Hú, hát mióta csak tudok olvasni, valamit szinte mindig olvasok. Manapság ha legalább egy fél oldalt minimum nem tudok elolvasni, teljesen megbolondulok. Készséggel falom a klasszikusok könyveit (Dumas, Hugo, Shakespeare, Austen), de a mai remekművek is éppen úgy lekötnek, nagy kedvencem Nora Roberts, Danielle Steel, Richelle Mead és Meg Cabot is
Most éppen Ulickajától olvasom az Elsők és utolsókat
Olvasol?
2013. november 10. 00:05
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8818 Csatolások: 219510 Azonosító: 59785 offline |
2013. november 12. 00:04
CatStanfordúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 212311 offline |
A Gyönyörű sorscsapást olvasta valaki közületek? Én egyszerűen imádom
2013. november 12. 15:19
CatStanfordúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 212311 offline |
A Vörös pöttyös könyvek nagy többsége jó. Leiner Laura SzJG sorozata verhetetlen, én még szeretem a Maxim kiadó regényeit is, és mostanában az Ulpius New Adult könyvei is nagyszerűek (Soha határa, Heti csaj, Örökké a csajom stb..., tipikusan azaz eset amikor nem szabad cím alapján ítélni )
2013. november 15. 08:56
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Most olvastam el Suzanne Collins:Az éhezők viadala és Futótűz című könyveit Az a bizonyos ki megnevezhetetlen plusz ami nekem hiányzott anno a filmből azt megtaláltam a könyvben habár azt hozzá kell tennem,hogy Katniss karaktere is és maga a történet is sokkal jobban tetszett a második könyvnél.Valahogy nekem a Futótűz lett a kedvencem,gondolom ez a filmeknél is így lesz de ez majd a moziban kiderül
2013. november 15. 09:06
Persze hogy olvasok! Az Adrian Mole Titkos naplója 4 sorozatos tiniknek szóló regényeket Sue Townsendtól. Még olvastam a Végtelen történetet Michael Endétől, ezen kívül a Greta Garbót egy magyar írónőtől.
2013. november 15. 17:34
Most éppen kötelezőt kell olvasnom. Odüsszeia és Antigoné. Nehezen haladok, és sanszos, hogy el kell olvasnom őket másodszorra is, hiszen a nyelvezete miatt felét nem értem...
2 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman,
CandUs
2013. november 15. 18:39
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Jelenleg csak 2 könyvet olvasok, de sajnos nincs időm többre. :/ Az egyik Nelson Johnson - Boardwalk Empire c. könyve. Még jóhogy nem vettem meg... Azt hittem a sorozatról szól, de nem. Annyi köze van hozzá, hogy Atlantic City-ről szól. Konkrétan a város fejlődéséről/hanyatlásáról szól, és a város meghatározó alakjairól. Van vagy 60 oldal Nuckyról...szóval, nagyon, de nagyon nem tetszik. Adtak volna neki valami más címet, mert ez így nagyon nagy átbszás. A másik pedig a SZJG - Remény kötete. Kedvenc részem.
1 felhasználónak tetszik:
Cintii
2013. november 20. 11:22
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
James Dashner - The Maze Runner
kötetét tettem nemrég le. Nem dobtam ki az ablakon a végkifejlet miatt, de nagyon izgi volt. Már megis rendeltem a folytatásokat angolul, kíváncsi vagyok mit fog James kihozni belőle. A végén valahogy éreztem, hogy szegény kis Chuckot fogják eltenni láb alól, ő volt a legszerethetőbb karakter aki azonnal belelopta magát mindenki szívébe, szóval sajnos erre számítani lehetett. Ha már itt tartunk, nagyon várom már a filmet is, Dylan hihetetlenül tehetséges színész, Kaya és még a kis Chuckot is eltalálták. Alby és Minho az egyetlen akiket nem így képzeltem el, Minhónak inkább Steven Yeunnt képzeltem volna el, hiába lesz már mindjárt harminc. Illik rá és kész.
The Perks of Being a wallflower
Tetszett. Talán a film egy kicsikét jobban, de tetszett. Sokan piszkálják a filmet és összehasonlítgatják a filmmel, de mégiscsak a rendező volt a könyv írója, csak úgy álmodta már meg a történetét ahogy ő akarja.
