Starity

Olvasol?

91 oldal 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2013. június 29. 20:32 #1321
- törölt felhasználó -    
Aha... a 10 kötelezőmet fogom lassan kezdeni XD. Amellett nem hinném, hogy fogok mást is. A Bánk bánra kíváncsi vagyok, de sose érdekelt eléggé, ezért még nem olvastam. Most megteszem. biggrin.gif
2013. július 03. 00:03 #1322
- törölt felhasználó -    
Jelenleg J. R. R. Tolkien A Hobbit című könyvét olvasom. Igazság szerint még nagyon az elején vagyok, de már most tetszik. Remélhetőleg utána a trilógia is terítékre kerül. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: medicroes, Alison Lerman
2013. július 03. 12:13 #1323
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

StátuszThe man on the bridge... I knew him.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3016
Csatolások: 311
Azonosító: 123303
Ma fogok nekiállni a Gyűrűk Ura: A gyűrű szövetségének. Végre! thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: medicroes, Alison Lerman
2013. július 04. 12:35 #1324
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Idézet (SmileyZ @ 2013.05.31. 11:04)
Nem rég fejeztem be Kendare Blake - Vérbe öltözött Anna című könyvét ami nagyon tetszett heart.gif
Jelenleg L.J Smith - Vámpírnaplók 7. - A visszatérés: Éjfél című könyvét olvasom smileeee.gif

Most 2 könyvet olvasok:
A National Geographic Traveler - Los Angeles című könyvét és Cassandra Clare - Hamuváros című könyvét.Az első részt is imádtam és már nagyon várom a filmet is,ez a könyv is hasonlóképpen tetszik smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2013. július 04. 14:21 #1325
Hustler
Hustler
­
Hozzászólás: 1521
Csatolások: 89
Azonosító: 176857
Most Az arany embert olvasom, de csak azért, mert kötelező. Az eleje, a hajókázás egy kínszenvedés volt, a leírórészek nagyon unalmasak. De a nyolcvanadik oldaltól már nem olyan szörnyű. Ki tudja, lehet még egész érdekes.
2013. július 04. 18:17 #1326
- törölt felhasználó -    
Idézet (Hustler @ 2013.07.04. 14:21)
Most Az arany embert olvasom, de csak azért, mert kötelező. Az eleje, a hajókázás egy kínszenvedés volt, a leírórészek nagyon unalmasak. De a nyolcvanadik oldaltól már nem olyan szörnyű. Ki tudja, lehet még egész érdekes.

Az elmúlt 11 év alatt az egyetlen kötelező amit nem bírtam végigolvasni, számomra egy kínszenvedés volt... blush.gif

Egyébként jelenleg Stephen Kingtől olvasom A ragyogást. Eddig nagyon imádom, szerintem hamar végezni fogok vele. smileeee.gif
6 felhasználónak tetszik: Minimanó94, Christo, CandUs, kismano2, Fanni00, Lady Suzy
2013. július 06. 22:14 #1327
- törölt felhasználó -    
Tegnap kezdtem el a Csontváros c. könyvet olvasni és eddig nagyon tetszik happy.gif
3 felhasználónak tetszik: duracell, Lady Suzy, Ria1997
2013. július 06. 22:17 #1328
Lilimooo
Lilimooo
rebelrockstar.

Státuszmy patronus is a direwolf
Hozzászólás: 3509
Csatolások: 158
Azonosító: 135293
George R. R. Martin-tól a Trónok Harcát olvasom. Az elején tartok, de már imádom az egészet, fantasztikusan ír le mindent az író. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: medicroes
2013. július 06. 22:24 #1329
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Idézet (Hustler @ 2013.07.04. 14:21)

Az Arany embert én végig szenvedtem és a feléig bírtam. Furcsa, de nekem a Kőszívű ember fiai sokkal jobban tetszett, azt ki is olvastam.

