A koszovói-albán származású énekesnő fellépését sokan várták, ám Rita az utolsó pillanatban lemondta jelenését.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mégsem jön a Szigetre Rita Ora
2017. július 31. 09:42
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2017. július 31. 09:50
ginredmaynevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.13. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 241404 offline |
Gáznál tartom az ilyet
2017. július 31. 09:55
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline |
Elég nagy szívás lehet ez azoknak, akik a szigetre pl miattuk mennek...ők meg nem gondolnak bele, hogy mennyien vettek miattuk jegyet
2017. július 31. 10:01
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline |
Csomó ember elmenne megnézni Rita Orát, de lemondta a koncertet, mert éppen nyaralnia kell.
2017. július 31. 10:17
Micsoda véletlen hogy pont a fellépésekor megy el nyaralni.
2017. július 31. 10:24
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Gratulálok neki, hogy egy nyaralás fontosabb, mint a fellépése. Remélem elbukja a karrierjét, ha már ilyen szemét. Nyaralgasson csak, felőlem még a Holdra is mehet nyaralni, jobb is ha nem jön. Tavaly még azt mondtátok Rihanna milyen szemét volt. Igen? Ő legalább eljött és színpadra állt, na de Rita?! Szégyen!
2017. július 31. 10:51
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline |
Most lehet én vagyok tudatlan vele szembe (de akkor nyugodtan javítson ki valaki) én eddig semmi olyan hírt nem hallottam róla (munkásságával kapcsolatban) az elmúlt 1-2 hónapban ami arra adna okot hogy ő hosszas "pihenésre" szoruljon..
Justin lemondta a koncertjeit hogy kipihenhessen magát,amit meg is értek hiszen valljuk be ő legalább csinált valamit ez elmúlt időkben,ergó megérdemli...De Ritárol már nem mondanám el ugyan ezt...
Csalódott vagyok mert én is ott leszek a SZIGET fesztiválon,és megmondom őszintén én is nagyon vártam akár csak a Clean Banditet..
Azt hittem számítanak neki a "rajongói", hát most derült ki hogy mennyire..
Remélem remekül érzi magát!! (írónia)
Justin lemondta a koncertjeit hogy kipihenhessen magát,amit meg is értek hiszen valljuk be ő legalább csinált valamit ez elmúlt időkben,ergó megérdemli...De Ritárol már nem mondanám el ugyan ezt...
Csalódott vagyok mert én is ott leszek a SZIGET fesztiválon,és megmondom őszintén én is nagyon vártam akár csak a Clean Banditet..
Azt hittem számítanak neki a "rajongói", hát most derült ki hogy mennyire..
Remélem remekül érzi magát!! (írónia)
2017. július 31. 11:20
liszidorka2013új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.17. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 211955 offline |
Anyám xD
P!nknek nemrég született meg a kisfia, és még is eljön a Szigetre fellépni. Ez meg egy kurva nyaralás miatt nem ér rá? :DMost mondanám azt, hogy "ki tudja, mikor megyek én Jamaicára", de szerintem van annyi moneyja és ideje, hogy bármikor el tud menni. Dehát, a rajongók várhatnak..
P!nknek nemrég született meg a kisfia, és még is eljön a Szigetre fellépni. Ez meg egy kurva nyaralás miatt nem ér rá? :DMost mondanám azt, hogy "ki tudja, mikor megyek én Jamaicára", de szerintem van annyi moneyja és ideje, hogy bármikor el tud menni. Dehát, a rajongók várhatnak..
2017. július 31. 11:48
old stuff.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.09. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 254651 offline |
Tojnak ránk, ennyi az egész. Nekik semmit sem számít egy magyar koncert, ahogy bármelyik világsztárnak, azonban a legtöbbjükben nincs meg ez a mérhetetlen pofátlanság, hogy ilyen körülmények között, ilyen módon hátat fordítsanak. Beképzeltség felső fokon. Az, hogy előadónak is pocsék, már más tészta.
2017. július 31. 12:01
Na most 1. Ha megműtette a mellét, akkor vegyen nagyobb bikinit a 70A kosarasnál.
2. Valaki elmagyarázhatná ki ez a nő? Az, hogy néhol elénekelget és közreműködik össz. 4-5 számban, valamint 2 évente kiad valami förmedvény dalt, az nem karrier. Na és akkor erre olyan iszonyatosan büszke.
3. Minek jönnek ide? Ha ő jól érzi ott magát, akkor köszönjük szépen ide sem kell jönni többet. Pofátlan és aljas.
2. Valaki elmagyarázhatná ki ez a nő? Az, hogy néhol elénekelget és közreműködik össz. 4-5 számban, valamint 2 évente kiad valami förmedvény dalt, az nem karrier. Na és akkor erre olyan iszonyatosan büszke.
3. Minek jönnek ide? Ha ő jól érzi ott magát, akkor köszönjük szépen ide sem kell jönni többet. Pofátlan és aljas.
2017. július 31. 12:03
Ez a legundorítóbb dolog amit csak tehetnek.. Nem elég, hogy belőlünk élnek meg, még ennyit nem képesek megtenni. Eléggé csalódtam Rita Oraban, szánalmas.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.