Selena Gomez visszatért! A Bad Liar a hajnali órákban debütált a legnagyobb videómegosztó portálon, ahol azóta már több százezres nézettséget produkált.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dalpremier: Selena Gomez – Bad Liar
2017. május 18. 11:14
|
|
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline
|
Nekem nagyon elnyerte a tetszésemet a szám. (Bár inkább a pörgősebbekhez vagyok hozzá szokva,de le a kalappal előtte,igazán szép dal lett
Láttam instagramján hogy hamarosan érkezik a hozzá forgatott kisfilm is,úgy hogy már nagyon várom
I LOVE SELENA
Láttam instagramján hogy hamarosan érkezik a hozzá forgatott kisfilm is,úgy hogy már nagyon várom
I LOVE SELENA
2017. május 18. 13:53
|
|
kíváncsi-fáncsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 180904 offline
|
Sajnos ez most nekem nagyon nem jön be!
2017. május 18. 14:11
Már reggel meghallgattam, viszont egyáltalán nem nyűgözött le...sőt! Akármennyire is kedvelem Selenát, ez a dal nem nyerte el a tetszésem. Ha nem ő énekete volna valószínűleg az első refrén után kikapcsolom.
2017. május 18. 15:42
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Ah imádom *-* <33
2017. május 18. 18:17
Én vagyok az egyetlen akinek nem tetszik? Én most nagyot csalódtam Selenában. Mi ez a dal? Olyan fura és idegesítő a hangja..m
2017. május 18. 20:05
|
|
szarescsillamponiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.30. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 263352 offline
|
Nekem eddig ez a száma tetszik a legjobban
.
.
2017. május 19. 09:10
|
bsz.andreavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.04. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 260145 offline
|
Maga a szám tetszik, de az én fülemnek Selena hangja túl éles. Szerintem Rihanna hangja jobban illene ehhez a számhoz.
2017. május 20. 15:13
|
|
hannahbakerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.05.06. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 264167 offline
|
Imádom Selenat, de én jobbra számítottam. Nem tetszik:(
Kapcsolódó sztárok
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nemrég házasodtak össze.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Az Üvöltő szelek rendezője bánja, hogy nem mutatta meg Margot Robbie szőrös testrészét
Az Üvöltő szelek rendezője bánja, hogy nem mutatta meg Margot Robbie szőrös testrészét
Utólag kivágta a jelenetet.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.

0 felhasználónak tetszik: