A képsorozat folytatódik: derítsd ki, hogy az emberek kisebb vagy nagyobb százalékába tartozol, a szokásaid alapján!
A teljes cikkhez kattints ide!
SZAVAZÁS! Valóban kétféle ember létezik – II. rész
2017. augusztus 14. 12:16
AliciaAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.24. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 232137 offline |
A legtöbbnél a kisebbséghez tartoztam.
2017. augusztus 14. 13:46
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline |
Jó cikk volt, bár a virágosat nem tudom eldönteni, pl a kaktuszaim túlélnek engem
2017. augusztus 14. 13:50
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12520 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
0. Macskáim vannak, de ugyanúgy szeretem a kutyákat is, csak azokat nem tarthatunk
1. Egyik sem, a mosdókagyló szélén áll felállítva
2. Nem használok laptopot
3. Ki tudom rakni, csak nagyon lassan
4. Nincs növényem
5. Mikor hogy, itthon pohárból, munkában üvegből
6. Van ilyen is, olyan is a lakásban
7. Nem eszek zabpelyhet
8. Net is, könyv is. Regényt könyvben, de ha hirtelen kell infó, akkor net
9. Lehet azt félrefordítva is
10. Nem sodokuzok
+1. Valóban csak kétféle ember létezik?: NEM
1. Egyik sem, a mosdókagyló szélén áll felállítva
2. Nem használok laptopot
3. Ki tudom rakni, csak nagyon lassan
4. Nincs növényem
5. Mikor hogy, itthon pohárból, munkában üvegből
6. Van ilyen is, olyan is a lakásban
7. Nem eszek zabpelyhet
8. Net is, könyv is. Regényt könyvben, de ha hirtelen kell infó, akkor net
9. Lehet azt félrefordítva is
10. Nem sodokuzok
+1. Valóban csak kétféle ember létezik?: NEM
1 felhasználónak tetszik:
Maiko
2017. augusztus 14. 14:50
Idézet (_ToTo_ @ 2017.08.14. 13:50)
0.Valóban csak kétféle ember létezik?: NEM
Jó cikk volt, de igazad van.
2017. augusztus 14. 15:14
Én ugyanannyira vagy kutyás,mint macskás. Akkor egy harmadik típus vagyok abban a világban, ahol csak kétféle lehet?
2017. augusztus 14. 15:18
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline |
Ez hülyeség,nagyon sarkos megközelítése a dolgoknak.
2017. augusztus 14. 15:40
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
-macska
-egyik sem, ahogy _ToTo_ irta
-a gyari matricakat mindig leszedem a laptoprol...es helyette teleragasztgatom a sajatjaimmal. felem meg a billentyuzeten is matrica van xD
-en egyszer kiraktam a rubik kockat. szetszedtem darabjaira majd egyesevel probalkoztam, ujra osszeragasztva. ez egy ilyen alternativ csalasi opcio
-nalam minden noveny elpusztul meg a kaktusz is. plane, ha a szobamban van, mert felem kabe annyi a napfeny, mint a bortonben.
-poharbol szeretek inni
-hagyomanyos izzoink vannak bar ez nem rajtam mulik
-eloszor a tej, aztan bele a pehely...en sosem csinaltam meg forditva xd
-szeretem a konyveket, de inkabb a net. utalom a szotarakat es a kezikonyveket, mert sokkal lassanb megtalalni mindent.
-nem hordok baseball sapkat, de ha hordanek hatul lenne az ellenzoje, mert ugy jobban all
-en gyakran sudokuzok vagy fejtek rejtvenyt de mire vegzek inkabb a masodik kep lesz az igaz xd
-egyik sem, ahogy _ToTo_ irta
-a gyari matricakat mindig leszedem a laptoprol...es helyette teleragasztgatom a sajatjaimmal. felem meg a billentyuzeten is matrica van xD
-en egyszer kiraktam a rubik kockat. szetszedtem darabjaira majd egyesevel probalkoztam, ujra osszeragasztva. ez egy ilyen alternativ csalasi opcio
-nalam minden noveny elpusztul meg a kaktusz is. plane, ha a szobamban van, mert felem kabe annyi a napfeny, mint a bortonben.
-poharbol szeretek inni
-hagyomanyos izzoink vannak bar ez nem rajtam mulik
-eloszor a tej, aztan bele a pehely...en sosem csinaltam meg forditva xd
-szeretem a konyveket, de inkabb a net. utalom a szotarakat es a kezikonyveket, mert sokkal lassanb megtalalni mindent.
-nem hordok baseball sapkat, de ha hordanek hatul lenne az ellenzoje, mert ugy jobban all
-en gyakran sudokuzok vagy fejtek rejtvenyt de mire vegzek inkabb a masodik kep lesz az igaz xd
2017. augusztus 14. 17:16
Több helyen harmadik vagyok, mert mindkettőt választanám......tehát nem is vagyok, vagy mi? :-D
2017. augusztus 14. 17:33
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12520 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (Gothic01 @ 2017.08.14. 15:14)
Én ugyanannyira vagy kutyás,mint macskás. Akkor egy harmadik típus vagyok abban a világban, ahol csak kétféle lehet?
Nem, csak van önálló személyiséged, gondolatod és nem akarsz megfelelni a tucat elvárásoknak.
Amúgy mi jelentősége lehet, hogy a retyópapírt, ki hogyan fűzi fel a tartóra? Mit árul el ez bárkiről is?
Jaj, most, hogy leírtam, biztos jönnek valami brit tudósok, hogy 8-10 év alatt kivizsgálják ezt a kérdést minimum 1000 fő bevonásával, hogy egy tanulmányban, majd kielemezhessék az eredményt. Szegény japánok nem vehetnek részt a kísérletben, mert ott bidé van
2017. augusztus 14. 20:30
És mi van, ha valaki a földön tartja a wc papírt?Ha nincs ilyen tartója?
2017. augusztus 14. 21:29
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline |
Én is sok helyen egy "harmadikat" választanék..de csak kettő lehetőség van. Akkor én nem e világi vagyok?!xd
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.