Rejtélyek nyomában – Mi történt JonBenét Ramsey-vel? – I. rész
2017. szeptember 05. 21:37
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3202 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline |
Valószínűleg már korábban is végig olvastam, de ettől még újra és újra érdekesnek bizonyul. Ez legalább egy bővebb cikk és várom a folytatást. Szerintem mindenki részt vett szegény kislány ellentüntetésében, a tesója és az anyja mindenképp.
2017. szeptember 05. 21:43
Hú, nagyon tetszik a cikk, összeszedett, tartalmas.......alig várom már a következőt, nagyon kíváncsi vagyok rá! Mostantól te vagy a kedvenc cikk íróm
Amúgy elég sajnálatos, hogy ez a kislány ilyen hamar halt meg, ráadásul szerintem a legborzasztóbb benne, hogy előtte (lehet, hogy) még meg is erőszakolták. Ki képes ilyesmire????? Akármi is történt, ez az eset borzalmas. Nagyon sajnálom a kislányt, megérdemelt volna egy teljes, és boldog életet.
Amúgy elég sajnálatos, hogy ez a kislány ilyen hamar halt meg, ráadásul szerintem a legborzasztóbb benne, hogy előtte (lehet, hogy) még meg is erőszakolták. Ki képes ilyesmire????? Akármi is történt, ez az eset borzalmas. Nagyon sajnálom a kislányt, megérdemelt volna egy teljes, és boldog életet.
2017. szeptember 05. 22:05
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline |
Én is sokat olvastam már erről a borzasztó esetről, ennek ellenére most is elolvastam, mindig érdekel, hátha újdonságot is megtudok. Nem valószínű, hogy ennyi év után kiderüljön még, ki a tettes, de én úgy gondolom, hogy az egész család bennevolt. Amúgy azon a képen, amin az íráselemzés van, John neve van odaírva, nem Patsy-é, így nem értem ezt. Na mindegy
2017. szeptember 05. 22:22
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1097 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline |
szerintem egyértelmű, hogy a mentálisan nem teljesen egészséges fiútestvére bekattant, megölte és természetesen a szülők nem fogják ilyen helyzetben feladni a saját 8éves gyereküket, ezért rögtönöztek valami "fedősztorit". Meg ha volt a rendőrségnél valami családbarát, az valszeg segített nekik elsímítani az ügyet, de az komplett idióta aki elhiszi az emberrablást a fedősztori hitelességéből látszik, hogy csak gyorsan összecsapták, ha az anyja ölte volna meg féltékenységből talán lett volna annyi esze, hogy előre eltervez valami hitelesebb dolgot. szal szerintem 99%, hogy a másik gyerek volt a tettes
2017. szeptember 06. 14:29
disco queenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.02. Hozzászólás: 110 Csatolások: 2 Azonosító: 250305 offline |
Bennem az merül fel ezzel kapcsolatban, hogyha a szülők lettek volna, nem pont, hogy elviszik a holttestet, hogy ne legyenek gyanúsak? Nyilván gondolhatták volna, hogy ezzel rájuk terelődik a gyanú. Sajnálatos, hogy a rendőrség akkoriban még nem volt olyan körültekintő, ebből kifolyólag rengeteg dolgot nem tudhatunk meg.
2017. szeptember 06. 16:21
iamisabelleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.04. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 266672 offline |
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a rengeteg bíztató hozzászólást! Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült egy ilyet összeszednem, és megírnom, ami az embereket érdekli! Egy pár kérdésre szeretnék itt kommentben válaszolni
Disco Queen: A képen található ablak alatti bőrönd, és a házilag készített
"folytó" eszközt arra készítette John hogy elemelhesse a testet, és betehesse a bőröndbe. Viszont, amikor felhívták a rendőrséget nem tudták hogy a rendőrség pontosan 7 perc alatt kint lesz, így arra "sajnos" már nem jutott idejük.
Jenette13: Elnézést kérek, valóban elkerülte a figyelmemet hogy John neve is szerepel. Viszont az alsó "Ramsey" név pedig Patsyre utal. Illetve a rendőrség is Patsyre volt kiélezve. De köszönöm az észrevételt, máskor jobban odafigyelek!!
Még egyszer nagyon szépen köszönöm mindenkinek, nagyon jól esik! És itt is megköszönöm a Starytinak is, hogy kikerülhetett!
Disco Queen: A képen található ablak alatti bőrönd, és a házilag készített
"folytó" eszközt arra készítette John hogy elemelhesse a testet, és betehesse a bőröndbe. Viszont, amikor felhívták a rendőrséget nem tudták hogy a rendőrség pontosan 7 perc alatt kint lesz, így arra "sajnos" már nem jutott idejük.
Jenette13: Elnézést kérek, valóban elkerülte a figyelmemet hogy John neve is szerepel. Viszont az alsó "Ramsey" név pedig Patsyre utal. Illetve a rendőrség is Patsyre volt kiélezve. De köszönöm az észrevételt, máskor jobban odafigyelek!!
Még egyszer nagyon szépen köszönöm mindenkinek, nagyon jól esik! És itt is megköszönöm a Starytinak is, hogy kikerülhetett!
1 felhasználónak tetszik:
disco queen
2017. szeptember 06. 18:42
Olvastam erről az esetről, videót is láttam amiben ugyanilyen szépen kifejtegetik a történteket, bizonyítékokat mutatnak be. Szerintem is a testvére tette, a szülők meg próbálták eltussolni.
