Nem is tudom mit mondjak. Dühös vagyok, nagyon dühös, csalódott, kiábrándult és minden ami negatív, amit csak el lehet képzelni. Az elmúlt időszakban már annyiszor csalódtam, hogy már nem is számolom. Nem tudom mi történt. Lehet valami "na most minden híres csapat feloszlik" vírus terjeng és egy csomó jó csapat elkapta...nem tudok egyszerűen magyarázatot találni erre a hullámra most. Nem értem az egészet. Híresek és mind toplistát csapatok voltak.
Visszatérve a Sistarra még mindig könnyezik a lelkem. Az egyik kedvenc csapatom volt és ha bár nem is a kezdetektől voltam velük, jó 5 éve jelen vannak az életemben. Sajnálom, hogy így alakult, mert tényleg egy csupa tehetségekből álló csapat. Nem féltem a lányokat, mert tudom, hogy megállják majd a helyüket egyedül is, hiszem már így is sokat szólóztak, de azért na. Így egybe azért látni őket teljesen más volt. Egyszerűen nem tudom ezt megérteni. Még ha nem lettek volna sikeresek, azt mondom oké, de így??!!!
Kezdek teljesen kiábrándulni ebből az egész műfajból, most nem azt mondom, hogy most nincsenek tehetségek, mert vannak és vannak kedvencek is, de attól még a régieknek ugyanúgy helyük van a szakmában. És ez ami most történik. Szinte sorra bomlanak fel az eddigi nagy kedvenceim...
Kicsit elragadtattam magam, de emellett nem tudok, csak úgy szó nélkül elmenni.
Sistar - "Lonely" last Teaser Photo 2017
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Viszlát, Ben! Így változtatta meg a szerelmi tetkóját Jennifer Lopez
Viszlát, Ben! Így változtatta meg a szerelmi tetkóját Jennifer Lopez
Igen, még közös tetkója is volt az exével.
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Néhány sztár megerősítette, hogy ott lesz.
Új életet kezdett! - Nem gondolnád, mivel foglalkozik most a Szex és New York Smith Jerrodja
Új életet kezdett! - Nem gondolnád, mivel foglalkozik most a Szex és New York Smith Jerrodja
Teljesen új életet kezdett.
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Tina Fey védte meg a színészt.
Az egyik fontos szereplő már biztosan nem tér vissza az Off Campus második évadában
Az egyik fontos szereplő már biztosan nem tér vissza az Off Campus második évadában
Őt már bíztosan nem láthajuk az új részekben.

5 felhasználónak tetszik: