Nagysikerű képregény adaptációs film folytatása.
Deadpool 2 (2018)
2017. augusztus 25. 16:24
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
9 felhasználónak tetszik:
Jenny Lawliet,
jasztelek,
House Of Wax,
Tamás2.0,
standoffan,
Toxic,
Noora,
adriienn96,
kurrek
2018. május 07. 21:08
2018. július 17. 19:51
Idézet (OttoC @ 2018.05.08. 13:50)
Alig várom hogy megnézzem a filmet, számomra biztos rendben lesz az egész!
Tök jó film...
Számomra is..
2018. július 18. 08:00
|
|
Florenaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.28. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 270212 offline
|
10/10.
Nem igazán lelkesedtem az ötlettől, mikor megkért a párom, hogy nézzük meg az első részt. Valahogy nem éreztem magaménak a filmet, nem az én világom. Hosszú győzködés és a századik előzetes megtekintés után úgy döntöttem, megnézem, veszíteni valóm nincs, maximum felesleges időpocsékolás.
A film eleje annyira nem nyerte el a tetszésemet, de mikor bele vágtak a lecsóba, rendesen meglepődtem. Azt gondoltam, ez is egy túljátszott film, aminek a témáját sem lehetett eldönteni, mert bonyolult. DE! A közepénél értettem meg, hogy valójában miről is szól. A végére annyira, de annyira beleéltem magam a történetbe, hogy azonnal utána is kerestem a második résznek, amit itthon néztem meg, hát... elég gagyi minőségben, de mit sem változtatott a véleményemen. Mondhatni, a második kedvenc filmem lett, ahogy Ryan Reynolds is ismét közelebb lopta magát a szívembe.
Nem igazán lelkesedtem az ötlettől, mikor megkért a párom, hogy nézzük meg az első részt. Valahogy nem éreztem magaménak a filmet, nem az én világom. Hosszú győzködés és a századik előzetes megtekintés után úgy döntöttem, megnézem, veszíteni valóm nincs, maximum felesleges időpocsékolás.
A film eleje annyira nem nyerte el a tetszésemet, de mikor bele vágtak a lecsóba, rendesen meglepődtem. Azt gondoltam, ez is egy túljátszott film, aminek a témáját sem lehetett eldönteni, mert bonyolult. DE! A közepénél értettem meg, hogy valójában miről is szól. A végére annyira, de annyira beleéltem magam a történetbe, hogy azonnal utána is kerestem a második résznek, amit itthon néztem meg, hát... elég gagyi minőségben, de mit sem változtatott a véleményemen. Mondhatni, a második kedvenc filmem lett, ahogy Ryan Reynolds is ismét közelebb lopta magát a szívembe.
2023. június 02. 18:21
|
|
Pezzie92*Flower Power* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 7734 Csatolások: 463831 Azonosító: 206112 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
standoffan
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Viszlát, Ben! Így változtatta meg a szerelmi tetkóját Jennifer Lopez
Viszlát, Ben! Így változtatta meg a szerelmi tetkóját Jennifer Lopez
Igen, még közös tetkója is volt az exével.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Néhány sztár megerősítette, hogy ott lesz.
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Tina Fey védte meg a színészt.