Ha hihetünk a pletykáknak, akkor a Shadowhuntersben Isabelle Lightwoodot alakító színésznő rövidesen férjhez megy.
A teljes cikkhez kattints ide!
Menyasszony lett a Shadowhunters sztárja?
2017. június 22. 11:55
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. június 22. 12:19
|
|
Rainbowbubble3366visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.10. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 261278 offline
|
Gratulálok neki!
2017. június 22. 15:07
Úristen, szavakba sem tudom önteni, mekkora nagy fangörcsöt kaptam, amikor megláttam a főhírek között Em képét. És a címet olvasván boldogságroham tört ki belőlem, ennél büszkébb nem is lehetnék a legnagyobb példaképemre, erre a királynőre. Eleinte nem igazán kedveltem Prince-t, de ha Em boldogságát tartottam a legfontosabbnak, mostanára pedig az egyik legjobban shippelt párrá váltak a szememben. Ahogyan Em nyilatkozott Prince-ről... Sugárzik belőle a boldogság és számomra tényleg ez a legfontosabb.
Prince szerintem tényleg imádhatja párját, ha 27 millióért vett neki gyémántgyűrűt. Ha igaz a hír, hogy ez a csodás hölgy férjez megy, szívből szeretnék nekik gratulálni és sok boldogságot kívánni!
A világ legboldogabb emberének érzem emiatt magam; ha tényleg menyasszony lesz, a legcsodásabb lesz.
2017. június 22. 19:41
Remélem nem csak egy pletyka.. Igazán összeillenek
Gratulálok nekik, remélem sokáig és szép életük lesz egymással.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.

0 felhasználónak tetszik: