Charlaine Harris habár a New York Times bestseller-listás írónője, és a True Blood sorozattal még nagyobb népszerűségre tett szert, a 2014-ben induló Midnight, Texas regényének sorozatadaptációja nem lett átütő siker.
A teljes cikkhez kattints ide!
Eddig nem túl népszerű az új természetfeletti sorozat
2017. szeptember 05. 14:14
![]() |
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 ![]() |
Sokan már a trailer alapján sem fűztek hozzá sok reményt, ugyanis az NBC nem kifejezetten ezen a természetfeletti vonalon mozog. Lehet, nagyobb sikere lett volna, ha a CW-n fut, és nyomnak hozzá kellő promót, viszont így szerintem kevesekhez jutott el a sorozat híre.
Bár bevallom őszintén, az első rész alapján nekem sincs sok kedvem továbbnézni, nem nagyon ér fel a True Bloodhoz.
Bár bevallom őszintén, az első rész alapján nekem sincs sok kedvem továbbnézni, nem nagyon ér fel a True Bloodhoz.
2017. szeptember 05. 15:05
![]() |
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 24459 Csatolások: 2173516 Azonosító: 180890 ![]() |
Az első epizódbol csupán 10 percet láttam, és nem nagyon tetszett. Mar valójában a trailerbol tudtam, hogy nem lesz nagy kedvenc az újoncok közül. Én mar töröltem is a nezendo sorozatok listamrol.
2017. szeptember 05. 15:46
![]() |
zsofant156új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.25. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 266398 ![]() |
nekem sem tetszett az első rész de adtam neki egy esélyt jó nekem mátra már bejön
2017. szeptember 07. 20:48
![]() |
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6379 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 ![]() |
Nekem sem tetszett, pedig hatalmas Francois fan vagyok. Nagyon szerettem volna szeretni, de nem jött be. Annyira nem nyerte el a tetszésemet, hogy még Fran jelenléte sem tud marasztalni. Az mondjuk marha vicces volt, amikor éjszaka a szellem csajtól felriadva Manfred zokniban, boxerban átfutott az ágyon. Azon jót kacagtam. Lehet majd később adok még neki esélyt, de ez a vértigris, boszi, bérgyilkos, angyalos dolgok keverve már túl sok.
Kapcsolódó sztárok

Bűbájos boszorkák találkozó: újra egy fotón a sorozat 3 színésznője
Bűbájos boszorkák találkozó: újra egy fotón a sorozat 3 színésznője
Együtt jelentek meg egy eseményen.

Dylan Sprouse eljegyezte Palvin Barbarát
Dylan Sprouse eljegyezte Palvin Barbarát
Már öt éve randiznak.

Selena Gomez elárulta, mit üzent neki Hailey Bieber a botrányukkal kapcsolatban
Selena Gomez elárulta, mit üzent neki Hailey Bieber a botrányukkal kapcsolatban
Selena Gomez elárulta, mi történt.

Selena Gomez és Zayn Malik összejött?
Selena Gomez és Zayn Malik összejött?
Szárnyra kelt egy pletyka róluk.

Hailey Bieber ismét üzent Selena Gomeznek
Hailey Bieber ismét üzent Selena Gomeznek
Újra reagált Selena Gomez szavaira.

Ezért nem tudott aludni Paul Wesley és Ian Somerhalder a Vámpírnaplók forgatásán
Ezért nem tudott aludni Paul Wesley és Ian Somerhalder a Vámpírnaplók forgatásán
A két színész elárult egy titkot.