nem unják még a despacitot?
egyébként már az attention egy évezrede le van töltve és imádom ahogyan a wild t.-ot és a feelst:)
ja és a swish swish
Íme 20 üdítő nyári sláger a lejátszási listádba – I. rész
2017. június 23. 21:40
slow hands, attention, there's nothing holding me back, swish swish, ezeket imádom, hetek óta ezeket hallgatom. egyébként viszont nem minddel értek együtt, például a despacito, az olyan hitvány szám, hogy az valami hihetetlen, főleg mikor justin énekli, ráadásul hiába szeretem a little mixet, a no more sad songs nekem unalmas, viszont a power-t én nyugodt szívvel beleírtam volna ehelyett, illetve a perfect, a malibu, a secrets és a lush for life szintén unalmas számomra, de legfőkébb a malibu, ami, ahogy harry mindegyik száma, nekem hihetetlenül nagy csalódás volt. a többi számot még nem hallgattam, de carly számát meg sem hallgatom, az egyszer fix.
2017. június 23. 21:49
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline |
Fogalmam sincs, milyen újdonságra számítottam a cikkre kattintva. Mindenesetre azoknak a táborába tartozom, akik maradnak a saját zenéiknél. ^^
A kommenteket olvasva megkönnyebbültem, hogy nem csak nekem van elegem ebből a Despacito-ból. :'D Már elsőre sem tetszett, aztán ahogy próbáltam magamra erőltetni, miközben kerestem benne azt az értéket, amiért másoknak annyira tetszik, még jobban az idegeimre ment. #sorrynotsorry
A kommenteket olvasva megkönnyebbültem, hogy nem csak nekem van elegem ebből a Despacito-ból. :'D Már elsőre sem tetszett, aztán ahogy próbáltam magamra erőltetni, miközben kerestem benne azt az értéket, amiért másoknak annyira tetszik, még jobban az idegeimre ment. #sorrynotsorry
2017. június 23. 21:53
Kepymancs11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.20. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 253324 offline |
fifth harmony-down
2017. június 23. 22:16
Kepymancs11: ott a pont
*a carolina
Idézet (Bontorendo @ 2017.06.23. 21:40)
de legfőkébb a malibu...
*a carolina
2017. június 23. 22:31
személy szerint én rosszul vagyok a Despactio-tól és az Attentiontől, de hát ízlések és pofonok.
Carolina, Malibu, Lust for Life, Secrets, Sober, Thunder, Want You Back & Issues
Carolina, Malibu, Lust for Life, Secrets, Sober, Thunder, Want You Back & Issues
2017. június 23. 22:47
MissMikaelsonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.09. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 264801 offline |
Szerintem én most elvonulok Guns N Roses-t hallgatni.
2017. június 23. 22:57
Despactio és a Swish Swish érthetetlen hogy egyáltalán felkerült erre a listára.
viszont annak azért örülök hogy a Carolina, Lust for Life, Slow Hands és a Thunder helyet kapott itt.
viszont annak azért örülök hogy a Carolina, Lust for Life, Slow Hands és a Thunder helyet kapott itt.
2017. június 24. 00:29
Éjszaka van, de ezek után a megrázó élmények után muszáj lesz elindítanom Marilyn Mansontól az Antirchrist Superstar albumot, hogy ne álmodjak rosszat...
2017. június 24. 00:52
Az elsőtől konkrétan rosszul vagyok - hál' istennek azóta nem hallottam, amióta véget ért az iskola, végre nem kényszerítik maximum hangerővel, hogy egész nap ezt hallgassam, nem is tervezem, undorító módon mászik bele az ember fejébe úgy, hogy még csak meg sem közelíti a jóságot. Ellenben a Sober-t nagyon szeretem, az Imagine Dragons Thunder című számával még barátkozok (az újabbak közül nálam egyébként a Believer üti a pálmát), Lana és The Weeknd duettje nekem nagyon tetszik, a HAIM-ben pedig nem csalódtam, a Want You Back szerintem egészen jó lett.
2017. június 24. 01:40
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline |
Szerintem a Thunder klipje valami tragédia, de a szám is elég gyérül sikerült, nem ezt vártam az Imagine Dragons-tól. Amúgy olyan, mintha "panda"-t énekelnének, nem thundert
2017. június 24. 09:16
Idézet (Gothic01 @ 2017.06.24. 00:29)
Éjszaka van, de ezek után a megrázó élmények után muszáj lesz elindítanom Marilyn Mansontól az Antirchrist Superstar albumot, hogy ne álmodjak rosszat...
Voltál olyan vakmerő, hogy belehallgattál a videókba?
2017. június 24. 09:22
Ezek pontosan azok a dalok, amiket szépen kiválogattak a tucat előadók legfrissebb számai közül, ahogy éppen bedobálta a Youtube meg a többi zenemegosztó, hogy új.
És egész nyáron agyonjátsszák mindenhol, letölteni se érdemes, nincs menekvés.
És egész nyáron agyonjátsszák mindenhol, letölteni se érdemes, nincs menekvés.
2017. június 24. 11:08
starshadoww12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.07. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 263498 offline |
Thunder
2017. június 24. 13:45
Nem mindegyik dalt hallottam, de nekem rögtön szemet szúrt, hogy nem az eredeti Despacito-ról volt szó. Nekem egyáltalán nem tetszik az angol verzió, eredeti nyelvén a legjobb az a szám, de így, hogy Justin énekli.. Felejtős.
2017. június 24. 14:16
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3202 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline |
Papa Roach, Counterfeit, Skillet, The Pretty Reckless, Bring Me The Horizon, Halestorm, Asking Alexandris stb stb stb inkább. De hallgatom ezeket is naponta tízszer a rádióban a munkahelyen sajnos.
2017. június 24. 16:12
karpatia4ever35új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.26. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 241806 offline |
Aha... és zene? Hol itt a Slipknot, a Mayhem, a Kreator, meg a többi jó zenekar?
Despacito? Komolyan? Pff...
Despacito? Komolyan? Pff...
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.