A múltnak egy újabb szeletét hozzuk el nektek néhány ritkán látott történelmi fotó képében.
A teljes cikkhez kattints ide!
22 fotó, amivel biztosan nem fogsz találkozni a történelemkönyvedben
2017. július 07. 15:51
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2017. július 07. 16:13
SoldierofFreedomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.19. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 249835 offline |
A kivégzést végző katonák lehettek kb. 14-17 évesek. Nem biztos, hogy együtt tudnék élni egy ember megölésével, még ha az nem is volt jó.
2017. július 07. 17:16
A "kommunista", akit kivégeztek maximum 15 éves lehetett, a mesterlövész lányok meg... a többségük 18 év alatti, undoríróak ezek a háborúk >.<
A "divatos" melltartó pedig elég para...
A "divatos" melltartó pedig elég para...
2017. július 07. 17:56
imádom a történelmet, ahogy ezeket a cikkeket is^^
nem tudom mit szólnának most az emberek, ha olyan melltartókat hordanának a nők.xdd
nem tudom mit szólnának most az emberek, ha olyan melltartókat hordanának a nők.xdd
2017. július 07. 19:40
Nagyon jó cikk lett. A múlt században annyi izgi dolog történt, igaz a történelmet nem szeretem, de a mindennapi életből vett pillanatok (cipőbolt) és a hírességek mindig is érdekeltek. Freddie irtó cuki kisbaba volt
2017. július 07. 19:44
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline |
A Nagaszakis képek pont benne voltak a töri könyvemben. A szovjet mesterlövész csajok meg tök menők, nem is gondoltam volna. Azt tudtam, hogy a partizánok közt voltak nők, de azt nem, hogy a mesterlövészek közt is.
A melegfelvonulásos, hát, bárcsak a pride is ilyen kulturált lenne. Az utolsó, melltartós kép elég vicces.
A melegfelvonulásos, hát, bárcsak a pride is ilyen kulturált lenne. Az utolsó, melltartós kép elég vicces.
2017. július 08. 09:30
Nem kedves dolog eltüntetni a kommentárom csak azért, mert felhívtam mindenki figyelmét egy helyesírási hibára.. de azért ki lett javítva a bolt szó, ami először "bólt"ként volt leírva
2017. július 08. 17:14
Azért azok a női mesterlövészek nagyon elvetemültek.
2017. július 08. 18:54
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline |
Nagyon jó cikk! Az utolsó omg xD
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.