A The Hills sztárja őszintén vallott arról, mennyire megviseli a várandósság.
A teljes cikkhez kattints ide!
Whitney Port utál terhes lenni
2017. április 15. 10:55
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. április 15. 11:39
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Mindenki magából indul ki. Ő nem a fizikai munkához van szokva ezért ez is megterhelő számára. Egyébként a legtöbb ember azt mondja hogy az utolsó hónapok jók csak az eleje szar a sok rosszulléttel meg a sok változással amit meg kell szokni.
2017. április 15. 13:20
|
|
LollyPoop |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.08. Hozzászólás: 943 Csatolások: 0 Azonosító: 262892 offline
|
Én pont azt hallottam több embertől, hogy a végefelé kezd rosszabb lenni a helyzet: egyre kevesebb dolgot tud csinálni a nagy hasa miatt, egyre nehezebb súlyt kell cipelnie, ami miatt folyton fáj valamije, meg dagadnak a végtagjai. A gyerekes ismerőseim többsége a terhesség vége felé már alig várta, hogy végre vége legyen.
Mondjuk megértem, ha valaki nem érzi annyira komfortosan magát terhesen. Mindenki szervezetének más a tűréshatára, és egyénenként a "tünetek" és azok intenzitása is nagyon eltérőek lehetnek.
Mondjuk megértem, ha valaki nem érzi annyira komfortosan magát terhesen. Mindenki szervezetének más a tűréshatára, és egyénenként a "tünetek" és azok intenzitása is nagyon eltérőek lehetnek.
2017. április 15. 14:16
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Idézet (Alexaaa09 @ 2017.04.15. 11:39)
Mindenki magából indul ki. Ő nem a fizikai munkához van szokva ezért ez is megterhelő számára. Egyébként a legtöbb ember azt mondja hogy az utolsó hónapok jók csak az eleje szar a sok rosszulléttel meg a sok változással amit meg kell szokni.
Ez ìgy is van. Egyetértek.
2017. április 15. 17:24
Hogy lehet ilyet mondani? Minek tartotta akkor meg? Meg sem érdemli...
2017. április 15. 19:34
@AliceLiza: Úgy lehet ilyet mondani, mint akármi mást. A nők nagy része pont,hogy utálja a folyamatot, hülye társadalmi elvárás meg mendemonda, hogy szeretik.
2017. április 15. 21:42
|
|
ria21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.16. Hozzászólás: 128 Csatolások: 37 Azonosító: 110305 offline
|
Én szerettem kismama lenni. Igaz nem volt könnyű,főleg az elején. A rosszullétek nem kellemesek,és az sem,hogy a tested változásokon megy keresztül,de én szerencsés voltam,hiszen a rosszullétek csak elég kevés ideig tartottak,és utána se volt semmi kellemetlenség,a pocakomat pedig egyenesen imádtam,hiszen ott növekedtett az én kis hercegnőm. Találkoztam olyan kismamávalmis,aki 4 hónapon keresztül volt rosszul. Igazából ez a dolog is az embertől függ. Mindenki máshogy viseli, de a végeredmény úgy is csodás. Egy biztos,hogy még egyszer legalább szeretném megtapasztalni ezt.
2017. április 16. 11:02
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2246 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Van aki végig szenvedi nővérem az utolsó hónapban már csak 3 órákat tudott aludni azt is négykézláb mert és nem egy huzamba mert az volt az egyetlen póz amiben nem akart az összes belső szerve szétrobbanni.
2017. április 16. 23:30
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
Ismerosom az utolso hetekben mar nagyon rosszul viselte a terhesseget. Minden baja volt mar, nem tudott aludni, stb. A 2. babajat varta, es azt mondta, hogy az elso nem volt ennyire nehez.. Szerencsere egy egeszseges, es gyonyoru kislanynak adott eletet:)
2017. április 17. 12:19
|
|
XerdeLili10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.07. Hozzászólás: 160 Csatolások: 0 Azonosító: 254590 offline
|
mehay_ esetleg, hogy legyen egy gyönyörű gyereke?
Minek lett terhes, jézusom, ha ilyen hülyeségek jönnek ki a szádból én is kérdezhetném anyádtól...
Minek lett terhes, jézusom, ha ilyen hülyeségek jönnek ki a szádból én is kérdezhetném anyádtól...
2017. április 17. 12:30
|
|
rumoskekszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.19. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 186257 offline
|
Látom csak azok mondják , hogy egy ilyen nem érdemli meg a gyermekét akik még nem voltak terhesek.Én is nagyon nehezen viseltem, egyszerűen alig vártam már, hogy megszülessen.
De ez is olyan , hogy van akit nem visel meg van akit meg igen.
De ez is olyan , hogy van akit nem visel meg van akit meg igen.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: