Hosszú mosolyszünet után végre a békülés mellett döntött a One Direction két énekese.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ismét helyreállt a béke Louis Tomlinson és Zayn Malik között
2017. augusztus 02. 16:01
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2017. augusztus 02. 16:31
Idő illetve az is kellett, hogy Louis édesanyja ( Nyugodjon békében!) megkérje őt, hogy tisztázzák a helyzetet kettőjük között, hiszen az élet rövid, hogy haragban legyenek. Vagyis ezt írta itt az egyik cikk pár hete
2017. augusztus 02. 20:46
Nem akarok ünneprontó lenni,de ez csak olyan ne legyünk haragba dolog.Mert ahogy Louis mondta''fogjuk rá,hogy újra barátok vagyunk''.
Szóval a kapcsolatunk még mindig nem olyan,mint régen és valósszinűleg soha nem is lesz már olyan.Vagy legalábbis kell egy kis idő,hogy felejteni tudjanak.
Szóval a kapcsolatunk még mindig nem olyan,mint régen és valósszinűleg soha nem is lesz már olyan.Vagy legalábbis kell egy kis idő,hogy felejteni tudjanak.
2017. augusztus 02. 20:47
lola90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.19. Hozzászólás: 162 Csatolások: 0 Azonosító: 260416 offline |
Lehet, hogy csak én érzem így, de mintha ezekkel a nyilatkozatokkal próbálná fenntartani a hírnevét. Az elmúlt hónapban, ha jól számoltam 14 cikk szólt róla és a bandáról. Megértem, hogy sz@r most neki, de inkább a családra és a dalírásra kéne koncentrálnia.
2017. augusztus 02. 22:14
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline |
lola90 most promózza az új dalát, a Back To You-t, így minden nap megy valamilyen műsorba vagy rádióba. Az is más dolog, hogy a starityn rengeteg cikk jelenik meg róla.
2017. augusztus 03. 07:45
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 595 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline |
Tehát eddig nem kezelték felnőttként a helyzetet, most meg hirtelen igen. Mi vaaan? Azt sem tudják mit beszélnek.
2017. augusztus 03. 08:51
lola90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.19. Hozzászólás: 162 Csatolások: 0 Azonosító: 260416 offline |
Idézet (anzi7 @ 2017.08.02. 22:14)
lola90 most promózza az új dalát, a Back To You-t, így minden nap megy valamilyen műsorba vagy rádióba. Az is más dolog, hogy a starityn rengeteg cikk jelenik meg róla.
Én ezt értem, de nem hiszem, hogy a többiek kevesebb interjúban/műsorban szerepelnek. Az új számát még úgy is rengetegen leszólták, hogy egy nagyszerű előadóval csinálta meg. Nem mondanám, hogy tehetségtelen, de neki bandában jobban megy ez az egész. Eleanort pedig minden egyes cikkben megemlítik, hogy nehogy véletlenül elfelejtsék a nevét. Most számomra ketten olyanok, mint két ember akik a híresztelésekből akarnak a csúcson maradni. És mindezt én úgy írom, hogy nagy rajongója vagyok Luisnak. Tehát zéró elfogultság.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.