A nők közül csak ennek a négy fantasztikus előadónak van 700 millió streamje a Spotify-on.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jelenleg csak ennek a négy női popsztár dalának van 700 millió streamje Spotify-on
2017. július 29. 17:17
stellaxoxovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.22. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 258257 offline |
Csak én nem használom ezt a "spotyfit"-t vagy mit? Vagy megint levagyok maradva egy pöppet a társadalomról? D
a dalokat mindent ismerem (van amelyiket inkább letagadnám, sőt) de egyik sem a legkedvencebbem...
a dalokat mindent ismerem (van amelyiket inkább letagadnám, sőt) de egyik sem a legkedvencebbem...
2017. július 29. 19:36
nem értem, hogy a Hello mit keres itt, annyira unalmas és elcsépelt már az a szám, ráadásul szerintem Adele közel sem tehetséges annyira, mint azt sokan mondják. a Work-öt már unom, a Cheap Thrills jó szám, a Work From Home pedig messze a legjobb a listán, és megunhatatlan.
2017. július 29. 21:50
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline |
Mindegyik jó szám
2017. július 29. 23:04
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline |
Sia ♥
2017. július 30. 13:21
old stuff.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.09. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 254651 offline |
Fele ne lenne. Felette szeretve.
A szpotifáj azmegmi.
A szpotifáj azmegmi.
2017. július 30. 13:57
EnGretavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.06. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 264744 offline |
Én szeretem a spotify-t,mióta használom azóta nincs egy zene sem a telefonomon. Sokkal olcsóbb mintha albumokat 1esével kellene megvenni és ha kijön egy új album, csak fellépek és már hallgathatom is.
Egyébként pedig nekem Sia dala a kedvencem, nagyon imádom a csajt, a dalait is
Egyébként pedig nekem Sia dala a kedvencem, nagyon imádom a csajt, a dalait is
2017. július 30. 19:13
Picy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.13. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 0 Azonosító: 261338 offline |
stellaxoxo én egyszer azért töltöttem le hogy megtudjam mi is az, de én sem láttam értelmét, ráadásul ahogy lejár az ingyenes próba, lehet fizetni érte, horribilis árakon is.. szóval maradtam a youtube konvertálás mellett, tökéletes nekem
2017. július 30. 19:26
Adele száma nagyon szép, de Spotify-on én pont nem azt szoktam hallgatni, hanem inkább olyan előadókat, akik nem ennyire felkapottak és ismertek, mint a felsoroltak. remekül lehet vele új zenészeket találni.
a cikkben szereplő többi számról meg csak annyit, hogy talán a Cheap Thrills az egyetlen, ami megérdemli, a többi nagyon nagyon tucat.
a cikkben szereplő többi számról meg csak annyit, hogy talán a Cheap Thrills az egyetlen, ami megérdemli, a többi nagyon nagyon tucat.
2017. július 30. 20:06
Ez az alkalmazás az egyik legjobb a sok szenny között. Tényleg nagyon praktikus és hasznos. Nemrég töltöttem le, de máris azt használom youtube helyett.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.