Az énekesnő remek példa a fiatal lányok számára: szókimondó, őszinte, fontos számára az oktatás és az egészséges testkép mellett is kiáll.
A teljes cikkhez kattints ide!
Csak úgy ragyog az énekesnő! Rihanna szexivé tette a plusz kilóit – fotók!
2017. július 26. 14:12
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline |
Szerencsére én nem tartozom azon lányok közé akik ha meglátnak egy magas vékony testalkatú modellt egyből magukban kezdik el keresni a hibát,hogy ők miért nem lehetnek olyanok...Én sem vagyok vékony,se magas de már beletörődtem és bár sok időbe tellett elfogadtam magam..És boldogabb vagyok így mint valaha..
Rihanna nagyon szép nő,gyönyörűű az alakja,semmi szégyelni valója nincsen Örülök hogy példát mutat azon lányoknak akik sajnos még mindig nem képesek elfogadni magukat...
Rihanna nagyon szép nő,gyönyörűű az alakja,semmi szégyelni valója nincsen Örülök hogy példát mutat azon lányoknak akik sajnos még mindig nem képesek elfogadni magukat...
2017. július 26. 14:26
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline |
Én szerintem a pont jó kategóriába tartozom. De szeretnék egészségesebben étkezni és elkezdeni az edzést úgy, hogy végre nem hagyom abba pár nap után. Igazából így is jól érzem magam, de jobban érezném magamat, ha kicsit vékonyabb lennék.
2017. július 26. 18:43
Gyönyörű Riri, és nem hiszem el hogy még ez is jól áll neki..
2017. július 26. 21:01
Ki nem állhatom amikor valaki azt hiszi magáról,hogy gyönyörű másról meg azt,hogy szar.RiRi gyönyörű pluszkilóval vagy anélkül.Pont ma mondta az unokatestvérem,hogy neki sztár csajok közül most Rihanna a kedvenc. Meg Ariana... Hát hiába,mind ketten gyönyörűek kivül-belül.
2017. július 27. 16:40
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline |
Jól áll neki! ❤
2017. július 27. 17:10
Szerintem nagyon csinos így,és nagyon jó dolog ha így elfogadja magát
2017. július 27. 19:29
stellaxoxovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.22. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 258257 offline |
RiRi-n akármi van, akármennyi kilot veszít vagy felszed, akkor is szép marad. És nagyon jó hogy így elfogadja önmagát. jó neki
#nekemnincsömbizalmam #szerencsétlen #RiRiszép
#nekemnincsömbizalmam #szerencsétlen #RiRiszép
2017. július 27. 19:30
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline |
Minden jól áll neki, egy istennő! wub.gif
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.