A 20 éves színész a hétvégén jelentette be, hogy a Disney Csatornával közösen hozták meg a döntést.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jake Paul kilép a Bizaardvarkból
2017. július 24. 16:07
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. július 24. 16:26
Úgy utálom az egész sorozatot, ahogy van, ráadásul Jake is hihetetlenül unszimpatikus és utálatos személy, szóval úgy isten igazából nem nagyon tudok mit hozzászólni, a tehetség egyébként is elveszett belőle, szóval nem is értem mit keresett a Disneynél.
2017. július 24. 17:02
|
|
RedKoiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 255348 offline
|
Idézet (Roseline. @ 2017.07.24. 16:26)
Úgy utálom az egész sorozatot, ahogy van, ráadásul Jake is hihetetlenül unszimpatikus és utálatos személy, szóval úgy isten igazából nem nagyon tudok mit hozzászólni, a tehetség egyébként is elveszett belőle, szóval nem is értem mit keresett a Disneynél.
Annyira igazad van. Én sem értem, hogy mit keresett ott.
2017. július 24. 17:34
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Kár, pedig a színészi képességeivel és a hihetetlen hozzáértésével pont a Disney sorozataiba illik. Vagy még oda sem, mert annyi minimális tehetsége sincs, mint a többi diznisnek. Túlnőtt a csatornán a kemény 15 perc hírnevével. Most már többet bír foglalkozni a fake videóival és a cringe dalaival.
2017. július 24. 18:10
|
|
peaceselena13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 234229 offline
|
Hamar el fog felejtődni. Abban a sorozatban egy tehetség sem volt. Irritáló tehetségtelen mindenki abban a vacakban. Ez a fiú is elhiszi magáról, hogy tehetség. Hát nem. Min nőtt ő túl? Egy éven belül ismeretlenné fog fakulni.
2017. július 24. 18:27
|
|
Katerina Katvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.26. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 255143 offline
|
Hááát, a Bizardvaarknak vannak rajongói? Engem ez jobban meglepett, mint hogy ő elmegy...
2017. július 24. 18:34
"túlnőttem a csatornán"...hát az arca tényleg túlnőtt.
2017. július 24. 20:00
Nekem Jake egy ideje alapból nagyon unszimpatikus és a sorozatból is egy részt láttam, de számomra nagyon idegesítő
2017. július 24. 22:41
Undorító ez az ember. Amilyen értékelhetetlen zenének nem nevezhető maszlagokat készít az valami felháborító. A jutyúb csatornája sem áll másból mint nulla tartalmú clickbait videókból. Nem értem mire fel ilyen nagy az arca. A drámázásból és a kattintásvadászatból él. A nagyképűsége és a stílusa egyszerűeb felháborító. Egy előadónál az lenne a minimum, hogy hálás a rajongóinak, de benne még az alázat sincs meg. A sok tizenéves kislány ennekellenére is vakon követi. Esküszöm ő az amerikai szabyest
Nagy valoszínűséggel szerintem is kirúgták. Bár annyira nem izgat, hogy utánna nézzek. Disney-s sorozata pedig alapból értékelhetetlen volt, mint a mostani Disney Channel-ös sorozatok leggtöbbje. Tehetségtelen, ripacs valakinek a valakije "színészek" egy helyre zsúfolva. Walt Disney forogna a sírjában ha tudná mihez adta a nevét.
2017. július 25. 13:12
Nos, az hatalmas lópofája talán tényleg, "túlnőtte". Egy seggfej. Persze, a Disney is a csőd felé robog, ugyanis az Utódok film, a legigényesebb az újak között. Ez a Bizi-mizi, vagy mi molyfing, valami Youtube-sztori. A főszereplők éneke elviselhetetlen, kár volt egy rsézt is megnéznem.
2017. július 25. 14:52
|
|
Picy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.13. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 0 Azonosító: 261338 offline
|
én azon csodálkoztam idáig hogy egy ilyen s*ggfejet bemertek tenni egy gyerekcsatornára.. egyébként már azt sem tudom hol tart a disney, már elég régóta nem nézem a nézhetetlen "sorozatok" miatt
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.

0 felhasználónak tetszik: