A Fifth Harmony és Victoria ruhái tetszenek legjobban, de Lili, Madelaine, Katherine és Bella is gyönyörű
Zendaya, Vanessa, Lucy ruhái nem tetszenek, de Zendaya-é messze a legocsmányabb...
És hé... mi az, hogy csak ennyi? Rengetegen voltak TCA-n, az ő képeik hol vannak?
Ruhamustra: Teen Choice Awards 2017
2017. augusztus 15. 23:48
Toffifyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.27. Hozzászólás: 416 Csatolások: 0 Azonosító: 254314 offline |
Lili, Madelaine A legtöbb ruha pedig förtelem....
Egyébként egyetértek az előttem szólókkal, jó pár ember hiányzik még, hisz rengetegen voltak, amit a cikkben is írnak
Egyébként egyetértek az előttem szólókkal, jó pár ember hiányzik még, hisz rengetegen voltak, amit a cikkben is írnak
2017. augusztus 16. 16:02
Azt hiszem nem túlzok, ha azt mondom, hogy Rita Ora ruhája volt az egyedüli vállalható viselet...
2017. augusztus 17. 00:14
Zendaya ruhája olyan mint egy pizsama.. már nem azért.
2017. augusztus 17. 14:39
strawberrycupcakeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 266025 offline |
Katherine ruhája nagyon szép
2017. augusztus 19. 20:49
oncer_cspanka3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.23. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 253399 offline |
Zendaya pizsamában a legborzasztóbb vele holtversenyben Lili Reinhart akiről soha nem is halottam és még mellettük Lucy valaki. de kb mindenki borzasztóan nézett ki...
2017. augusztus 20. 11:55
Nessie96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.07. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 262868 offline |
Hát ahhoz képest, hogy válogathatnak kedvükre nem is akármilyen ruhák között max. Madelaine, Victoria és a Fifth Harmonys lányok ruhája oda való, a többit én még csak minősiteni sem tudom olyan borzasztóak....
2017. augusztus 20. 16:01
rebeka91új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.12. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 263609 offline |
Hát szerintem mindenki tudja, hogy nem ők választották ki, hogy milyen ruhát vegyenek fel egy ilyen fontos eseményre, hanem a divattanácsadójuk. Így nem őket kell szidalmazni egy-egy rossz választás miatt. Mindenki önmagához és a stílusához illően kapott arra a gálára ruhát, és mindd a maguk módján szépek is voltak.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.