Savanyú a szőlő? Perrie Edwards beszólt exének
2017. július 31. 21:23
PerrieeeleBabyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.17. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 259775 offline |
LollyPop ez az nem tudsz, sőt mèg egy ilyet se tudsz mint a SOTME
Ès azèrt na.. nem hiába lett a legjobb dal 2017a BRITs-en
Ès azèrt na.. nem hiába lett a legjobb dal 2017a BRITs-en
2017. július 31. 21:25
PerrieeeleBabyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.17. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 259775 offline |
fuckmeharrystyles megnèznèm hogy neked mennyire szèp a fejed a "rusnya" Perrieènèl
2017. július 31. 21:29
Idézet (fuckmeharrystyles @ 2017.07.31. 20:44)
Ostoba ez a no xd. Directioner vagyok de Zayn nem a szivem csucske, ahogy Gigi se, de Perrie meg egy szanalmas r*banc akinek annyira nyomorult az elete, hogy masokkal van elfoglalva. Ugy gondolom Gigi nem tehet rola h szerelmes lett Zaynbe, es Perrie meg kicsit magaba nezhetne, ha Zayn csak ugy dobta. Valoszinuleg Z nem birta Perrie nagy egojat es rusnya fejet. Errol a "beszolasrol" meg annyit, h az irigyseg vilag betegse.
Ha lenne benned egy kis értelem, akkor nem hinnél el mindent, főleg olyasmit ahol még egy értelmes forrást sem írnak. Na mert neked nem nyomorult az életed, hogy egy olyan ember szidsz, akit nem is ismersz? Szánalmas a viselkedésed. Zayn nem bírta Perriet? Azért voltak évekig együtt, meg kérte meg a kezét ugye? Nem ártana először gondolkodni, és aztán írni. Még ha ez nehéznek is tűnik a számodra
2017. augusztus 01. 00:19
LollyPoop |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.08. Hozzászólás: 942 Csatolások: 0 Azonosító: 262892 offline |
@PerrieeeleBaby: Mint ahogy már korábban is említettem, nem az én dolgom, hogy dalszövegeket írjak, mert nekem nem ez a munkám, ezért ezt számonkérni rajtam meglehetősen logikátlan húzás (már, hogy ilyen finoman fejezzem ki magam). Szóval hiába fangörcsölsz itt nekem, ettől még nem fog változni a véleményem: ez a dalszöveg gyerekes, és egy nagy nulla. A másik számról meg még nem is hallottam, mert nem hallgatok ilyen zenét.
(ezt is csak azért ismerem, mert volt már itt cikk róla)
(ezt is csak azért ismerem, mert volt már itt cikk róla)
2017. augusztus 01. 01:11
Moonlightchildúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.02. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 264641 offline |
Ez nem azt jelenti hogy nem lèpett tùl rajta lol.....csak mèg egy kicsit a földbe akarja döngölni
2017. augusztus 01. 11:41
stellaxoxovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.22. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 258257 offline |
Ez nagyon jó beszólás!
Lett volna ha valóban Hadid-at mond xDDD
a fanok meg háborognak xDD
egyesek úgy írnak mintha legjobb barátnők lennének és mindent, de tényleg mindent tudnak Perri-ről és az ő életéről és úgy kezdik a szövegelésüket hogy "szeretném tisztázni" mintha valami védőügyvédet hallanék xDD
van a másik véglet aki meg égbe földbe ribancozza Perrie-t.
Csak azt nem tudom miért xDD
Amúgy egy is szövegértéssel miért énekelte volna azt Perrie "Remélem ő (és itt Hadid-re gondol) nem játsza meg mint Hadid" miért énekelne ekkora baromságot? xDD
Szerintem Perrie észre se vette, hogy mit énekelhetett xDD vagy ha igen őt ismerve kiröhögi az egész szituációt xDD
Szal ízí van xDD
Lett volna ha valóban Hadid-at mond xDDD
a fanok meg háborognak xDD
egyesek úgy írnak mintha legjobb barátnők lennének és mindent, de tényleg mindent tudnak Perri-ről és az ő életéről és úgy kezdik a szövegelésüket hogy "szeretném tisztázni" mintha valami védőügyvédet hallanék xDD
van a másik véglet aki meg égbe földbe ribancozza Perrie-t.
Csak azt nem tudom miért xDD
Amúgy egy is szövegértéssel miért énekelte volna azt Perrie "Remélem ő (és itt Hadid-re gondol) nem játsza meg mint Hadid" miért énekelne ekkora baromságot? xDD
Szerintem Perrie észre se vette, hogy mit énekelhetett xDD vagy ha igen őt ismerve kiröhögi az egész szituációt xDD
Szal ízí van xDD
2017. augusztus 01. 15:29
graciamanapogaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.06. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 262829 offline |
ez azért elég kínos
mármint perrie-re nézve lol
mármint perrie-re nézve lol
2017. augusztus 01. 20:48
dorina.0101új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.17. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 265489 offline |
Szerintem senkit sem érdekel
2017. augusztus 02. 08:51
MissMikaelsonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.09. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 264801 offline |
Már nem tudnak a ''féltékeny'' Bella Hadidról cikkezni, aki tök jól érzi magát, ezért Perriet kellett előszedni, akiről hónapokig fognak cikkezni, mint Bellaról.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.