Nemcsak kopasz sapka: tényleg megvált éjfekete hajától a PillowTalk énekese.
A teljes cikkhez kattints ide!
Zayn elárulta, miért lett kopasz
2017. szeptember 08. 22:10
Az a baj, sok ember a külsejét nézi, nem a zenéjét. Nem is értem miért kell magyarázkodnia amiatt, hogy néz ki. Úgy néz ki, ahogy akar.
2017. szeptember 09. 01:08
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline |
Lisanne: kemény 5 centivel senki nem megy semmire. Mikor levágattam a hajam el akartam adni (derékig érőből lett fülig érő), mire konkrétan kirühögtek, hogy menjek a 40 centi hajammal a fenébe, 50 alatt takarodhatok. Utána megkérdeztem, hogy esetleg adományként nem kell-e, mire konkrétan kirugdostak az üzletből...
2017. szeptember 09. 01:10
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline |
Nagisa: Shhh, ez titok lett volna. xdd
2017. szeptember 09. 09:41
Én meg azt hittem, azért lett kopasz, mert mással nem tudta felhívni magára a figyelmet. Ez már a 2. cikk csak erről a "most kopasz lett, omg!" témáról, tudomásom szerint.
2017. szeptember 09. 15:10
stellaxoxovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.22. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 258257 offline |
halljátok, előbb írnak a hajáról cikket mint a zenéjéről, hát én beszarok baszki Lol
Meg maga Zayn is szerintem többet foglalkozik a kinézetével mint a munkájával vagy bármi mással ami nem maga mutogatás. Ugyanis senki ne mondja nekem pls hogy egy férfi ennyire igényes lenne magától xDD Meg amúgyis, egyszer nyíratja le a haját kopaszra és akkor se azért hogy azt akeveset is el adakozza nem, nem baszki ő azért vágatja le mert elvolt töredezve és roncsolódva xDD jajj emberek hogy mik vannak
Meg maga Zayn is szerintem többet foglalkozik a kinézetével mint a munkájával vagy bármi mással ami nem maga mutogatás. Ugyanis senki ne mondja nekem pls hogy egy férfi ennyire igényes lenne magától xDD Meg amúgyis, egyszer nyíratja le a haját kopaszra és akkor se azért hogy azt akeveset is el adakozza nem, nem baszki ő azért vágatja le mert elvolt töredezve és roncsolódva xDD jajj emberek hogy mik vannak
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.