Az FX csatorna szeptemberben tűzi műsorára a népszerű horrorszéria hetedik évadát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Itt vannak az első képek az Amerikai Horror Story 7. évadának forgatásáról
2017. július 04. 08:08
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2017. július 04. 12:18
A hatodik évad elején nagyon megakadtam ezzel a sorozattal, pedig tulajdonképpen nincs vele különösebb bajom. Ha rá tudom venni magam, hogy megnézzek belőle egy részt iszonyatosan tudom élvezni, és akkor vágyom is az azt követő epizódra, viszont az a tipikus American Horror Story-varázs már teljesen kihunyt bennem. Ezt kicsit sajnálom, megmondom őszintén, mert sokáig a kedvenc sorozatom volt, nagyon élveztem az első öt évadot, még úgy is, hogy Jessica nélkül már egyáltalán nem volt ugyanolyan, talán ez lehet az oka, hogy nem bírtam ráerőszakolni magam, hogy folytassam. Lehet, hogy belenézek a hetedik évadba, nagyon érdekesnek tűnik a témája, aztán persze meglátjuk, hogy mennyire szeretném majd folytatni.
2017. július 04. 12:39
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
őszintén szólva ez a téma nem igazán érdekel, de kíváncsi vagyok mit tudnak kihozni ebből. de már tényleg legyen horror, az utóbbi évadoknak köze nem volt hozzá.
2017. július 04. 12:50
az előző évadot imádtam, bár az örök kedvenc továbbra is a harmadik maradt, azt valahogy eddig egyik sem tudta felülmúlni.
kíváncsi vagyok milyen lesz az új évad, remélem megüti azt az igazi AHS szintet.
kíváncsi vagyok milyen lesz az új évad, remélem megüti azt az igazi AHS szintet.
2017. július 04. 14:33
Kíváncsi vagyok, mit fognak majd kihozni belőle ^^ Épp most nézem újra a 6. évadot, szóval nagyon várom, mi várható a legújabb évadban :3 Azt azért remélem, hogy lesz normális openingje, nem úgy, mint a 6. évadnál, ahol csak ki lett írva, hogy AHS meg Roanoke, jobban tetszett az a kreatívabb megoldás, amit az 1-5 évad kezdésénél láttam. Plusz, örülnék neki, ha Angela Bassett ismét nagyobb szerepet kapna *.*
2017. július 04. 16:27
Lázár Szendiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 228651 offline |
Alig várom már
2017. július 04. 23:28
Szalonnás rágóúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.06. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 257808 offline |
Véleményem szerint most fog egy magasabb szintre emelkedni ez a sorozat. Le a kalappal, hogy bevállalták.
2017. július 07. 07:58
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
A hatodik évad nagy kedvenc lett, szerintem nagyon kreatívan oldották meg a készítők, voltak benne fordulatok, amire egyáltalán nem számítottam. Nekem a kedvenc évadom a 2. volt eddig, de remélem, hogy a mostani is felemelkedik majd hozzá.
2018. október 05. 19:25
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Az egyik kedvenc évadom lett
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.