Rengeteg felháborodott vélemény olvasható online a MET-gálák után. Miért öltöznek úgy a sztárok, ahogy? Most eláruljuk.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ezért volt Selena Gomez az egyik legunalmasabb a MET-en: eláruljuk a gála lényegét
2017. május 03. 15:39
Rihannának viszonylag könnyű jól kinéznie akár szemeteszsákban is, az ő arcával és alakjával. A többieknek sajnos nézniük kell azt is, hogy miben mutatnak jól.
2017. május 03. 15:53
Staritylaxmivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.02. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 261144 offline |
Sztem Selena akkor is jól néz ki
2017. május 03. 16:16
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline |
Unalmas? Ezt úgy hívják ízléses, csinos és elegáns.
A MET lényege ellenére is. Undorító, ahogy sokszor meg tudnak jelenni... és a legszomorúbb, hogy nem a MET-gálának volt ez köszönhető, mert ugyanígy néznek ki az Oscaron, vagy a Grammyn is akár.
A MET lényege ellenére is. Undorító, ahogy sokszor meg tudnak jelenni... és a legszomorúbb, hogy nem a MET-gálának volt ez köszönhető, mert ugyanígy néznek ki az Oscaron, vagy a Grammyn is akár.
2017. május 03. 16:24
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Rihanna ruhája undorító volt számomra.
2017. május 03. 16:41
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline |
Nekem nem nyerte el a tetszésemet Rihanna ruhája, de tény, hogy ő követte leginkább a témát.
2017. május 03. 16:46
ninnalanyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.09. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 246183 offline |
Én egy magyar feltörekvő divatblogger oldalnak köszönhetően tudtam, hogy mi volt a témája a MET - nek. Viszont hiába volt Riri ruhája izgalmas és a gálához illő, ha számomra a "cipője" undorító volt. Ennek ellenére az Olsen ikreket imádtam.
A cikket egyébként köszönöm, mert így még jobban megértettem a gála lényegét. ^^
A cikket egyébként köszönöm, mert így még jobban megértettem a gála lényegét. ^^
2017. május 03. 17:04
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline |
Köszönöm a cikket, jó pár okoskodó emberre ráfért már egy kis útbaigazítás.
2017. május 03. 17:05
nos, szerintem még mindig borzalmasak a ruhák.:'D ezen pedig semmi nem változtat, ugyanis sokan nem csak ezen a gálán hordanak Rihannáéhoz hasonló öltözetet.:'D
2017. május 03. 17:09
Ez a "lényeg" vagy sem, akkor is borzalmasan nézett ki mindenki JLO-n és Emma Robertsen kívül.
Egyébként pedig a most "divatos vendégek" 98%-a hasonló cuccokban és altestig dekoltált ruhákban parádézik az Oscar gála színvonalú rendezvényeken is. Ergo nem ügyes kis angyalok, akik odafigyeltek a MET témájára és "méltóak lettek a meghívásra", hanem végre megtalálták azt a közeget, ahol elfogadhatóak azok a közönséges förmedvények, amiket feleslegesen is vesznek magukra, mert úgyis több látszik ki belőlük mindig, mint ami be van takarva.
Egyébként pedig a most "divatos vendégek" 98%-a hasonló cuccokban és altestig dekoltált ruhákban parádézik az Oscar gála színvonalú rendezvényeken is. Ergo nem ügyes kis angyalok, akik odafigyeltek a MET témájára és "méltóak lettek a meghívásra", hanem végre megtalálták azt a közeget, ahol elfogadhatóak azok a közönséges förmedvények, amiket feleslegesen is vesznek magukra, mert úgyis több látszik ki belőlük mindig, mint ami be van takarva.
2017. május 03. 17:16
Kutyus 1305új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.31. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 262237 offline |
számomra Selena nézett ki a legjobban
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.