyis nem nekem tervezték.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.