Kitüntették jótékonysági fellépése miatt Ariana Grandét Manchester városában.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tiszteletbeli tagja lett Ariana Grande Manchesternek
2017. június 15. 15:03
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline |
Aaaa *-* megérdemli! ♡♡
2017. június 15. 15:22
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline |
Megérdemelte! Szép gesztus ez a város részéről
2017. június 15. 15:44
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline |
imádom Arit és nem mondom azt hogy nem érdemli meg de ez a felhajtás ami már az elmúlt hetekben körülötte volt/van már kezd kicsit átmenni túlzásba lassan emiatt a borzalmas tragédia miatt szenté avatják.
Tényleg csodálatos amit tett és jó ember de ez a sok reklám amit ő vagy a menedzserei csinálnak neki (nem erre az esetre gondolok csak) kicsit túl sok ez még mindig nem róla kellene hogy szóljon csak mert ő híresség sőt nem is kéne hogy még mindig erről beszéljenek ideje lenne már szerintem hagyni hogy az elhunytak hozzá tartozói végre csendben gyászolhassanak és ne minden oldalon vagy a tv-ben erről a tragédiáról kelljen hallani és újra és újra felidézni a történteket.
Remélem ezzel végre lezárják a történetet és ahogy írtam hagyják az embereket hogy csendben gyászolhassanak.
NEM EZ LESZ A KEDVENC KOMMENT TUDOM DE MUSZÁJ VOLT LEÍRNOM A VÉLEMÉNYEM
Tényleg csodálatos amit tett és jó ember de ez a sok reklám amit ő vagy a menedzserei csinálnak neki (nem erre az esetre gondolok csak) kicsit túl sok ez még mindig nem róla kellene hogy szóljon csak mert ő híresség sőt nem is kéne hogy még mindig erről beszéljenek ideje lenne már szerintem hagyni hogy az elhunytak hozzá tartozói végre csendben gyászolhassanak és ne minden oldalon vagy a tv-ben erről a tragédiáról kelljen hallani és újra és újra felidézni a történteket.
Remélem ezzel végre lezárják a történetet és ahogy írtam hagyják az embereket hogy csendben gyászolhassanak.
NEM EZ LESZ A KEDVENC KOMMENT TUDOM DE MUSZÁJ VOLT LEÍRNOM A VÉLEMÉNYEM
2017. június 15. 15:48
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline |
Megérdemelte! Szép dolog volt, hogy Manchester kitüntette!
2017. június 15. 17:26
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Büszke vagyok Ari-ra.
2017. június 15. 17:35
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 876 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline |
Wendy17 teljes mértékben egyet értek a kommenteddel! Azóta hány meg hány ember halt meg terrorcselekményekben? Ja, hogy az nem fontos? Miért Ariana a lényeg? Oké, persze érthető, hogy az ő rajongói (jobbára gyerekek) haltak meg az ő koncertjén, de Szíriában is rengeteg gyerek hal meg nap mint nap. Rájuk ki gondol??? Most már le kellene ezzel állni, mert kezd visszatetsző lenni.
2017. június 15. 18:43
Manchester ELSŐ tiszteletbeli tagja. Ahelyett, hogy valamit tisztességes dologgal tüntették volna ki, csináltak neki egy klubot.
2017. június 15. 18:55
s.zsofiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.14. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 251606 offline |
Adele pedig meglátogatta a szerdán felgyulladt egyik társasház túlélőit. Erről bezzeg nem írnak cikket.
Most mielőtt bárki azt gondolná, hogy szívtelen vagyok, először is én is sajnálom az áldozatok szüleit, gyermekük elvesztését, de minden héten Ariana így Ariana úgy. Már kezdem unni.
És ezt már kikellett adni magamból.
Most mielőtt bárki azt gondolná, hogy szívtelen vagyok, először is én is sajnálom az áldozatok szüleit, gyermekük elvesztését, de minden héten Ariana így Ariana úgy. Már kezdem unni.
És ezt már kikellett adni magamból.
