A koszovói-albán származású énekesnő fellépését sokan várták, ám Rita az utolsó pillanatban lemondta jelenését.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mégsem jön a Szigetre Rita Ora
2017. július 31. 09:42
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. július 31. 09:50
|
|
ginredmaynevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.13. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 241404 offline
|
Gáznál tartom az ilyet
2017. július 31. 09:55
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
Elég nagy szívás lehet ez azoknak, akik a szigetre pl miattuk mennek...ők meg nem gondolnak bele, hogy mennyien vettek miattuk jegyet
2017. július 31. 10:01
|
|
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline
|
Csomó ember elmenne megnézni Rita Orát, de lemondta a koncertet, mert éppen nyaralnia kell.
2017. július 31. 10:17
Micsoda véletlen hogy pont a fellépésekor megy el nyaralni.
2017. július 31. 10:24
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Gratulálok neki, hogy egy nyaralás fontosabb, mint a fellépése. Remélem elbukja a karrierjét, ha már ilyen szemét.
Nyaralgasson csak, felőlem még a Holdra is mehet nyaralni, jobb is ha nem jön. Tavaly még azt mondtátok Rihanna milyen szemét volt. Igen? Ő legalább eljött és színpadra állt, na de Rita?! Szégyen!
2017. július 31. 10:51
|
|
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline
|
Most lehet én vagyok tudatlan vele szembe (de akkor nyugodtan javítson ki valaki) én eddig semmi olyan hírt nem hallottam róla (munkásságával kapcsolatban) az elmúlt 1-2 hónapban ami arra adna okot hogy ő hosszas "pihenésre" szoruljon..
Justin lemondta a koncertjeit hogy kipihenhessen magát,amit meg is értek hiszen valljuk be ő legalább csinált valamit ez elmúlt időkben,ergó megérdemli...De Ritárol már nem mondanám el ugyan ezt...
Csalódott vagyok mert én is ott leszek a SZIGET fesztiválon,és megmondom őszintén én is nagyon vártam akár csak a Clean Banditet..
Azt hittem számítanak neki a "rajongói", hát most derült ki hogy mennyire..
Remélem remekül érzi magát!! (írónia)
Justin lemondta a koncertjeit hogy kipihenhessen magát,amit meg is értek hiszen valljuk be ő legalább csinált valamit ez elmúlt időkben,ergó megérdemli...De Ritárol már nem mondanám el ugyan ezt...
Csalódott vagyok mert én is ott leszek a SZIGET fesztiválon,és megmondom őszintén én is nagyon vártam akár csak a Clean Banditet..
Azt hittem számítanak neki a "rajongói", hát most derült ki hogy mennyire..
Remélem remekül érzi magát!! (írónia)
2017. július 31. 11:20
|
|
liszidorka2013új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.17. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 211955 offline
|
Anyám xD
P!nknek nemrég született meg a kisfia, és még is eljön a Szigetre fellépni. Ez meg egy kurva nyaralás miatt nem ér rá? :DMost mondanám azt, hogy "ki tudja, mikor megyek én Jamaicára", de szerintem van annyi moneyja és ideje, hogy bármikor el tud menni. Dehát, a rajongók várhatnak..
P!nknek nemrég született meg a kisfia, és még is eljön a Szigetre fellépni. Ez meg egy kurva nyaralás miatt nem ér rá? :DMost mondanám azt, hogy "ki tudja, mikor megyek én Jamaicára", de szerintem van annyi moneyja és ideje, hogy bármikor el tud menni. Dehát, a rajongók várhatnak..
2017. július 31. 11:48
|
|
old stuff.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.09. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 254651 offline
|
Tojnak ránk, ennyi az egész. Nekik semmit sem számít egy magyar koncert, ahogy bármelyik világsztárnak, azonban a legtöbbjükben nincs meg ez a mérhetetlen pofátlanság, hogy ilyen körülmények között, ilyen módon hátat fordítsanak. Beképzeltség felső fokon. Az, hogy előadónak is pocsék, már más tészta.
2017. július 31. 12:01
Na most 1. Ha megműtette a mellét, akkor vegyen nagyobb bikinit a 70A kosarasnál.
2. Valaki elmagyarázhatná ki ez a nő? Az, hogy néhol elénekelget és közreműködik össz. 4-5 számban, valamint 2 évente kiad valami förmedvény dalt, az nem karrier. Na és akkor erre olyan iszonyatosan büszke.
3. Minek jönnek ide? Ha ő jól érzi ott magát, akkor köszönjük szépen ide sem kell jönni többet. Pofátlan és aljas.
2. Valaki elmagyarázhatná ki ez a nő? Az, hogy néhol elénekelget és közreműködik össz. 4-5 számban, valamint 2 évente kiad valami förmedvény dalt, az nem karrier. Na és akkor erre olyan iszonyatosan büszke.
3. Minek jönnek ide? Ha ő jól érzi ott magát, akkor köszönjük szépen ide sem kell jönni többet. Pofátlan és aljas.
2017. július 31. 12:03
Ez a legundorítóbb dolog amit csak tehetnek.. Nem elég, hogy belőlünk élnek meg, még ennyit nem képesek megtenni. Eléggé csalódtam Rita Oraban, szánalmas.
Kapcsolódó sztárok
Az Off Campus sztárja reagált a főszereplők közötti korkülönbségre
Az Off Campus sztárja reagált a főszereplők közötti korkülönbségre
Majdnem 10 év van a főszereplők között.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
18+ Ezzel az undorító szöveggel próbált csajozni András exherceg
18+ Ezzel az undorító szöveggel próbált csajozni András exherceg
Sorra érkeznek a gyomorforgató sztorik.
Katalin hercegné olyan dolgot villantott, hogy a férje is meglepődött
Katalin hercegné olyan dolgot villantott, hogy a férje is meglepődött
Nem gondolta volna, hogy mit tud!
Ez a meglepő oka annak, hogy az Amerikai pite sztárja 18 év után válik
Ez a meglepő oka annak, hogy az Amerikai pite sztárja 18 év után válik