A színész a Twitteren vallott színt, miután egyik volt kollégája elhintette, hogy az ismeretségi körében valaki meleg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Melegnek vallja magát Thomas Dekker
2017. július 14. 06:09
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2017. július 14. 06:29
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline |
"Dekker a Twitteren tett közzé egy közleményt, melyben köszönetet mondott Fullernek, amiért lehetőséget biztosított számára, hogy felvállalja identitását"
Csak én látok ebben enyhe szarkazmust? Gondolom hogy annyira még se lehetett boldog amikor szinte "leleplezte" Bryan, hisz minden felhajtás nélkül boldogan élt eddig. Nekem piszkálja a csőrömet Bryan nyilatkozata hisz nincs joga más életét kiteregetni , azért egyértelmően találgatásokat okoz egy ilyen kijelentés.
Csak én látok ebben enyhe szarkazmust? Gondolom hogy annyira még se lehetett boldog amikor szinte "leleplezte" Bryan, hisz minden felhajtás nélkül boldogan élt eddig. Nekem piszkálja a csőrömet Bryan nyilatkozata hisz nincs joga más életét kiteregetni , azért egyértelmően találgatásokat okoz egy ilyen kijelentés.
2017. július 14. 06:57
Jenny LawlietShadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3502 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Szerintem ez eddig is nyilvánvaló volt, hogy Thomas a férfiakat szereti és nincs is ezzel semmi baj. Az meg, hogy emiatt ne kapna szerepet nettó baromság.
2017. július 14. 08:57
Hinata-chanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.16. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 258963 offline |
Szerintem is szarkazmus, de nagyon király
De az tényleg jó., hogy végül felmerte vállalni
De az tényleg jó., hogy végül felmerte vállalni
2017. július 14. 11:27
Ha nem mondja is gondoltam. De örülök, hogy fel merte vállalni.
2017. július 14. 17:19
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline |
A Hősökben nem csak mellékszereplő volt? Egyébként tényleg nem meglepő, többször is játszott már meleget, látszik is rajta. Pont a napokban néztem infókat róla, akkor még azt olvastam, hogy eddig csak nőkkel randizott, de nem zárkózik el a férfiaktól sem, most meg kiderül, hogy már hozzá is ment egy férfihoz. Grat nekik! Szerintem is a karrierje ível felfelé, ha esetleg nem kapna szerepet (amit én is kétlek), akkor meg ír magának egy forgatókönyvet, ha már úgy is ilyeneket is csinál már.
2017. július 15. 09:11
örülök, hogy felvállalta, és gratulálok a házasságához.:3
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.