Mostanában fanfiction-öket olvasok legszívesebben. Most fejeztem be FerPorcel-től a Nem csak Grangert és holnap fogom elkezdeni a Nurmengárd Trilógiát (Harry Potter 8-9-10). Nagyon para, olyan folytatás, mintha Rowling írta volna és olyan fordulatok vannak benne, hogy köpni-nyelni nem tudok néha.
2013. július 06. 22:50 #1330
- törölt felhasználó -    
Két éve olvastam utoljára Vámpírnaplókat, de tegnap eléggé unatkoztam, és mivel az Alkonyat és az Egy Ropi naplója már a könyökömön jön ki, elővettem hát az első részt. Meglepő, mennyire utálom, hogy teljesen mások a karakterek, mint a sorozatban, de a könyv maga jól lett megírva, bár Elena "én-vagyok-a-királynő-és-minden-pasit-megkapok" énjét nem kedvelem.
2013. július 08. 00:10 #1331
kismano2
kismano2
otaku

Státusztoo much anime, not enough time :c ♥
Hozzászólás: 2059
Csatolások: 396
Azonosító: 156859
Hát már kb. 1 évvel ezelőtt elolvastam az Éhezők viadala trilógia első kötetét, kevesebb, mint egy hónapja kiolvastam a második kötetet és utána belekezdtem a harmadikba is, de már ezt a kötetet nem tartom annyira izgalmasnak, mint az előzőket, úgyhogy a 3.fejezet után abbahagytam és a mai napig szüneteltetem. rohog.gif
Bár már bele kéne kezdenem a kötelezőolvasmányokba, ugyanis van NYOLC darab. mellow.gif
2013. július 08. 02:59 #1332
Crona99
Crona99
♥Secret Diamond♥

Státuszdifferent but isn't dangerous
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 444
Azonosító: 205192
Én szeretek olvasni,már megtaláltam az "én" könyvem,így boldog vagyok smileeee.gif
2013. július 08. 08:24 #1333
Cicafülecske
Cicafülecske
új tag

StátuszCsillámfaszláma vagyok! :D
Hozzászólás: 87
Csatolások: 0
Azonosító: 199724
Állandóan olvasok. Jellenleg Leslie L. Lawrence-től olvasom A Játék Rabszolgáit smileeee.gif biggrin.gif
2013. július 08. 14:32 #1334
Hustler
Hustler
­
Hozzászólás: 1521
Csatolások: 89
Azonosító: 176857
Idézet (Mizi @ 2013.07.04. 18:17)
Az elmúlt 11 év alatt az egyetlen kötelező amit nem bírtam végigolvasni, számomra egy kínszenvedés volt...  blush.gif 
Egyébként jelenleg Stephen Kingtől olvasom A ragyogást. Eddig nagyon imádom, szerintem hamar végezni fogok vele. smileeee.gif

Nálam ez a kategória az Egri csillagok, na az rémes. A feléig bírtam, úgy, hogy egy csomó oldalt átugrottam. rohog.gif
Nekem Az arany ember eddig nem olyan szörnyű, közömbös. Túlélhető.
2013. július 08. 14:44 #1335
- törölt felhasználó -    
Egyik délután nagyon unatkoztam, így az első könyvet, amit kikaptam a szekrényből, nekiálltam elolvasni, és egy majdnem 300 oldalt legyűrtem egy délután alatt. laugh.gif Mondjuk azért ment könnyen, mert a 'Nem könnyű a kamaszélet' nevezetű könyvecskét olvastam, és az tényleg tele van tanácsos dolgokkal, még is nagyon humoros, és nagyon élveztem. ok.gif
Aztán most olvasok egy másikat, a Hatodik Hold Leánya címmel rendelkező kötetet, aminek már vagy negyedjére kezdtem neki, mert soha nem volt idegem befejezni, mert nem igazán bírom a főszereplőt, de most még van egy bő 20-30 oldalam belőle, azt ma kivégzem, aztán jöhet a két kötelező. mellow.gif
Az egyiknek a 'Légy jó mindhalálig'-nak már nekikezdtem, de előre látom, hogy sokat fogok szenvedni vele, pedig soha nem volt gondom a kötelezőkkel, na hát, akkor majd ezzel lesz. rolleyes.gif
A másik pedig az 'Ábel a rengetegben'. Még soha nem hallottam róla, de lassan majd könyvtárlátogatás, mert valami újat is keresnem kell, amivel hajnalonként elütöm az időm, ha írásnál nem jön az ihlet. Persze, miután ezekkel végeztem, úgyhogy szurkoljatok. biggrin.gif
2013. július 08. 14:56 #1336
- törölt felhasználó -    
Engem mindenhol könyvvel a kezemben lehet látni, még evésnél és a fürdőkádban is rohog.gif Jelenleg Dorian Gray Arcképét, illetve az Aerosmith Walk This Way-ét (önéletrajz, bandatörténet) olvasom, az egyiket e-book formájában, a másikat hagyományosan.
3 felhasználónak tetszik: medicroes, riri17, MadHatter
2013. július 08. 15:17 #1337
- törölt felhasználó -    
Jelenleg A Könyvtolvajt olvasom és bár még nem járok a felénél sem, máris bekerült a kedvenceim közé. Zseniálisan van megírva, csak ámulok és bámulok.
1 felhasználónak tetszik: medicroes
2013. július 08. 17:47 #1338
duracell
duracell
mockingjay™

