A '90-es években népszerű volt trió finoman szólva sincs elájulva Biebertől, aminek egy rádióinterjúban hangot is adtak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hansonék csúnyán beszóltak Justin Biebernek
2017. június 20. 06:27
![]() |
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2743 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 ![]() |
2017. június 20. 07:05
![]() |
csokiscsuszavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.22. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 259158 ![]() |
Milyen igaz
2017. június 20. 07:37
Szerintem nem volt durva. Legalább őszinték! Különben sem szeretheti mindenki Justint.
2017. június 20. 09:08
![]() |
Rena5új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.22. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 260455 ![]() |
Nem mintha őrült nagy Justin fan lennék,sőt egyáltalàn nem vagyok az,de belegondolhattak volna,hogy ez nem az ő száma eredetileg. Akkor megértettem volna,ha màsikra mondják,viszont így...
2017. június 20. 09:33
![]() |
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1784 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 ![]() |
Csak elmondták ami szar az szar. 1000 éve nem is hallottam felőlük, MMbop daluk is mérföldeket ver Justinra dalaira.
2017. június 20. 09:59
![]() |
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2231 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 ![]() |
Nem kedvelem már annyira Justint,de szerintem Hansonék csak féltékenyek rá..
Most ha nem tetszik a zenéje meg az amit csinál,minek kell ennyire nyilvánosan kijelenteni? Szerintem durva volt egy kicsit,lehetne kúltúráltabban és finomabban is közölni ha valami nem tetszik,de úgy látom ezt váltja ki az emberekből a FÉLTÉKENYSÉG..Érdekes LOL
Most ha nem tetszik a zenéje meg az amit csinál,minek kell ennyire nyilvánosan kijelenteni? Szerintem durva volt egy kicsit,lehetne kúltúráltabban és finomabban is közölni ha valami nem tetszik,de úgy látom ezt váltja ki az emberekből a FÉLTÉKENYSÉG..Érdekes LOL
2017. június 20. 10:19
![]() |
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 ![]() |
Ezzel nem csak Justint szólták le, de az összes dalszerzőt is akivel dolgozott pl.: Ed Sheerant is.
2017. június 20. 12:05
![]() |
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 ![]() |
Mindig bírtam mikor Justint a hangja miatt húzzák le, pedig véleményem szerint minden mással baj van, csak pont a hangjával meg a tehetségével nem. Vannak nála tehetségesebbek, de nem a legtehetségtelenebb manapság a zenevilágban... ízlések és pofonok persze, de ez akkor is erős túlzás, amit ők mondtak.
2017. június 20. 12:11
![]() |
littlegirl1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 228672 ![]() |
Hat ezek meg kik???? Eletembe nem hallotam roluk
Tuti hogy csak feltekenyek Justin sikerere
Tuti hogy csak feltekenyek Justin sikerere

Súlyos komplikáció? - Mike Tyson szerint ez volt a baja Jamie Foxx-nak
Súlyos komplikáció? - Mike Tyson szerint ez volt a baja Jamie Foxx-nak
Mike Tyson elárulta, mi történhetett vele.

Megvan az első közös fotó Timothée Chalamet-ről és Kylie Jennerről
Megvan az első közös fotó Timothée Chalamet-ről és Kylie Jennerről
Új fotó a két hírességről!

Joe Alwyn először jelent meg nyilvánosan a szakítás óta - Taylor Swift sajnálhatja, mit veszített?
Joe Alwyn először jelent meg nyilvánosan a szakítás óta - Taylor Swift sajnálhatja, mit veszített?
Nagyon jól nézett ki.

Bella Thorne-t eljegyezték - Elképesztő gyűrűt kapott
Bella Thorne-t eljegyezték - Elképesztő gyűrűt kapott
Több mint 10 karátos gyémántgyűrűt húztak az ujjára.

Margot Robbie elárulta, kit szeretett volna megszerezni Barbie szerepére
Margot Robbie elárulta, kit szeretett volna megszerezni Barbie szerepére
Híres színésznőt akart szerződtetni.

Justin és Hailey Bieber Dél-Franciaországban turbékol - fotók!
Justin és Hailey Bieber Dél-Franciaországban turbékol - fotók!
Európában nyaral a két híresség.

Camila Cabello és Shawn Mendes még mindig együtt: New Yorkban sétálgattak
Camila Cabello és Shawn Mendes még mindig együtt: New Yorkban sétálgattak
Újra összejött a két híresség.

Cuki képpel ünnepelte Tom Holland születésnapját Zendaya
Cuki képpel ünnepelte Tom Holland születésnapját Zendaya
Ismét elvitték a legédesebb pár címét.