2017. június 15. 19:22
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline |
Wendy17: teljesen egyetértek! Ennek az egésznek nem Arianáról kéne szólni, és végre tényleg hagyni kéne a gyászolókat. Nekik vajon milyen érzés, hogy a gyerekeik meghaltak a koncertjén, erre hetekkel később még mindig jönnek velük szembe a hírek, hogy: Ariana ezt tette az áldozatokért, Arianát szentté avatták amiért ilyeneket tett, stb... Rohadtul nem Arianáról szól ez az egész, hanem a szerencsétlen áldozatokról, akik máshol is vannak, csak nincs ott mellettük is egy Ariana mikor meghalnak, ezért a sajtó le se szarja őket. Pedig az egyszerű emberek többet tesznek egy csomószor ilyen esetekben, de ők le vannak szarva, mert nem Ariana Grandék
2017. június 15. 19:43
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline |
Nem tudom felfogni, hogy miért kell mindenbe belekötnie az embereknek.
Ezt az oldalt úgy hívják STARity, nem 24.hu, azért nem írnak más terrorcselekményekről itt, mert nem ide tartozik. Ha nagyon olvasni akartok róla, látogassatok el a fent említett oldalra, vagy bármelyik hírportálra, mert higgyétek el, ott beszámolnak róla. A starity azért cikkezett a manchesteri esetről, mert a jelenleg egyik leghíresebb énekesnő is érintett volt.
Nem Ariana kéri, hogy a média írjon róla. Hatalmas sokként élte meg a történteket, mégse ment be semelyik talkshowba és mesélte el könnyes szemmel, hogy utána mindenki őt sajnálja. Rendezett egy koncertet hogy pénzt gyűjthessen, hogy összehozza az embereket, hogy megmutassa, ő sosem fog rettegésben élni. Szeretettel és odaadással igyekezett mindent visszaállítani a rendes kerékvágásba. Igen, csinált egy tetoválást, de nem ő volt az, aki ezt kicsöpögtette a médiának. Igen, Manchester tiszteletbeli lakossá avatta, de nem Ariana volt, aki ezt közhírré tette.
Azért írnak róla ennyit, mert kollégáival ellentétben ő tett is valamit azért, hogy méltó módon rója le kegyeletét az áldozatok előtt.
A párizsi terrortámadáskor egy banda rajongói estek áldozatul. Szerveztek emlékkoncertet? Gyűjtöttek pénzt? Meglátogatták a sérülteket? Ők igyekeztek minél hamarabb elfelejteni a történteket. A véleményem szerint a felejtés ilyenkor a legrosszabb. Talán a szülők el tudják felejteni a halott gyereküket csak úgy? Higgyétek el én tudom, hogy egy anyának mennyit is jelent, hogy a világ vele együtt gyászol.
Nem hiszem el, hogy a ti szemeteket annyira zavarja Ariana arca a héten egyszer a címoldalon. Nem kényszerít rá senki, hogy elolvasd a cikket.
Ezt az oldalt úgy hívják STARity, nem 24.hu, azért nem írnak más terrorcselekményekről itt, mert nem ide tartozik. Ha nagyon olvasni akartok róla, látogassatok el a fent említett oldalra, vagy bármelyik hírportálra, mert higgyétek el, ott beszámolnak róla. A starity azért cikkezett a manchesteri esetről, mert a jelenleg egyik leghíresebb énekesnő is érintett volt.
Nem Ariana kéri, hogy a média írjon róla. Hatalmas sokként élte meg a történteket, mégse ment be semelyik talkshowba és mesélte el könnyes szemmel, hogy utána mindenki őt sajnálja. Rendezett egy koncertet hogy pénzt gyűjthessen, hogy összehozza az embereket, hogy megmutassa, ő sosem fog rettegésben élni. Szeretettel és odaadással igyekezett mindent visszaállítani a rendes kerékvágásba. Igen, csinált egy tetoválást, de nem ő volt az, aki ezt kicsöpögtette a médiának. Igen, Manchester tiszteletbeli lakossá avatta, de nem Ariana volt, aki ezt közhírré tette.
Azért írnak róla ennyit, mert kollégáival ellentétben ő tett is valamit azért, hogy méltó módon rója le kegyeletét az áldozatok előtt.
A párizsi terrortámadáskor egy banda rajongói estek áldozatul. Szerveztek emlékkoncertet? Gyűjtöttek pénzt? Meglátogatták a sérülteket? Ők igyekeztek minél hamarabb elfelejteni a történteket. A véleményem szerint a felejtés ilyenkor a legrosszabb. Talán a szülők el tudják felejteni a halott gyereküket csak úgy? Higgyétek el én tudom, hogy egy anyának mennyit is jelent, hogy a világ vele együtt gyászol.
Nem hiszem el, hogy a ti szemeteket annyira zavarja Ariana arca a héten egyszer a címoldalon. Nem kényszerít rá senki, hogy elolvasd a cikket.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.