10 dolog, amivel feldobhatod a sulikezdést
2017. augusztus 17. 20:46
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline |
Komolyan mondom, nekem kell valami ilyesmi kitűző *-* Nem pont 1D-s, azzal nem sokra mennék, de nagyon tetszik a kidolgozása! Csak online lehet ilyet találni? Valaki nem tudja, van-e ilyesmi H&M-be vagy valami ruhaboltban?
2017. augusztus 17. 20:57
"Érdemes arra figyelni, hogy csak olyan bandát válassz, akit valóban szeretsz." Ergo: a Nirvana nem egy márka. A Ramones sem.
Gothic01, nekem sem volt tolltartóm középsuliban, összesen két tollat vittem magammal a táskám mélyére süllyesztve, a tolltartó nem feltétlenül szükséges.
Gothic01, nekem sem volt tolltartóm középsuliban, összesen két tollat vittem magammal a táskám mélyére süllyesztve, a tolltartó nem feltétlenül szükséges.
2017. augusztus 17. 21:03
SpnFannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.04. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 250362 offline |
Egyet kell értenem pár előttem szólóval... Engem aki már kis tini kora óta szinte csak rock zenét hallgat... és nem egy koncerten vettem részt.... rettentően tud idegesíteni h a mai tizenévesek hordanak olyan zenekaros pólókat amikről jóformán fogalmuk sincs..... Tisztelet a kivételnek
1 felhasználónak tetszik:
Alessia.
2017. augusztus 17. 21:51
Flash1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.02. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 258566 offline |
Szerintem mem csak suli kezdésre kell farmer meg cipő... amúgy ezek ott mind lányos dolgok és bár én is lány vok ennek a fele természetes a másik fele meg főlosleges a harmad része meg vmi fiús cucc? (Nem vok transznemű)
2017. augusztus 17. 21:59
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline |
Aranyos cikk lett, kicsit több kedvet varázsolt hozzá, ami elég nagy szó
2017. augusztus 17. 22:20
Jó lenne, ha egy Ramones vagy Nirvana pólót nem a pozőrök, meg a tumbli-r*bancok hordanák, mikor azt se tudják, az adott bandákat eszik vagy isszák...
2017. augusztus 17. 22:24
Cintia99 : Hát ez szörnyű. Nekem még nem volt ilyen egyénhez (bal)szerensém.
2017. augusztus 17. 22:48
Idézet (Cintia99 @ 2017.08.17. 19:31)
Maci3078: Hidd el, sokaknak nem egyértelmű. Találkoztam már olyan Nirvana pólós egyénnel, akinek fogalma sem volt, mi fán terem a rock zene.
Nekem volt egy olyan élményem, hogy oda mentem egy lányhoz aki Nirvanás pólóba volt, hogy: Wow, de jó te is szereted a Nirvanát? Ő meg: Mi? Ja nem, de cuki ez az emoji ugye?. Ha legalább a Smells like teen spiritet ismerné, de még annyit se.
1 felhasználónak tetszik:
Alessia.
2017. augusztus 17. 23:02
PopRocksúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.20. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 265535 offline |
Tavaly vettem egy csomag tollat meg három füzetet, ennyi volt a bevásárlás Idén azért nem leszek ennyire igénytelen, de a cikkben lévő cuccok mindegyikét megvenni túlzás.
2017. augusztus 18. 00:09
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline |
Táskát muszáj beszerezni de az a kaktuszos ceruzatartó irtó cuki ❤
2017. augusztus 18. 00:21
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline |
Cuki cikk lett! ^^
2017. augusztus 18. 00:35
Idézet (Porkéz @ 2017.08.17. 20:57)
"Érdemes arra figyelni, hogy csak olyan bandát válassz, akit valóban szeretsz." Ergo: a Nirvana nem egy márka. A Ramones sem.
Nálunk a felszerelés része volt, egy minimum 12-es színes ceruzával, vonalzóval radírokkal meg a többi írószerrel. Akinek ezek nem voltak meg, az kapta a megrovásokat, ameddig be nem szerezte őket. Sőt, olyan tanár is volt, aki külön tolltartót kért az órájára, külön eszközökkel. Tollak terén meg az volt a legalapabb, hogy kell egy kék, egy piros meg egy zöld, plusz mindből tartalék, úgyhogy abból se lehetett megúszni max egy-két darabbal.
2017. augusztus 18. 01:12
Ki az isten találta ki azt a Samarás kitűzőt, te jó ég xd
Egyébként én úgy vennék ilyen szép határidőnaplót meg csecse füzeteket, de 1) marha drágák 2) olyan szétszórt vagyok, hogy tök felesleges. :'D Meg már kb az első nap után elmegy a kedvem az egész sulis mizériától, nem azzal fogok foglalkozni, hogy hogy néznek ki a jegyzeteim vagy hogy milyen tollal írok. Tolltartót sem hordok már 2-3 éve, csak foglalja a helyet.
Ezek a "retro" bandás cuccok meg jól néznek ki, valamint mindenkinek szíve joga, mit hord, de nevetséges, mennyibe kerülnek.
Egyébként én úgy vennék ilyen szép határidőnaplót meg csecse füzeteket, de 1) marha drágák 2) olyan szétszórt vagyok, hogy tök felesleges. :'D Meg már kb az első nap után elmegy a kedvem az egész sulis mizériától, nem azzal fogok foglalkozni, hogy hogy néznek ki a jegyzeteim vagy hogy milyen tollal írok. Tolltartót sem hordok már 2-3 éve, csak foglalja a helyet.
Ezek a "retro" bandás cuccok meg jól néznek ki, valamint mindenkinek szíve joga, mit hord, de nevetséges, mennyibe kerülnek.
2017. augusztus 18. 08:05
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline |
Édes Istenem... csak a bandás pólókat ne! Félreértés ne essék, nekem is van, de nem akarok olyanokkal találkozni akik meglátták a H&M-be a Metallicás meg a Guns n' Roses-es polót és megvették mer jaj de jó néz má ki a rózsa meg a pisztoly!!
(Egyébként az a vicces, hogy a Guns n' Roses-t én sem hallgatom, meg a Metallicát se, de hordom anyunak az ezeréves koncertre járós pólóját, mert ő nagy Guns n' Roses rajongó volt ennyi idősen. )
(Egyébként az a vicces, hogy a Guns n' Roses-t én sem hallgatom, meg a Metallicát se, de hordom anyunak az ezeréves koncertre járós pólóját, mert ő nagy Guns n' Roses rajongó volt ennyi idősen. )
2017. augusztus 18. 08:16
Idézet (Gothic01 @ 2017.08.18. 00:35)
Nálunk a felszerelés része volt, egy minimum 12-es színes ceruzával, vonalzóval radírokkal meg a többi írószerrel. Akinek ezek nem voltak meg, az kapta a megrovásokat, ameddig be nem szerezte őket. Sőt, olyan tanár is volt, aki külön tolltartót kért az órájára, külön eszközökkel. Tollak terén meg az volt a legalapabb, hogy kell egy kék, egy piros meg egy zöld, plusz mindből tartalék, úgyhogy abból se lehetett megúszni max egy-két darabbal.
Oké, akkor nálatok feltétlenül szükséges volt a tolltartó. De ez nem mindenhol van így. Nálunk nem volt ilyesfajta szigor a suliban szerencsére.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.