Óriási botrány alakult ki a modellből valóságshow-sztárrá lett Chyna körül, amivel kapcsolatban először állt nyilvánosság elé.
A teljes cikkhez kattints ide!
Blac Chyna: „Elárulva érzem magam!”
2017. július 11. 13:41
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. július 11. 14:09
|
Pixuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.26. Hozzászólás: 239 Csatolások: 0 Azonosító: 261070 offline
|
Igen, amit Rob tett valóban gusztustalan, de az sem kevésbé gusztustalan, ahogy Chyna megcsalta őt. Nehogy már pont ő érezze magát elárulva. Ebben a sztoriban mindenki javíthatatlanul primitív és szánalmas, csak a gyerekeiket sajnálom nagyon.
2017. július 11. 14:15
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
Tényleg elég gáz, amit Rob tett, de ha Chyna ennél kicsit okosabb lett volna, akkor talán nem küld neki ilyen képeket, amik által a pasija később esetleg bosszút állhat úgymond rajta, kellemetlenségeket okozhat neki
2017. július 11. 14:54
Pixu-nak adok igazat. Ilyen szülők között felnőni.....botrány. Egyiket se bírom, szánalmas emberek mind.
2017. július 11. 16:35
|
|
MissMikaelsonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.09. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 264801 offline
|
Én még mindig nem értem, hogy lett ebből a nőből modell, a viselkedése pedig gusztustalan és szerintem direkt provokálta ki az egészet, mert tudta, hogy Rob úgy is kifogja rakni a képeket és mindenki róla fog beszélni, ami be is jött, még nagyobb hírnevet kapott. Undorító nő, aki nem gondol a gyerekére.
2017. július 11. 16:45
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
Pofátlan volt a műsorvezető, hiszen Chyna privát képeit nem szabadott volna kirakni, mégha ő maga is oszt meg magáról ilyen tartalmakat, Rob gusztustalan volt. Ugyanakkor Chyna is meglehetősen primitív.
2017. július 11. 17:03
Abban igaza van, hogy ez illegális, de hát ezeknek aztán teljesen mindegy.
2017. július 11. 17:21
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
"egészen más az, hogy ő mit akar megosztani rajongóival és mi az, amit más oszt meg róla a beleegyezése nélkül." - ez teljesen igaz, valamint az is, hogy ez valóban jogilag sem oké. Alapból másokról képet sem csinálhatunk a beleegyezése nélkül, de még meg is osztani, ráadásul ilyen kompromitáló felvételeket az már mindennek a teteje. A nő se normális, de ebben az esetben a faszi csinálta a legnagyobb hibát, amiért megérdemelné, hogy jól bekasztlizzák
2017. július 11. 21:37
|
|
Brandy♥Pizza♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 5273 Csatolások: 379 Azonosító: 148501 offline
|
Kezdjük ott értelmes ember nem küld el semmilyen pucér képet senkinek! mert előbb vagy utobb ki tudódik
de hát a ri*anc vér kötelezi az ilyen embereket mert én az ilyeneket nem mondanák nőnek
2017. július 11. 22:46
pont azelőtt jutott eszembe, hogy és amúgy mizu azokkal az ízléstelen ruhákkal, amikben az utcán flangál, mielőtt még olvastam volna hogy a riporter is rákérdezett.
2017. július 11. 23:18
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Talán nem kéne kitenned azt, ami nem is a tied, mert mű..
Ő már azelőtt Balc Chyna volt, mielőtt berobbant volna kardashian név a köztudatba? Na jó, ezt a nőt, úristen:D Nem tudom mit lehet rajta szeretni, hiszen a segge is tele van plasztikázva, a mellei is mint kiderült, és az arcán is van több tucat festék..
Ő már azelőtt Balc Chyna volt, mielőtt berobbant volna kardashian név a köztudatba? Na jó, ezt a nőt, úristen:D Nem tudom mit lehet rajta szeretni, hiszen a segge is tele van plasztikázva, a mellei is mint kiderült, és az arcán is van több tucat festék..
2017. július 11. 23:35
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Lehet én se vagyok a legszebb ember a világon, de ha ennek a nőnek az arcára ránézek mindig nevetni támad kedvemxD
2017. július 12. 00:15
Elhiszem, hogy a csaj egy ribizli, de azért Robtól is elég undorító, hogy kitette annak az embernek a kompromittáló képeit, akit egykoron -2 héttel ezelőtt
- szeretett. Nameg, ami a legfontosabb, hogy a gyereke anyjáról van szó. Egyszer ezek a bejegyzések a kislányuk kezébe kerülnek,szegény biztos nem lesz büszke erre a két neandervölgyire.
Hihetetlen, hogy ebben a hordában mindenki félti a saját hírnevét, de a gyerekek olyan ívben vannak lesz*rva, hogy attól sírni támad kedvem.
Hihetetlen, hogy ebben a hordában mindenki félti a saját hírnevét, de a gyerekek olyan ívben vannak lesz*rva, hogy attól sírni támad kedvem.
2017. július 12. 01:41
Hát.Igazából undoritó dolog volt,hogy kitette de valahogy nem sajnálom Chyna-t sem.Miért küld ilyen képeket?Soha nem értettem az ilyesmit.Mi értelme de most komolyan?Őszintén?
2017. július 30. 19:41
|
|
Rosiervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 265083 offline
|
Azért Rob nemcsak Chynát sarazza, hanem saját magát is kínos helyzetbe hozza. A saját szegénységi bizonyítványa, hogy elárul valakit, aki bízott benne, másrészről ne csodálkozzon, ha a normális nők messzire elkerülik a jövőben.
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne az első nyíltan leszbikus nő a Playboy nyomtatott címlapján.
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, hogy mi okozta a halálát.
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Harmadik gyermekét várja.
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
Évek óta nem vállalt színészi munkát.
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Szorongást okozott nála a teste változása.
Nem is próbálta titkolni a szerelmét az Off Campus új párosa? Régi videó terjed Mika Abdalláról és Josh Heustonról
Nem is próbálta titkolni a szerelmét az Off Campus új párosa? Régi videó terjed Mika Abdalláról és Josh Heustonról
Nem zavartatták magukat.
A Teen Wolf sztárja csatlakozott Szcientológia Egyházhoz
A Teen Wolf sztárja csatlakozott Szcientológia Egyházhoz
Elárulta, miért döntött így.

0 felhasználónak tetszik: