Augusztus 14-én véget ért a Shadowhunters második évada. A Freeform sorozatának főszereplőjét alakító Katherine McNamara az Entertainment Weeklynek mesélt a fináléról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Katherine McNamara a Shadowhunters évadzárójáról
2017. augusztus 19. 12:33
2017. augusztus 19. 18:46
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline |
Hűha, hát az évadzáró tényleg befejezetlen lett, már nagyon kíváncsi vagyok a 3. évadra. Egyre jobban imádom ezt a sorozatot
Kíváncsi vagyok milyen mellékhatása van a halálból visszatérésnek és Simon egyezségére is.
Kíváncsi vagyok milyen mellékhatása van a halálból visszatérésnek és Simon egyezségére is.
2017. augusztus 20. 01:24
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
nem volt rossz, de én nem láttam azt a hatalmas vadságot Claryben, miután meghalt Jace. Én legalábbis erősebb érzelmekre számítottam. Minden esetre jó kis évadzáró volt. Nekem legjobban az tetszett, mikor Jonathan haldoklott, anyját szólította és megjelentek a démonok. Utána pedig volt egy kis küzdelem az árnyvadászok és a démonok között. Alec fantasztikus volt Raziel megjelenése is nagyon ott volt. Érdekes figura ez a tündérkirálynő. Persze Lilithre is nagyon kíváncsi vagyok.
Amúgy sokat fejlődött a sorozat az első évadhoz képest. Csak így tovább.
Amúgy sokat fejlődött a sorozat az első évadhoz képest. Csak így tovább.
2017. augusztus 21. 23:07
Nagyon erős és izgalmas évadzáró volt. Alig várom a 3. évadot!
Kapcsolódó sztárok
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Új fotót posztolt a sztár.
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Megvédte Arianát a kedvese.
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Pillantást engedett a családi idillbe.
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Befejezték a forgatást.
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
A Wicked forgatásán szeretett bele.
40 éve együtt van az anyjukkal, de Kate és Oliver Hudson nem akarta, hogy Kurt Russell a nevére vegye őket
40 éve együtt van az anyjukkal, de Kate és Oliver Hudson nem akarta, hogy Kurt Russell a nevére vegye őket
Nem akarták, hogy örökbefogadja őket.