Starity

Rejtélyek nyomában – Mi történt JonBenét Ramsey-vel? – I. rész

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. szeptember 05. 20:50 #21
Korinaa
Korinaa

Státusz"Here I am, next to you, the sky's so blue in Malibu." - Miley Cyrus
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 920
Csatolások: 0
Azonosító: 211504
Borzalmas. Gyönyörű kislány volt, szörnyű, hogy ilyen történt vele sad.gif
2017. szeptember 05. 21:12 #22
DoOrDie
DoOrDie
új tag
Hozzászólás: 30
Azonosító: 232029
Elég durva történet ohmy.gif Kíváncsi vagyok a folytatásra, hogy vajon mit nyilatkozott pl. a testvére később.
2017. szeptember 05. 21:37 #23
LadyAly
LadyAly
Mama Roach

Státusz♥★Love★♥ Viva La Cucaracha
Hozzászólás: 3202
Csatolások: 7322
Azonosító: 88389
Valószínűleg már korábban is végig olvastam, de ettől még újra és újra érdekesnek bizonyul. Ez legalább egy bővebb cikk és várom a folytatást. Szerintem mindenki részt vett szegény kislány ellentüntetésében, a tesója és az anyja mindenképp.
2017. szeptember 05. 21:43 #24
- törölt felhasználó -    
Hú, nagyon tetszik a cikk, összeszedett, tartalmas.......alig várom már a következőt, nagyon kíváncsi vagyok rá! Mostantól te vagy a kedvenc cikk íróm biggrin.gif
Amúgy elég sajnálatos, hogy ez a kislány ilyen hamar halt meg, ráadásul szerintem a legborzasztóbb benne, hogy előtte (lehet, hogy) még meg is erőszakolták. Ki képes ilyesmire????? Akármi is történt, ez az eset borzalmas. Nagyon sajnálom a kislányt, megérdemelt volna egy teljes, és boldog életet.
2017. szeptember 05. 22:05 #25
jennette13
jennette13
visszatérő vendég
Hozzászólás: 458
Azonosító: 266018
Én is sokat olvastam már erről a borzasztó esetről, ennek ellenére most is elolvastam, mindig érdekel, hátha újdonságot is megtudok. Nem valószínű, hogy ennyi év után kiderüljön még, ki a tettes, de én úgy gondolom, hogy az egész család bennevolt. Amúgy azon a képen, amin az íráselemzés van, John neve van odaírva, nem Patsy-é, így nem értem ezt. Na mindegy
2017. szeptember 05. 22:14 #26
Divergent
Divergent
Dark witch

Státuszimmersed in the frenzy
Hozzászólás: 2157
Csatolások: 138
Azonosító: 242716
Szörnyű. Simán lehet hogy a szülei voltak. Bár nagyon remélem hogy nem...
Mindenesetre nagyon érdekes cikk lett!
2017. szeptember 05. 22:22 #27
selena gomez fan22
selena gomez fan22
Mad Hatter

StátuszAnd nothing ever happens
Hozzászólás: 1097
Csatolások: 6
Azonosító: 209928
szerintem egyértelmű, hogy a mentálisan nem teljesen egészséges fiútestvére bekattant, megölte és természetesen a szülők nem fogják ilyen helyzetben feladni a saját 8éves gyereküket, ezért rögtönöztek valami "fedősztorit". Meg ha volt a rendőrségnél valami családbarát, az valszeg segített nekik elsímítani az ügyet, de az komplett idióta aki elhiszi az emberrablást biggrin.gif a fedősztori hitelességéből látszik, hogy csak gyorsan összecsapták, ha az anyja ölte volna meg féltékenységből talán lett volna annyi esze, hogy előre eltervez valami hitelesebb dolgot. szal szerintem 99%, hogy a másik gyerek volt a tettes
2017. szeptember 06. 14:29 #28
disco queen
disco queen
visszatérő vendég

StátuszThe truth about love, it can not be explained…
Hozzászólás: 110
Csatolások: 2
Azonosító: 250305
Bennem az merül fel ezzel kapcsolatban, hogyha a szülők lettek volna, nem pont, hogy elviszik a holttestet, hogy ne legyenek gyanúsak? Nyilván gondolhatták volna, hogy ezzel rájuk terelődik a gyanú. Sajnálatos, hogy a rendőrség akkoriban még nem volt olyan körültekintő, ebből kifolyólag rengeteg dolgot nem tudhatunk meg.
2017. szeptember 06. 16:21 #29
iamisabelle
iamisabelle
új tag