2017. szeptember 06. 20:27
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline |
Eddig nem igazán tudtam, mit higgyek ezzel kapcsolatban, viszont szerintem a bátyja indította el az egész lavinát. A szülei pedig kétségbeesetten próbálták menteni a "menthetőt". Elvégre, ha az anyuka vagy apuka lett volna, biztosan előre kitervelték volna az egészet, hogy senkiben ne kelthessenek ekkora gyanút. Meg igyekeztek minden áron védeni a fiút: ő aludt, nem csinált semmit. Valamint a szülőknek a kislány egy jelentős pénzforrás volt. Miért tennék el láb alól?
2017. szeptember 06. 22:37
Egy ismerősük nyilatkozta, hogy az anya a halála előtt bevallotta neki, hogy az apa a gyilkos, mert szerelmes volt a saját lányába. Ha összevetjük a bizonyítékokat, ez tűnik a legvalószínűbbnek.
Az egész nyomozás ott el lett rontva, hogy nem őrizték meg a tetthelyszínt eredeti állapotában, a szülőket engedték össze-vissza mászkálni, akik gazdagok voltak és befolyásosak, tehát tuti volt benne korrupció is.
Az egész nyomozás ott el lett rontva, hogy nem őrizték meg a tetthelyszínt eredeti állapotában, a szülőket engedték össze-vissza mászkálni, akik gazdagok voltak és befolyásosak, tehát tuti volt benne korrupció is.
2017. szeptember 06. 23:16
beotigerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.06. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 266696 offline |
Sziasztok. Eddig még nem hallottam erről az esetről, de mivel nekem van érzékem az ilyen rejtélyek megoldásához, nos tessék a véleményem. Szerintem a kislány halála mögött az egyik családtag állhat vagyis az egyik szülő, mert tessék, az tuti, hogy nem szándékos emberölésről van szó. Szerintem baleset történt, a kislányt erősen megüthették majd aztán legurulhatott egy lépcsőn és így meghalt és mivel a szülők megrémültek és nem tudták azt, hogy most mi lesz, úgy döntöttek, hogy emberrablásnak állítják be a dolgot és az tuti, hogy a szülők közül tette valamelyik, mert a kisfiú bár gyanús, azért gondoljunk bele. Egy 8 évesnek nincsen egy ilyen tetthez ereje és az, hogy a szülők szerint át aludta az egészet és, hogy ők nem engedték azt, hogy kihalgassák, csak egyet bizonyít. Attól féltek, hogy a rémült kisfiú netán elszólja magát a történtekről így hát próbálták őt minél inkább kihagyni mindenből és a bőrönd, talán tényleg abban akarták elrejteni a kislányt csak már nem maradt rá idejük vagy netán meggondolták, csak a bőröndöt elfelejtették elrakni a sokktól és a kislány vérzése. Azt az ilyetség is okozhatta és összefoglalva a kislány haláláért az egyik szülő volt a felelős, de ám baleset történt majd mivel sokkot kaptak, próbálták emberrablásnak beállítani és a kisfiút pedig távol tartották az ügytől, nehogy elszólja magát majd ők raktak kötelet, ragasztót és a többit is ők állították fel azért, hogy hihető legyen a mese és gondoljunk csak bele. Egy apa vagy egy anya gyermekük elvesztése után kiakadnak és kétségbeesetten próbálják ők maguk megtalálni a válaszokat minél hamarébb szóval az, hogy ilyen nyugodtak voltak, az is már gyanús és még valami. Ha a kislányt a házban gyilkolták meg, az lehetetlen, hogy senki nem halott semmit és továbbá az emberrabló vagy emberrablók miért csak a kislányt bántották volna mikor ott voltak ők is ... És a takarítás, a bizonyítékok eltüntetése mindent bizonyít. Védték azt a személyt, de persze a rendőrök tényleg hatalmasat hibáztak, mert amint odaértek és rátaláltak a kislány holttestére, azonnal ki kellett küldeniük mindenkit a házból és minden részletesen megvizsgálni majd aztán kihallgatni mindenkit, többször is, egyenként és így biztosan kiderült volna a tettes kiléte, ennyi, köszönöm.
2017. szeptember 07. 11:12
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
Sokszor, több helyen is olvastam már az esetről, de ennek ellenére most is újraolvastam, hátha találok valami új nyomot, amitől jobban összeáll a kép. Szerintem Bruke vagy Patsy ölhette meg, bár nem direkt, inkább baleset volt, amit megpróbáltam gyerekrablásnak beállítani. Kíváncsi vagyok kiderül-e valaha a teljes igazság. Bruke még él, szóval még simán lehetséges, hogy egyszer színt vall.
2017. szeptember 07. 15:29
Ha lenne egy csodalámpám, tuti lenne egy olyan kívánságom, hogy a legfurcsább megoldatlan gyilkosságokat lássam saját szemmel, hogy mi is történt valójában.
2017. szeptember 09. 00:10
Ettől a történettől a mai napig rázza a a hátamat a hideg...
2017. szeptember 09. 07:18
Hyerin-ahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.10. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 259651 offline |
A családnak van köze hozzá... belefulladtak a saját hazugságaikba... Furcsa az egész. A rendőrség is hihetetlenül egy balf*sz társaság volt, furcsa. Az egész hihetetlenül furcsa. A szülők, a kisfiú, a barátok akik egy ilyen halálesetkor átmennek takarítani (wtf?), a rendőr haveruk, az egész rendőrség. Mi az, hogy nem hallgatták ki őket külön? Eszméletlen, amit a kislánnyal tettek....
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.