Új Netflixes sorozat
A szereplő már bemutatkozott a Daredevil sorozatban, de mint tudjuk kapott saját sorozatot is. Ugyanúgy Jon Bernthal alakítja a megtorlót. Előreláthatólag még idén láthatjuk a megszokott módon (kiadás napján nézhető az összes rész)
The Punisher (2017-2019)
2018. március 31. 23:40
Jon Bernthal erre a szerepre született. Eszméletlenül élveztem az egész évadot még úgy is hogy a Defenders és az Iron Fist után ez most sokkal földhöz ragadtabb történetet mutatott be. De egyszerűen Bernthal szenzációs a szerepben.
A dühkitörései eszméletlenek. Az egész orgánuma még sötétebbé és vadabbá teszi a karaktert. Frank Castle teljes valójában tündököl általa.
És ahogy elnéztem Bernthal játékat jelenleg talán ő lenne az egyetlen színész akit Hugh Jackman után eltudnék képzelni Wolverine-ként ha esetleg újra gondolják valamikor az X-men-t! Ez az állatias vadság egyszerűen zsigerből jön neki szenzációs a fazon.
"Soha nem szerettem a Hip-Hop-ot de a WU-TANG....az egy magasabb szint!"
(Frank Castle)
És ahogy elnéztem Bernthal játékat jelenleg talán ő lenne az egyetlen színész akit Hugh Jackman után eltudnék képzelni Wolverine-ként ha esetleg újra gondolják valamikor az X-men-t! Ez az állatias vadság egyszerűen zsigerből jön neki szenzációs a fazon.
"Soha nem szerettem a Hip-Hop-ot de a WU-TANG....az egy magasabb szint!"
(Frank Castle)
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
Kapcsolódó sztárok
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
Elárulta, mi volt az ára a sikerének.