Ezért volt Selena Gomez az egyik legunalmasabb a MET-en: eláruljuk a gála lényegét
2017. május 03. 18:57
tweeetyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 404 Csatolások: 2 Azonosító: 207212 offline |
Eddig nem értettem, hogy mi is a lényege ezeknek (tudatlanként) az idétlen ruháknak. Most már értem...minél extrább annál jobb, de azért nem kell azokat piszkálni akik letisztult darabokat választottak, talán csak nem akartak a középpontban lenni és meghagyták másoknak a teret.
2017. május 03. 19:35
Picy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.13. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 0 Azonosító: 261338 offline |
nekem még mindig Sel tetszett a legjobban, akár miről szól ez a hülyeség..
Bincivel is egyetértek..
szerintem Katy-é egyáltalán nem volt ízléses.
Rihannán meg jól álltak a színek, tetszett a ruha, de még ránézni is kényelmetlen..
Bincivel is egyetértek..
szerintem Katy-é egyáltalán nem volt ízléses.
Rihannán meg jól álltak a színek, tetszett a ruha, de még ránézni is kényelmetlen..
2017. május 03. 20:36
ImCaptainIronManvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.19. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 246794 offline |
Mennyi pénz kimegy egy ilyen ostoba rendezvényre...
2017. május 04. 00:37
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline |
Lehet, hogy RiRi ruhája borzalmas, de ha erre a gálára borzalmasan kell kinézni, akkor milyen alapon szólja le bárki őt? (nem azért "védem", mert a rajongója lennék, sőt, kifejezetten utálom). Ez esetben pl. Selena nézett ki undorítóan. Ha valami nem oda való, akkor nem oda való. Ugyan úgy, ahogy egy házibulin se jelensz meg estélyiben, meg egy esküvőn se szaggatott farmerben és crop topban
2017. május 04. 07:34
Bárki bármit mond, ezek ruhák számomra így is úgyis nagyon visszataszítóak..
2017. május 05. 11:18
Dorisiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 383 Csatolások: 0 Azonosító: 207155 offline |
Ez egy farsang. nem lehet leszólni senkit, de selena az a kategória, aki felvesz egy cicafüles hajpántot, mint beöltözés. Nem azt jelenti, hogy nem szép, csak önként elbújik a szórakozás elől.
2017. május 05. 19:21
Mrs.Cupcakeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.01. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 262248 offline |
Selena ruhája nagyon szép, de ha egyszer meg van adva egy téma, akkor könyörgöm öltözzön úgy.
Ez olyan mintha én elmennék egy álarcos bálba, és egyedül én (meg még talán pár ember) nem lenne alkalomhoz illően felöltözve.
Hiába mondják, hogy a ruhák iszonyú csúnyák ( amit elismerek hogy a legtöbbje tényleg az) de ha ez a Met témája, akkor ezt is kellene képviselni.
Ez olyan mintha én elmennék egy álarcos bálba, és egyedül én (meg még talán pár ember) nem lenne alkalomhoz illően felöltözve.
Hiába mondják, hogy a ruhák iszonyú csúnyák ( amit elismerek hogy a legtöbbje tényleg az) de ha ez a Met témája, akkor ezt is kellene képviselni.
2017. május 09. 17:43
Anne.Ariúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.29. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 261598 offline |
De ha itt az a lényeg,hogy a te stílusod szerint öltözködj és ne érdekeljen mások véleménye,akkor nem mindegy hogyan öltözzünk?.Ha Rihanna saját stíulását akarja megmutatni,mert ő így jól érzi magát akkor öltözzön így.Viszont ha Selena a visszafogott ruhákért van oda akkor viselje azt.Nincs előírva szabályzat,hogy milyen stílusirányzat felé gondolkodj,az a lényeg érezd jól magad abban,amiben vagy!
2017. május 10. 13:27
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline |
Idézet (Fannii33 @ 2017.05.06. 10:47)
nagy baromság az egész
Nem az. Ez egy hagyomány. És igen, igaza van a szervezőknek: Aki nem követi a témát, az minek megy?
Nem értem az embereket. Miért kell állandóan különcködni? Miért nem lehet akkor úgy megjelenni, ahogyan a szervezők kérik? Nem kértek lehetetlent, pédául Lilly ruhája nagyon szép és még ízléses is. Ez az a gála, ahol a feltűnés, és a téma alapján való felöltözés a lényeg. Aki meg nem szeret feltűnősködni, annak akkor nem kell mennie. Feleslegesen valóban ne ücsörögjenek, mert csak másoktól veszik el a helyet.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.