Gárdonyi Géza - Ida regénye
Most kezdem, nagy reményeket fűzök hozzá, mint minden Gárdonyi regényhez. Bár lehet elfogult vagyok, mert már kiskorom óta az egyik legkedvesebb magyar íróm Jókai mellett, és már 4. ben is az Egri csillagok volt a kedvencem, amit még kétszer kiolvastam utána önszorgalomból. Zseniális ember.
kötetét tettem nemrég le. Nem dobtam ki az ablakon a végkifejlet miatt, de nagyon izgi volt. Már megis rendeltem a folytatásokat angolul, kíváncsi vagyok mit fog James kihozni belőle. A végén valahogy éreztem, hogy szegény kis Chuckot fogják eltenni láb alól, ő volt a legszerethetőbb karakter aki azonnal belelopta magát mindenki szívébe, szóval sajnos erre számítani lehetett. Ha már itt tartunk, nagyon várom már a filmet is, Dylan hihetetlenül tehetséges színész, Kaya és még a kis Chuckot is eltalálták. Alby és Minho az egyetlen akiket nem így képzeltem el, Minhónak inkább Steven Yeunnt képzeltem volna el, hiába lesz már mindjárt harminc. Illik rá és kész.
The Perks of Being a wallflower
Tetszett. Talán a film egy kicsikét jobban, de tetszett. Sokan piszkálják a filmet és összehasonlítgatják a filmmel, de mégiscsak a rendező volt a könyv írója, csak úgy álmodta már meg a történetét ahogy ő akarja.
Gárdonyi Géza - Ida regénye
Most kezdem, nagy reményeket fűzök hozzá, mint minden Gárdonyi regényhez. Bár lehet elfogult vagyok, mert már kiskorom óta az egyik legkedvesebb magyar íróm Jókai mellett, és már 4. ben is az Egri csillagok volt a kedvencem, amit még kétszer kiolvastam utána önszorgalomból. Zseniális ember.
2013. november 23. 14:22
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline |
Jamie McGuire: Veszedelmes sorscsapás
Végre, végre, végre..
Végre, végre, végre..
2 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1,
Cintii
2013. november 26. 13:35
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Kéne, kéne. A tudományos forradalmak szerkezetéről, mert jövő pénteken lejár a kölcsönzési határidőm és még bele sem kezdtem... Lehet, hosszabbítás lesz belőle.
2013. december 03. 09:22
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Nicholas Sparks - Szerelmünk lapjai című könyvét olvastam el utoljára Nem tudnám megmondani a könyv vagy a film a jobb-e,mert nyilván más olvasni róla,többet el tudunk így képzelni,pláne,hogy Sparks annyira szépen tud írni.Férfi létére a szerelmi jelenekről úgy ír,hogy sok női író megszégyellhetné magát. Viszont a legvége nekem a filmben sokkalta meghatóbb volt.Nekem az a könyvben egyáltalán nem tetszett.
2013. december 03. 19:49
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Nemrég olvastam ki Suzanne Collins Futótűz és A kiválasztott c. műveit. Előbbit már régebben is olvastam, és most, hogy láttam a filmet, újra muszáj volt kiolvasnom. Utóbbi meg..na, az biztos nem lesz a kedvencem.
1 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1
2013. december 03. 19:51
Már nem olvasok..Eddig lovas könyveket olvasgattam.
2013. december 03. 20:19
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Mostanában unalmas perceimet töri tételek tanulmányozásával töltöm, de ha belefáradok az invesztitúra-háborúba vagy a dualizmus válságába, akkor szívesen kapom elő az iPod-om és olvasom -már sokadjára- Mary Silver: Játszd újra, Abigél című fanfictionjét, ami -mint a címből is kiderül, Szabó Magda híres regényének újragondolása. A középpontjában egy 21. századi nő áll, aki egy baleset által belecsöppen a sztoriba és meg kell találnia Kalmár Péternek a tökéletes és hozzá passzoló nőt, akit szerethet és aki viszont szereti, hogy nagy szerelmi bánatában ne menjen ki a frontra és kapjon be egy szovjet golyót a szívébe.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.