Szeptemberben érkezik az iPhone 8
2017. szeptember 02. 13:15
|
|
Rêveurloml ౨ৎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.06. Hozzászólás: 37784 Csatolások: 22379 Azonosító: 252965 offline
|
Szerintem ronda és nem is értem, hogy sokan miért vannak annyira oda az iPhoneokért. Az is csak egy telefon, de persze a "tömegemberkéknek" ilyen kell, mert "hú, az menő". Az árakról meg ne is beszéljünk.
2017. szeptember 02. 16:43
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
hát nem nagy szám,a kamerája nagyon csúnya a szine az elmegy de a kamera nagyon ronda.A hetes se valami a legszebb de mégis jobb mint ez.Nem értem minek kell mindig új,úgyis mindegyik ugyanazt a funkciót tudja felesleges..és az árakról ne is beszéljünk...
2017. szeptember 02. 17:27
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
már a hetes széria darabjai is nagyon csúnyák voltak, de látom ezt is sikerül talán felülmúlni. és ez az egész baromság a töltőkkel, vezeték nélküli fülesekkel teljesen felesleges, ennyire nem kellene eltérni egy normál telefon külsejétől. és mégis kinek kell 500 GB tárhely? oké, elismerem, nem 16-ot kell venni, ahogy én tettem de ennyire futotta, lassan már nem is magát a telefont fizeted meg, hanem a tárhelyt és az egyre furább színű hátlapokat. az új árnyalat nagyon csúnya szerintem, inkább valami kéket kellett volna, ha nagyon muszáj a színekkel babrálni, de már annyi fajta iPhone van. bőven elég lenne 4 alap szín, léteznek telefontokok is. szívesen beruháznék egy új iPhone-ra a jövőben annak ellenére, hogy a jelenlegi 6+ készülékem is aránylag jól működik (még), de ilyen csúnya telefont nem szívesen tartanék a kezemben, hiába tud sokat...
2017. szeptember 02. 23:24
|
|
Skandtielvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 263784 offline
|
Újabb Iphone?! Felesleges megvenni, mert jövőre veheted az hiper szupi újabb kiadását, ami annyit tud,mint a többi telcsi csak sokkal több tárhelye van és ennyivel kifújt.
2017. szeptember 05. 17:20
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Úristen minek kell újat csinálni majdnem minden évben?
Azt hiszem sose lesz iPhone-om
Ennek az árán már el lehet menni nyaralni valahova. Na mindegy. :S
2017. szeptember 09. 21:39
|
|
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline
|
Utálom az IPhone-okat....nem értem hogy lett ilyen felkapott...
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.

0 felhasználónak tetszik: