Éveken át együtt dolgoztak, így szoros kötelék alakult ki a srácok között, ami a mai napig erősen fűzi össze őket.
A teljes cikkhez kattints ide!
Louis Tomlinson megerősítette, hogy a One Direction tagjai a mai napig legjobb barátok
2017. július 19. 07:18
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2017. július 19. 07:58
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 876 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline |
Mind az öten? Ez sok kérdést felvet bennem? Ha jól tudom Zayn nem volt ott azon a bizonyos fellépésen, New Yorkban volt. Liam és Niall azt tudom, hogy azonnal hazarepültek amerikából, Harryt pedig többen látták, hogy pár nappal Jay halála előtt abból a kórházból jött ki ahol ápolták. Tudom, hogy megint kukacoskodok, de hogy Ők néyen barátok azt elhiszem, de Zayn nem illik Nekem a képbe, Harry nyilatkozata alapján szerintem legalábbis ők ketten tuti nincsenek jóban. Mindent összegezve örülök, hogy Louis most így nyilatkozott!
2017. július 19. 10:30
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline |
Hogy mi is zajlik a színfalak mögött azt csak ők tudják. Nyilván ezzel a rajongókat akarják megnyugtatni hogy össze ne törjenek, mert ha annyira jó lenne minden akkor nem így kerülnék egymást.
2017. július 19. 10:40
jaj, de édes.
remélem, ha nem is legjobb barátok, de legalább tényleg nincs köztük harag és jól el vannak egymás társaságában.
remélem, ha nem is legjobb barátok, de legalább tényleg nincs köztük harag és jól el vannak egymás társaságában.
2017. július 19. 11:29
N_évi024visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.05. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 254541 offline |
Hoxa 18
Zayn is odarepült, de ő másnap el is utazott, mert szólította a kötelesség. Lehet, hogy ez csak kamu és nem bírták elviselni egymást a fiúkkal, és inkább hazament, de ő is ott volt a fellépésen és támogatta Lout. Harry többször is meglátogatta Jayt a kórházban, vitt tusfűrdőt meg mindent. (állítólag Louisnak) Azt nem tudom, hogy másnap ki repült vissza oda, ahonnan jött. Csak annyit szerettem volna ezzel mondani, hogy ténylegesen támogatták őt a bandatársai, azoknak a családtagjai és Zayn is. És szerintem ez csodás dolog.
Zayn is odarepült, de ő másnap el is utazott, mert szólította a kötelesség. Lehet, hogy ez csak kamu és nem bírták elviselni egymást a fiúkkal, és inkább hazament, de ő is ott volt a fellépésen és támogatta Lout. Harry többször is meglátogatta Jayt a kórházban, vitt tusfűrdőt meg mindent. (állítólag Louisnak) Azt nem tudom, hogy másnap ki repült vissza oda, ahonnan jött. Csak annyit szerettem volna ezzel mondani, hogy ténylegesen támogatták őt a bandatársai, azoknak a családtagjai és Zayn is. És szerintem ez csodás dolog.
2017. július 19. 14:49
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline |
"öt legjobb barát" lehet hogy Louis számára Zayn még mindig a legjobb barátai közé tartozik a történtek ellenére is.. de az nem jelenti azt hogy pl Harry is a legjobb barátai közé sorolná Zaynt.
Liam tuti hiszen ő nem rég nyilatkozott róla hogy akár duettet is csinálna Zaynnel, Niallt mindegyik tag szereti és ő sem haragtartó szerintem ha nem is legjobb barát de még mindig haverok.
Harry viszont ahogy eddig nyilatkozott Zaynről abból azt gondolom hogy ő még mindig neheztel rá és hogy köztük nagyobb volt a feszültség mint azt mi gondolnánk.
DE a lényeg az hogy örülök hogy ők 4-en ennyire szereti és támogatják egymást
Liam tuti hiszen ő nem rég nyilatkozott róla hogy akár duettet is csinálna Zaynnel, Niallt mindegyik tag szereti és ő sem haragtartó szerintem ha nem is legjobb barát de még mindig haverok.
Harry viszont ahogy eddig nyilatkozott Zaynről abból azt gondolom hogy ő még mindig neheztel rá és hogy köztük nagyobb volt a feszültség mint azt mi gondolnánk.
DE a lényeg az hogy örülök hogy ők 4-en ennyire szereti és támogatják egymást
2017. július 19. 21:40
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline |
Annyira szeretem őket, hihetetlenül különleges és csodálatos emberek! Büszke vagyok rájuk!
Csöppség, mégis miből veszed, hogy kerülik egymást? Az igaz, hogy nem insta barátság köti őket össze, és nem posztolnak ezer képet amint találkoznak, de még így is van bőven friss képünk, üzenetünk róluk, közösen
Csöppség, mégis miből veszed, hogy kerülik egymást? Az igaz, hogy nem insta barátság köti őket össze, és nem posztolnak ezer képet amint találkoznak, de még így is van bőven friss képünk, üzenetünk róluk, közösen
2017. július 20. 10:48
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 876 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline |
N_évi024
Ha jól tudom Zaynről a kérdéses időpontban New Yorkban készült lesifotó. Persze felröppent a pletyka, hogy ott volt, mert készült egy nagyon homályos fotó valakiről a nézőtéren, amit úgy adtak le Twitteres fanoldalak, hogy Zayn az, de ezt később olyanok cáfolták akik ott voltak a stúdióban. A nemrég előkerült backstage fotókon pedig jól látszik, hogy csak Harry, Liam és Niall volt ott. Ha csak Zayn nem tud hopponálni, akkor nemigen volt ott. Az, hogy Harry tusfürdőt vitt Louisnak nem tudom hol olvastad, elég röhejes mondjuk, olyan Larry kitaláció szaga van a dolognak. Egyébként mindenhol azt lehetett olvasni, hogy Jayt látogatta csak meg. A többivel egyébként egyetértek!
Ha jól tudom Zaynről a kérdéses időpontban New Yorkban készült lesifotó. Persze felröppent a pletyka, hogy ott volt, mert készült egy nagyon homályos fotó valakiről a nézőtéren, amit úgy adtak le Twitteres fanoldalak, hogy Zayn az, de ezt később olyanok cáfolták akik ott voltak a stúdióban. A nemrég előkerült backstage fotókon pedig jól látszik, hogy csak Harry, Liam és Niall volt ott. Ha csak Zayn nem tud hopponálni, akkor nemigen volt ott. Az, hogy Harry tusfürdőt vitt Louisnak nem tudom hol olvastad, elég röhejes mondjuk, olyan Larry kitaláció szaga van a dolognak. Egyébként mindenhol azt lehetett olvasni, hogy Jayt látogatta csak meg. A többivel egyébként egyetértek!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.