Az SM Emntertainment által menedzselt formáció, az NCT 127 új középlemezzel és videoklippel jelentkezett!
A teljes cikkhez kattints ide!
Album- és klippremier: NCT 127 – Cherry Bomb
2017. június 15. 13:36
Még nem ismerem annyira a bandát, de nagyon tetszik a klip és az album is*-*
2017. június 15. 13:39
Hyerin-ahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.10. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 259651 offline |
Ez most nagyon jó lett, szeretem ezt a stílust. Első hallásra megtetszett a dal, ez most kedvenc lesz a The 7th Sense mellett. Valahogy az NCT 127, NCT U stílusa sokkal jobban bejön, mint az NCT dream dalok...bár nem igazán értem ezt a NCT U, NCT 127, NCT Dream dolgot, mindegyikben más tagok vannak? Aki ebben tud segíteni írja már le pls.
2017. június 15. 13:57
Valamiért tartottam attól, hogy nem lesz jó, de szerencsére kellemesen csalódtam. Imádom a dalt és a klipet, az albumról nem is beszélve. Kedvenc számom róla a Summer 127. SHINee - View beütése van, ami tetszik
Mi lesz az NCT U-val? Jo lenne egy cb tőlük is. Rég hallottunk felőlük, bár szerintem felesleges ez az alegységesdi..
A legjobbakat remélem a csapatnak, mert imádom őket.
Mi lesz az NCT U-val? Jo lenne egy cb tőlük is. Rég hallottunk felőlük, bár szerintem felesleges ez az alegységesdi..
A legjobbakat remélem a csapatnak, mert imádom őket.
2017. június 15. 14:05
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline |
Az egész albumot imádom, nem csalódtam bennük, de a Whiplash az ultimate kedvencem.
Taeyong haja lett szerintem a legjobb ebben a comeback-ben, annak meg kifejezetten örülök, hogy kivételesen Mark-nak is normálisat csináltak. xD Végre Doyoung hangját is hallani, aminek külön örültem.
Viszont szomorú, hogy Yuta és Winwin még mindig a háttérbe szorulnak...
Taeyong haja lett szerintem a legjobb ebben a comeback-ben, annak meg kifejezetten örülök, hogy kivételesen Mark-nak is normálisat csináltak. xD Végre Doyoung hangját is hallani, aminek külön örültem.
Viszont szomorú, hogy Yuta és Winwin még mindig a háttérbe szorulnak...
2017. június 15. 14:52
DemiFan123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.13. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 227528 offline |
Már úgy vártam a comebackjüket❤️ Elég jóra sikerült az egész album,talán a Sun&Moon kedvencem de mindegyik nagyom jó lett
2017. június 15. 17:01
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
bármivel rukkol elő a csapat - unittól függetlenül-, nem tudom nem imádni. egyediek, aranyosak, a számaikat nagyon sokáig el tudom hallgatni anélkül, hogy megunnám. félek, az nct u felállás már sosem fog különálló albummal visszatérni :/ de örülök, hogy majdnem minden számomra szimpatikus és picit régebbi sm rookie bekerült a 127-be. majdnem. de elég ez a létszám is. a cherry bomb a kedvenc számom az albumról, de running 2 u is szorosan mögötte van.
2017. június 15. 18:39
Jááájj, ez nekem nagyon tetszik *-* Tetszik a szám is, és ehhez hangulatban passzol a klip is. Nagyon jó lett, érdekel a lemez. ^^
2017. június 15. 18:48
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2354 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline |
Ha az NCT bármelyik unitja kiad valamit a kezei közül az fantasztikus és totally my style. Imádom mindegyik unitot és tagot. ♥ Egyenlőre a Cherry Bomb a kedvencem az albumról, mert egyszerűen odavagyok a ritmusáért, a zenéért, a vokálért és a rap részekért.
2017. június 15. 20:13
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
nagyon vártam a cbt és egyszerűen imádom, nem tudnak számomra csalódást okozni. a klip is nagyon tetszik, mindenki nagyon jól néz ki benne és most a hajak is nagyon jól sikerültek mindenki számára, mark haja az utóbbi időben tragikus volt, szóval neki külön örülök. xd az albumot is imádom, jelenleg a whiplash a kedvenc, de nem tudnék rossz dalt mondani róla, szerintem az összes nagyon jól sikerült.
egy nct u visszatérésnek nagyon örülnék már, de állítólag ten sérülése miatt tolódik, remélem hamarosan felépül.
egy nct u visszatérésnek nagyon örülnék már, de állítólag ten sérülése miatt tolódik, remélem hamarosan felépül.
2017. június 16. 08:08
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline |
Huhhh igazi NCT 127-es lett! Imadom. Vagyis először furcsa volt , de masodjára mar imádtam. Gratula nekik, imadom oket:))
2017. június 19. 15:41
fannibellaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 255529 offline |
Nagyon tetszik a szám és az album.
NCT 127 Cherry Bomb
NCT 127 Cherry Bomb
2017. június 19. 18:07
vsnyvrnkúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.19. Hozzászólás: 34 Csatolások: 1 Azonosító: 264973 offline |
Amikor meghallottam a Cherry Bombot legelőször nem tetszett, többször kellett újra és újra hallgatnom, mire megtetszett dal, de szerintem remek lett a szám ettől függetlenül is.^^
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.