A '90-es években népszerű volt trió finoman szólva sincs elájulva Biebertől, aminek egy rádióinterjúban hangot is adtak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hansonék csúnyán beszóltak Justin Biebernek
2017. június 20. 06:27
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. június 20. 07:05
|
|
csokiscsuszavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.22. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 259158 offline
|
Milyen igaz
2017. június 20. 07:37
Szerintem nem volt durva. Legalább őszinték! Különben sem szeretheti mindenki Justint.
2017. június 20. 09:08
|
Rena5új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.22. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 260455 offline
|
Nem mintha őrült nagy Justin fan lennék,sőt egyáltalàn nem vagyok az,de belegondolhattak volna,hogy ez nem az ő száma eredetileg. Akkor megértettem volna,ha màsikra mondják,viszont így...
2017. június 20. 09:33
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1804 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Csak elmondták ami szar az szar. 1000 éve nem is hallottam felőlük, MMbop daluk is mérföldeket ver Justinra dalaira.
2017. június 20. 09:59
|
|
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline
|
Nem kedvelem már annyira Justint,de szerintem Hansonék csak féltékenyek rá..
Most ha nem tetszik a zenéje meg az amit csinál,minek kell ennyire nyilvánosan kijelenteni? Szerintem durva volt egy kicsit,lehetne kúltúráltabban és finomabban is közölni ha valami nem tetszik,de úgy látom ezt váltja ki az emberekből a FÉLTÉKENYSÉG..Érdekes LOL
Most ha nem tetszik a zenéje meg az amit csinál,minek kell ennyire nyilvánosan kijelenteni? Szerintem durva volt egy kicsit,lehetne kúltúráltabban és finomabban is közölni ha valami nem tetszik,de úgy látom ezt váltja ki az emberekből a FÉLTÉKENYSÉG..Érdekes LOL
2017. június 20. 10:19
|
|
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline
|
Ezzel nem csak Justint szólták le, de az összes dalszerzőt is akivel dolgozott pl.: Ed Sheerant is.
2017. június 20. 12:05
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Mindig bírtam mikor Justint a hangja miatt húzzák le, pedig véleményem szerint minden mással baj van, csak pont a hangjával meg a tehetségével nem. Vannak nála tehetségesebbek, de nem a legtehetségtelenebb manapság a zenevilágban... ízlések és pofonok persze, de ez akkor is erős túlzás, amit ők mondtak.
2017. június 20. 12:11
|
|
littlegirl1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 228672 offline
|
Hat ezek meg kik???? Eletembe nem hallotam roluk
Tuti hogy csak feltekenyek Justin sikerere
Tuti hogy csak feltekenyek Justin sikerere
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.

0 felhasználónak tetszik: