Alig több, mint egy hét telt el Ari május 22.-ei manchesteri fellépése óta, ami után egy vélhetően magányos merénylő a távozó tömegben felrobbantotta magát – tette 22 további emberéletet (többségében gyerekekét) követelt, és legalább 50-en megsérültek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Camila Cabello büszke Ariana Grandére, amiért visszatér Manchesterbe
2017. június 01. 08:47
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2017. június 01. 12:57
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Több, mint 100-an sérültek meg
2017. június 01. 13:00
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline |
Szerintem nagy erő és bátorság kell Ariana-nak ahhoz hogy ilyen kevés idő után újra színpadra álljon abban a városban ahol élete legijesztőbb, legszörnyűbb pillanatát élte át. Sokan tök természetesnek veszik hogy visszamegy és jótékonysági koncertet ad, de azt mindenki elfelejti hogy ehhez mennyire össze kell szednie magát, mert ilyen kevés idő alatt egy ilyen traumát nem lehet kiheverni. Legalább ezért mindenkinek tisztelnie kéne őt, megtehetné hogy hónapokkal később megy vissza és ad jótékonysági koncertet vagy esetleg egy fél év múlva amikor jobban van, de nem, helyette ő most teszi ezt amikor még friss a "seb" meg trauma. Nagyon szeretem őt és nagyon büszke vagyok rá♥
2017. június 01. 14:17
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline |
Hihetetlen, hogy még mindig ennyire bátor, hogy visszatérjen arra a helyszínre, ahol egy csomó ember életét vesztette, és ő semmit sem tudott csinálni. Ezerszer elmondani nem tudom, mennyire kellemeset csalódtam benne, és remélem, egyszer tényleg megtapasztalom élőben milyen kellemes és tökéletes ember, mert ha nem őt, akkor kit lehetne annak nevezni? Hihetetlen nagy példakép lett a szemembe, és az egyik legjobb ember a világon, akiről valaha hallottam. #weloveyouari
2017. június 01. 15:37
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline |
Ari egy hős! ♡
2017. június 03. 06:38
Eddig nem volt szimpi Camila de most már igen
Kitartást Ari-nak
Kitartást Ari-nak
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.