Elsőként debütált a Billboard Hot 200 listáján, megdöntve egy 26 éves rekordot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Harry Styles rekordot döntött lemezével
2017. május 21. 22:49
|
|
kíváncsi-fáncsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 180904 offline
|
És mi van Adele-val a 25-is első lett a Billboard200-as listán 3 milliós első heti eladásával!?
2017. május 22. 00:07
|
|
Vadonka 16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 143242 offline
|
kíváncsi-fáncsi a cikk író ki is emelte hogy Brit Férfi "kategóriára"vonatkozik amerikában a rekord
amúgy szerintem egész jó az album,de meglepő,hogy ennyi embernek is tetszik
amúgy szerintem egész jó az album,de meglepő,hogy ennyi embernek is tetszik
2017. május 22. 07:10
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Várható volt, és már most látszik, hogy Ő viszi majd a legtöbbre az öt fiú közül. Egyedi hangzás, profi csapat a háta mögött, zseniális volt a promó. Egy igazi botrányoktól mentes úriember, aki 1000%-ot belead. Ez így a nyerő. Jövőre remélem jelölik egy Grammyre legalább. Meglepődnék, ha nem. Most elérheti azt ami a bandában úgysem ment volna.
2017. május 22. 17:08
|
|
Toffifyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.27. Hozzászólás: 416 Csatolások: 0 Azonosító: 254314 offline
|
Hát én nem is csodálkozom ezen. Imádom Harryt és az albumját is, a Sign of the Times-ról nem is beszélve. Nagyon büszke vagyok ám rá! *_* Az előttem szólóval pedig teljesen ugyanazon a véleményen vagyunk. :3 Pacsii...
2017. május 22. 19:56
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Nem lepődök meg omolyan mondom Harry Styles lesz a következő legenda csak várjátok ki. Az albuma hasonlít a 70-es 80-as klasszikusokra amelynek inspirációjához a The Beatles Rolling Stones és Pink Floyd köthető. Lehetséges hogy nem a te zenei stílusod de értékelned kéne mivel ilyen dalokat kihozni a 21-ik században ahol minden zene ugyan olyan - az már valami."
2017. május 26. 23:23
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
hát várható is volt
nem szokványos mai hangzású dalok vannak az albumon és jó is lett
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.

0 felhasználónak tetszik: