Nekem aztán tök mind1, nem vagyok fan hála jó istennek :'D
De szerintem a fanok többsége kiakadt mikor meglátta ezt a cikket xD
Simon Cowell visszahozná a One Directiont, akár Harry Styles nélkül is
2017. augusztus 06. 10:28
Úgy se fognak újra összeállni, hiszen mindegyikük szólókarrierje sikeresen alakul.
Az meg, hogy Harry nélkül is sikeresek lennének..nos valamilyen szinten biztosan, de a rajongók 80%-a Harry rajongója és őt is tartották a banda meg nem nevezett frontemberének.
Az meg, hogy Harry nélkül is sikeresek lennének..nos valamilyen szinten biztosan, de a rajongók 80%-a Harry rajongója és őt is tartották a banda meg nem nevezett frontemberének.
2017. augusztus 06. 11:16
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline |
Inkabb ne alljanak ujra ossze, minthogy Harry nelkul:D amugy meg igen, jok voltak egyutt, de mind a negy sracnak jol alakul a szolo karrierje, nem ertem miert nem lehet mar ezt az egesz "alljunk ujra ossze" dolgot hagyni.
2017. augusztus 06. 12:09
tweeetyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 404 Csatolások: 2 Azonosító: 207212 offline |
Szerintem nincs már rá esély, hogy újra összeálljanak. Most, hogy megízlelték a "szabadságot", nem hiszem, hogy lenne kedvük újra bandaként szerepelni.
2017. augusztus 06. 12:12
fuvkinglarryshipperúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.05.11. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 264251 offline |
HAHAHAHAHAHA
2017. augusztus 06. 13:55
JonBenétúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 17.08.06. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 265902 offline |
Visszahozni egy régi dolgot/személyt az életedbe, olyan, mint a jéghideg töltött káposztát felmelegíteni. Mindegy mit csinálnak, akkor is szar lesz. Nem olyan, mint régen.
2017. augusztus 24. 10:29
Doris92új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.02. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 262267 offline |
Sosem lesz olyan, mint régen! A banda igen is Zaynnel volt teljes, az ő kiválása után sem volt már nekem az igazi, annak ellenére, hogy az album négyükkel nagyon jóra sikeredett. Hárman szerintem meg se probálják.
2017. augusztus 30. 19:00
ISapphiraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.24. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 266350 offline |
Az a baj,hogy ez így totál úgy hangzik,mintha ráerőltették volna a srácokra,hogy legyenek a bandában.
Se ezt,se a srácokat nem értem,hogy amúgy miért beszélnek úgy a bandáról,mintha maga lenne a pokol.. Pedig mindig mondogatták,hogy milyen jó,meg ilyenek,illetve ez már inkább a népszerűségre megy..
Szerintem totál hirtelen,a hatalmas siker közepén hagyták abba,és ennek valószínűleg az lehet az oka,hogy valamin eléggé összekaphattak,amiért nem is akarnak visszatérni..
Persze,mondogatják,ígérgetik,hogy visszatérnek,de akik ezt el is hiszik,azoknak nagyon fog fájni..
Nekem is fáj,és talán ez most hülyeségnek hangzik,de én a kezdetektől imádom a srácokat,és néhány ember el sem tudja képzelni,ez most milyen nekem,és néhány embernek..
Hatalmasat csalódtam a srácokban..
De remélem,megéri várni.
Mert ha kell,várok én életem végéig is..[size=7][/size]
Se ezt,se a srácokat nem értem,hogy amúgy miért beszélnek úgy a bandáról,mintha maga lenne a pokol.. Pedig mindig mondogatták,hogy milyen jó,meg ilyenek,illetve ez már inkább a népszerűségre megy..
Szerintem totál hirtelen,a hatalmas siker közepén hagyták abba,és ennek valószínűleg az lehet az oka,hogy valamin eléggé összekaphattak,amiért nem is akarnak visszatérni..
Persze,mondogatják,ígérgetik,hogy visszatérnek,de akik ezt el is hiszik,azoknak nagyon fog fájni..
Nekem is fáj,és talán ez most hülyeségnek hangzik,de én a kezdetektől imádom a srácokat,és néhány ember el sem tudja képzelni,ez most milyen nekem,és néhány embernek..
Hatalmasat csalódtam a srácokban..
De remélem,megéri várni.
Mert ha kell,várok én életem végéig is..[size=7][/size]
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.