StátuszNagyon örülök hogy ennyi mindenkinek tetszett a cikkem!!:)
Hozzászólás: 2
Azonosító: 266672
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a rengeteg bíztató hozzászólást! Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült egy ilyet összeszednem, és megírnom, ami az embereket érdekli! Egy pár kérdésre szeretnék itt kommentben válaszolni smileeee.gif
Disco Queen: A képen található ablak alatti bőrönd, és a házilag készített
"folytó" eszközt arra készítette John hogy elemelhesse a testet, és betehesse a bőröndbe. Viszont, amikor felhívták a rendőrséget nem tudták hogy a rendőrség pontosan 7 perc alatt kint lesz, így arra "sajnos" már nem jutott idejük.
Jenette13: Elnézést kérek, valóban elkerülte a figyelmemet hogy John neve is szerepel. Viszont az alsó "Ramsey" név pedig Patsyre utal. Illetve a rendőrség is Patsyre volt kiélezve. De köszönöm az észrevételt, máskor jobban odafigyelek!!smileeee.gif
Még egyszer nagyon szépen köszönöm mindenkinek, nagyon jól esik! smileeee.gif És itt is megköszönöm a Starytinak is, hogy kikerülhetett!smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: disco queen
2017. szeptember 06. 17:33 #30
Rsolyi8
Rsolyi8
új tag
Hozzászólás: 98
Azonosító: 214325
már megnéztem buzzfeeden.smileeee.gif))))
2017. szeptember 06. 18:42 #31
- törölt felhasználó -    
Olvastam erről az esetről, videót is láttam amiben ugyanilyen szépen kifejtegetik a történteket, bizonyítékokat mutatnak be. Szerintem is a testvére tette, a szülők meg próbálták eltussolni.
2017. szeptember 06. 20:27 #32
Hana-chanxX
Hana-chanxX
.ɪᴅσʟ ♕

