Charlaine Harris habár a New York Times bestseller-listás írónője, és a True Blood sorozattal még nagyobb népszerűségre tett szert, a 2014-ben induló Midnight, Texas regényének sorozatadaptációja nem lett átütő siker.
A teljes cikkhez kattints ide!
Eddig nem túl népszerű az új természetfeletti sorozat
2017. szeptember 05. 14:14
![]() |
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 ![]() |
Sokan már a trailer alapján sem fűztek hozzá sok reményt, ugyanis az NBC nem kifejezetten ezen a természetfeletti vonalon mozog. Lehet, nagyobb sikere lett volna, ha a CW-n fut, és nyomnak hozzá kellő promót, viszont így szerintem kevesekhez jutott el a sorozat híre.
Bár bevallom őszintén, az első rész alapján nekem sincs sok kedvem továbbnézni, nem nagyon ér fel a True Bloodhoz.
Bár bevallom őszintén, az első rész alapján nekem sincs sok kedvem továbbnézni, nem nagyon ér fel a True Bloodhoz.
2017. szeptember 05. 15:05
![]() |
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 22670 Csatolások: 1923156 Azonosító: 180890 ![]() |
Az első epizódbol csupán 10 percet láttam, és nem nagyon tetszett. Mar valójában a trailerbol tudtam, hogy nem lesz nagy kedvenc az újoncok közül. Én mar töröltem is a nezendo sorozatok listamrol.
2017. szeptember 05. 15:46
![]() |
zsofant156új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.25. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 266398 ![]() |
nekem sem tetszett az első rész de adtam neki egy esélyt jó nekem mátra már bejön
2017. szeptember 07. 20:48
![]() |
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6379 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 ![]() |
Nekem sem tetszett, pedig hatalmas Francois fan vagyok. Nagyon szerettem volna szeretni, de nem jött be. Annyira nem nyerte el a tetszésemet, hogy még Fran jelenléte sem tud marasztalni. Az mondjuk marha vicces volt, amikor éjszaka a szellem csajtól felriadva Manfred zokniban, boxerban átfutott az ágyon. Azon jót kacagtam. Lehet majd később adok még neki esélyt, de ez a vértigris, boszi, bérgyilkos, angyalos dolgok keverve már túl sok.
Kapcsolódó sztárok

Armie Hammer exe szerint a színész erőszakos, és valóban kannibál
Armie Hammer exe szerint a színész erőszakos, és valóban kannibál
A felesége is sokkot kapott.

18+ Armie Hammer lemondott szerepéről, mert kiderült, hogy kannibál?
18+ Armie Hammer lemondott szerepéről, mert kiderült, hogy kannibál?
A Szólíts a neveden sztárja kínos helyzetbe került.

Armie Hammer nemcsak kannibál, de ittasan és beállva ült volán mögé
Armie Hammer nemcsak kannibál, de ittasan és beállva ült volán mögé
Mi történik a színésszel?

Ők a legtoxikusabb férfi karakterek, akiket mégis mindenki imád
Ők a legtoxikusabb férfi karakterek, akiket mégis mindenki imád
Nézzük, kik a legvitatottabb férfi főhősök!

Bella Thorne megvédte Armie Hammert, szerinte nem igazak a színészt ért vádak
Bella Thorne megvédte Armie Hammert, szerinte nem igazak a színészt ért vádak
Instagramon kelt ki magából.

18+ Hihetetlen: Azealia Banks kiásta és megfőzte halott macskáját
18+ Hihetetlen: Azealia Banks kiásta és megfőzte halott macskáját
Ismét botrányba keveredett a rapper.