Rengeteg váratlan fordulatnak lehettek tanúi a Shadowhunters rajongói a második évad tizenkilencedik részében. A széria eheti epizódját Bryan Q. Millernek köszönhetjük, aki exkluzív interjút adott, illetve említést tett a jövőheti évadzáróról is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Exkluzív interjút adott a Shadowhunters eheti részének írója
2017. augusztus 12. 10:13
2017. augusztus 12. 10:18
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline |
De Maleckel mi lesz?!
2017. augusztus 12. 13:07
Rêveurloml ౨ৎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.06. Hozzászólás: 36500 Csatolások: 21012 Azonosító: 252965 offline |
Én vagyok az egyedüli, aki nem shippeli Claryt és Jacet?
Egyébként nagyon remélem, hogy Sebastiant vissza fogják hozni valamilyen úton-módon, mert ha nem, akkor számomra vége lesz a sorozatnak, a könyvet már én sem veszem alapul.
Egyébként nagyon remélem, hogy Sebastiant vissza fogják hozni valamilyen úton-módon, mert ha nem, akkor számomra vége lesz a sorozatnak, a könyvet már én sem veszem alapul.
2017. augusztus 12. 14:26
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline |
Már nagyon várom a finálét, csak sajnálom, hogy utána sokat kell majd várni a 3. évadra! Clacenek örülök, de még jobb lenne Raphabelle, de az igazi akkor is Malec! Simon meg mehet Maiaval...nem bánom, csak "maradjon távol" a többiektől, mert őt nem igazán bírom!
2017. augusztus 12. 15:47
ramsaysbaeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.16. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 261380 offline |
Egyetértek veled ScreamQueen.
2017. augusztus 13. 15:41
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Sebastian szerepel az évadzáróban. Úgyhogy ezzel nem lesz gond. Hogy utána mi lesz, az jó kérdés. Clace-t én sem shippelem annyira. Sokkal inkább Malec fan vagyok. Tetszett amúgy az utolsó előtti rész, de az évadfinálé trailere meg még jobban.
2017. augusztus 14. 22:06
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline |
Végre Clace remélem Raphael és Izzy összejönnek, már régóta szurkolok nekik, és Malec is béküljön ki
Remélem az évadzáró nagyon jó lesz, kíváncsi vagyok már a 3. évadra is
Esküszöm ez a sorozat egyre jobb,nagyon imádom
Remélem az évadzáró nagyon jó lesz, kíváncsi vagyok már a 3. évadra is
Esküszöm ez a sorozat egyre jobb,nagyon imádom
Kapcsolódó sztárok
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Befejezték a forgatást.
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Félrelépés áll a háttérben?
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermeke fog megszületni.
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
A Wicked forgatásán szeretett bele.
40 éve együtt van az anyjukkal, de Kate és Oliver Hudson nem akarta, hogy Kurt Russell a nevére vegye őket
40 éve együtt van az anyjukkal, de Kate és Oliver Hudson nem akarta, hogy Kurt Russell a nevére vegye őket
Nem akarták, hogy örökbefogadja őket.
Hivatalos: Sabrina Carpenter és Barry Keoghan 1 év után szakított
Hivatalos: Sabrina Carpenter és Barry Keoghan 1 év után szakított
Szakított a két híresség.
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Kíváncsi vagy, kiket hallgattak idén a legtöbben? Tudd meg most!
Camila Cabello a Fifth Harmonyban töltött idejéről vallott
Camila Cabello a Fifth Harmonyban töltött idejéről vallott
A banda 2018-ig volt aktív.