StátuszA lapjaimért NEM lehet csomagot vállalni, köszönöm az érdeklődést!
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2085
Csatolások: 34566
Azonosító: 133509
Idézet (BlondieGirl @ 2013.07.08. 14:44)
Az egyiknek a 'Légy jó mindhalálig'-nak már nekikezdtem, de előre látom, hogy sokat fogok szenvedni vele, pedig soha nem volt gondom a kötelezőkkel, na hát, akkor majd ezzel lesz. rolleyes.gif 
A másik pedig az 'Ábel a rengetegben'. Még soha nem hallottam róla, de lassan majd könyvtárlátogatás, mert valami újat is keresnem kell, amivel hajnalonként elütöm az időm, ha írásnál nem jön az ihlet. Persze, miután ezekkel végeztem, úgyhogy szurkoljatok. biggrin.gif

Nem szeretnélek elkeseríteni, de a Légy jó mindhalálig szerintem egy kínszenvedés, de számíts jobbra. unsure.gif Van, aki szerint Móricz volt a legnagyobb magyar regényíró, én meg ahány esélyt adtam neki, annyiszor vágta el magát előttem. Nem tudom felfogni, miért kell egy olyan regényt kötelezőnek betenni, amiben legszívesebben ordítanál a főszereplő kis sráccal, illetve módosan felpofoznád, hogy ébredjen már fel végre, álljon a sarkára és szóljon vissza annak a sok majomnak, aki nem hagyja élni. omg.gif
Az Ábel a rengetegben ízlés kérdése, nekem kifejezetten tetszett, bár voltak részek, amikért nem voltam oda. A Légy jó mindhalálignál mondjuk minden jobb. Nem hiszem el, hogy ezt én írom, de még Kafka is... unsure.gif
Úgy látom, Az arany embernél kivételnek számítok, mert nekem az volt az egyik kedvenc kötelezőm. biggrin.gif blush.gif Az igaz, hogy a Vaskapu nehezen emészthető, de a többi része nagyon jó, tényleg imádtam és aki még nem olvasta, annak csak ajánlani tudom. smileeee.gif Nálam még A kőszívű ember fiait is üti a listán. blush.gif
Nem tudom, Nálatok kötelező-e, de ha már erről esett a szó, akkor a prímet magasan Mikszáth Kálmán viszi. A Szent Péter esernyője, illetve a Beszterce ostroma is kötelezőek voltak nálunk, és szerintem mindkettő zseniális, szintén csak ajánlani tudom. wink.gif
Jelenleg egyébként Scott Westerfeld sci-fi-sorozatát olvasom. A Csúfokkal két délután alatt végeztem, jelenleg a Szépeket olvasom, bár ez eddig nem tetszik úgy, mint az első, mert egy dolog nagyon idegesít benne. Aztán majd meglátjuk, mik jutnak még a nyárra, több, mint 20 könyvem van, ami olvasásra vár. biggrin.gif blush.gif
2 felhasználónak tetszik: Hustler, Alison Lerman
2013. július 10. 17:27 #1339
medicroes
medicroes
új tag

Státuszfear cuts deeper than swords;
Hozzászólás: 1
Csatolások: 0
Azonosító: 205728
Most éppen a Gyűrű szövetségét olvasom újra angolul Tolkientől, utána pedig Stephen E. Ambrose Band of Brothers című könyve következik meghajolo.gif
2013. július 10. 18:49 #1340
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Szokásomhoz híven megint egy csomó könyvet olvasok párhuzamosan, nemrég elkezdtem olvasni a Dorian Gray arcképét, amit régebb óta terveztem, hogy elolvasok. smileeee.gif A másik királynővel hamarosan végzek, a Szent Johanna Gimit pedig újrakezdtem, vagyis az első résztől olvasom. Ezek mellett az egyik kötelezőmet is elkezdtem, Voltaire - Candide c. művét, ami szerintem unalmas és nehéz, vagyis nem nekem tervezték. sad.gif
91 oldal 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!