A 28 éves sorozatsztár az elkövetkező hónapokat már biztosan rács mögött tölti majd.
A teljes cikkhez kattints ide!
Börtönbe kerül a Pretty Little Liars sztárja
2017. augusztus 29. 06:35
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. augusztus 29. 09:41
|
|
Adacskah0új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.22. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 265015 offline
|
Igazából nem tudom, hogy miért, de nekem nagyon szimpatikus a srác. Lehet most egy kicsit messzire ment, de pont annyi időt fog a börtönben tölteni, mint mi az iskolába, emiatt viszon sajnalom
2017. augusztus 29. 10:54
Jah ammennyit suliban leszünk.
Amúgy én nekem nem szimpatikus a srác. Tudom, nem olyan, mint a Fostersben, de nem tudom, már a PLLben sem volt annyira szimpi. Nem tudom miért, csak úgy.......nem
Amúgy én nekem nem szimpatikus a srác. Tudom, nem olyan, mint a Fostersben, de nem tudom, már a PLLben sem volt annyira szimpi. Nem tudom miért, csak úgy.......nem
2017. augusztus 29. 13:49
180 nap a börtönben - 180 nap az iskolában. Igen csak h*lye összehasonlítás kedves kommentelők
2017. augusztus 29. 18:07
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
JustMe18: valószínűleg megérdemli a srác azt a 180 napot, így ne akard, hogy sajnáljuk őt ezért. 180 nap a suliban általában mindig riasztja a diákokat, de a srác megérdemli ezt, szóval az összehasonlítást és viccelődést is
2017. augusztus 29. 18:38
|
|
karpatia4ever35új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.26. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 241806 offline
|
Ez ki a faszom?
2017. augusztus 29. 19:04
jennette13: Egyáltalán nem sajnálom a srácot, sőt. Tőlem aztán több évig is a börtönben maradhatna. Szimplán azért jegyeztem meg, mert én nem viccelődnék ezzel akármennyire is bűnös az illető
2017. augusztus 29. 21:29
|
|
Hinata-chanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.16. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 258963 offline
|
Nyugis embernek ismerted meg?
Ja, hogy te is megismersz embereket cikkek alapján?
de király, majd tanitsatok meg rá
Ja, hogy te is megismersz embereket cikkek alapján?
2017. augusztus 30. 00:44
|
|
Florahh~ρяเи¢εss*~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 4619 Csatolások: 71 Azonosító: 129076 offline
|
Ezek a kommentek.. : DDD Amúgy nyilván megérdemelten kapta, hiába legális, akkor sem rántasz fegyvert csak úgy bárkire, hogy megmutasd te vagy itt a jani..
2017. augusztus 31. 13:27
|
|
CataMúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.28. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 259365 offline
|
Megkapta méltó büntetését. Valószínűleg legközelebb kétszer meggondolja, hogy hogyan kerekedjen felül egy vitában.
A vicces az, hogy a sorozatban pont a vitacsapat egyik kiemelkedő tagjaként tartották számon.
A vicces az, hogy a sorozatban pont a vitacsapat egyik kiemelkedő tagjaként tartották számon.
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: