A Gasonline énekesnője igen hosszú, 6:07 perces kisfilmet töltött fel VEVO-csatornájára április 4-én, amit azóta több, mint három és félmillióan tekintettek meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mintha egy akciófilmbe csöppentünk volna! Megérkezett Halsey új kisfilmje!
2017. április 06. 05:57
2017. április 06. 08:53
Bevallom nekem egyáltalán nem tetszik Halsey zenéje, legalábbis amikbe belehallgattam, azok közül egyik sem jött be. Ez viszont szerintem nem olyan rossz, valamint a klip is jól sikerült.
2017. április 06. 13:37
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3520 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline |
Ohh én imádom, viszont mikor elsőnek hallgattam annyira ismerősnek tűnt, órákig gondolkoztam h vajon melyik dalra is hasonlíthat aztán rájöttem Yoooouuu neeeeeeedeeeed me ...
2017. április 06. 14:33
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Imádom Halsey dalait, klipjeit és legfőképpen őt
2017. április 06. 17:10
leírhatatlanul beleszerelmesedtem ebbe a számba, valamint a klip is eszméletesen jóra sikeredett, az új albumját nagyon-nagyon várom már
2017. április 06. 17:28
TheBestKitsunevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 259123 offline |
Az album neve hopeless fountain kingdom (kisbetűvel, igen). És már teljesen kész van, nem végez utolsó simításokat.
Emelett nagyon sok helyesírási hiba/elgépelés is van a cikkben.
De itt Halsey a lényeg, aki most is megmutatta milyen király. (Mint mindig.)
Emelett nagyon sok helyesírási hiba/elgépelés is van a cikkben.
De itt Halsey a lényeg, aki most is megmutatta milyen király. (Mint mindig.)
2017. április 06. 19:37
Én csak annyit tudok mondani, hogy köszönöm Halsey-nak, amiért olyan, amilyen. A dal egy mestermű, bárki bármit mond, nekem az lesz mindig is, egyszerűen csak elképesztő, amit ez a lány művel.
Egyébként, Halsey már kipróbálta magát színésznőként a Roadies című sorozatban.
Egyébként, Halsey már kipróbálta magát színésznőként a Roadies című sorozatban.
2017. május 03. 17:57
így, egy hónap után azért szeretném megjegyezni, hogy számtalan helyesírási hiba van a cikkben. Ashley dala a Gasoline, a megjelenő albuma a hopeless fountain kingdom (kisbetűkkel, nem naggyal), és bár nem helyesírási hiba, hanem a tudás hiánya, de már színészkedett korábban a Roadies című sorozatban. az ilyeneknek legközelebb nem ártana utána nézni.
szerk.: mint azt már kedves TheBestKitsune is kifejtette korábban, az album már teljesen készen van.
csak, hogy kötekedhessek egy kicsit olyan témában, amiről szeretnék olyan emberek okoskodni, akik rengeteg mindennel nincsenek tisztában.
szerk.: mint azt már kedves TheBestKitsune is kifejtette korábban, az album már teljesen készen van.
csak, hogy kötekedhessek egy kicsit olyan témában, amiről szeretnék olyan emberek okoskodni, akik rengeteg mindennel nincsenek tisztában.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.