Státuszʏσᴜ cᴀɴ’ᴛ sᴛσᴘ ᴍᴇ ʟσvin’ ᴍʏsᴇʟғ
Hozzászólás: 3402
Csatolások: 265
Azonosító: 239786
Eddig nem igazán tudtam, mit higgyek ezzel kapcsolatban, viszont szerintem a bátyja indította el az egész lavinát. A szülei pedig kétségbeesetten próbálták menteni a "menthetőt". Elvégre, ha az anyuka vagy apuka lett volna, biztosan előre kitervelték volna az egészet, hogy senkiben ne kelthessenek ekkora gyanút. Meg igyekeztek minden áron védeni a fiút: ő aludt, nem csinált semmit. Valamint a szülőknek a kislány egy jelentős pénzforrás volt. Miért tennék el láb alól?
2017. szeptember 06. 22:37 #33
- törölt felhasználó -    
Egy ismerősük nyilatkozta, hogy az anya a halála előtt bevallotta neki, hogy az apa a gyilkos, mert szerelmes volt a saját lányába. Ha összevetjük a bizonyítékokat, ez tűnik a legvalószínűbbnek.
Az egész nyomozás ott el lett rontva, hogy nem őrizték meg a tetthelyszínt eredeti állapotában, a szülőket engedték össze-vissza mászkálni, akik gazdagok voltak és befolyásosak, tehát tuti volt benne korrupció is.
2017. szeptember 06. 23:16 #34
beotiger
beotiger
új tag
Hozzászólás: 3
Azonosító: 266696
Sziasztok. Eddig még nem hallottam erről az esetről, de mivel nekem van érzékem az ilyen rejtélyek megoldásához, nos tessék a véleményem. Szerintem a kislány halála mögött az egyik családtag állhat vagyis az egyik szülő, mert tessék, az tuti, hogy nem szándékos emberölésről van szó. Szerintem baleset történt, a kislányt erősen megüthették majd aztán legurulhatott egy lépcsőn és így meghalt és mivel a szülők megrémültek és nem tudták azt, hogy most mi lesz, úgy döntöttek, hogy emberrablásnak állítják be a dolgot és az tuti, hogy a szülők közül tette valamelyik, mert a kisfiú bár gyanús, azért gondoljunk bele. Egy 8 évesnek nincsen egy ilyen tetthez ereje és az, hogy a szülők szerint át aludta az egészet és, hogy ők nem engedték azt, hogy kihalgassák, csak egyet bizonyít. Attól féltek, hogy a rémült kisfiú netán elszólja magát a történtekről így hát próbálták őt minél inkább kihagyni mindenből és a bőrönd, talán tényleg abban akarták elrejteni a kislányt csak már nem maradt rá idejük vagy netán meggondolták, csak a bőröndöt elfelejtették elrakni a sokktól és a kislány vérzése. Azt az ilyetség is okozhatta és összefoglalva a kislány haláláért az egyik szülő volt a felelős, de ám baleset történt majd mivel sokkot kaptak, próbálták emberrablásnak beállítani és a kisfiút pedig távol tartották az ügytől, nehogy elszólja magát majd ők raktak kötelet, ragasztót és a többit is ők állították fel azért, hogy hihető legyen a mese és gondoljunk csak bele. Egy apa vagy egy anya gyermekük elvesztése után kiakadnak és kétségbeesetten próbálják ők maguk megtalálni a válaszokat minél hamarébb szóval az, hogy ilyen nyugodtak voltak, az is már gyanús és még valami. Ha a kislányt a házban gyilkolták meg, az lehetetlen, hogy senki nem halott semmit és továbbá az emberrabló vagy emberrablók miért csak a kislányt bántották volna mikor ott voltak ők is ... És a takarítás, a bizonyítékok eltüntetése mindent bizonyít. Védték azt a személyt, de persze a rendőrök tényleg hatalmasat hibáztak, mert amint odaértek és rátaláltak a kislány holttestére, azonnal ki kellett küldeniük mindenkit a házból és minden részletesen megvizsgálni majd aztán kihallgatni mindenkit, többször is, egyenként és így biztosan kiderült volna a tettes kiléte, ennyi, köszönöm.
2017. szeptember 07. 11:12 #35
Janie
Janie
dreamer ^^

StátuszHírszerző - sárga csillag! Yepp, már 60 cikket írtam! :)
Hozzászólás: 6051
Csatolások: 43
Azonosító: 142376
Sokszor, több helyen is olvastam már az esetről, de ennek ellenére most is újraolvastam, hátha találok valami új nyomot, amitől jobban összeáll a kép. Szerintem Bruke vagy Patsy ölhette meg, bár nem direkt, inkább baleset volt, amit megpróbáltam gyerekrablásnak beállítani. Kíváncsi vagyok kiderül-e valaha a teljes igazság. Bruke még él, szóval még simán lehetséges, hogy egyszer színt vall.
2017. szeptember 07. 14:20 #36
Taissa.
Taissa.
visszatérő vendég

Státuszbroken
Hozzászólás: 299
Csatolások: 30
Azonosító: 256288
beotiger ott a pont wink.gif
2017. szeptember 07. 15:29 #37
- törölt felhasználó -    
Ha lenne egy csodalámpám, tuti lenne egy olyan kívánságom, hogy a legfurcsább megoldatlan gyilkosságokat lássam saját szemmel, hogy mi is történt valójában.
2017. szeptember 07. 16:34 #38
- törölt felhasználó -    
Nagyon jó cikk lett smileeee.gif
2017. szeptember 09. 00:10 #39
- törölt felhasználó -    
Ettől a történettől a mai napig rázza a a hátamat a hideg...
2017. szeptember 09. 07:18 #40
Hyerin-ah
Hyerin-ah
visszatérő vendég
Hozzászólás: 202
Azonosító: 259651
A családnak van köze hozzá... belefulladtak a saját hazugságaikba... Furcsa az egész. A rendőrség is hihetetlenül egy balf*sz társaság volt, furcsa. Az egész hihetetlenül furcsa. A szülők, a kisfiú, a barátok akik egy ilyen halálesetkor átmennek takarítani (wtf?), a rendőr haveruk, az egész rendőrség. Mi az, hogy nem hallgatták ki őket külön? Eszméletlen, amit a kislánnyal tettek....
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!