Kukkants be, milyen az élet a világ egyik legdrágább magániskolájában!
2017. szeptember 11. 20:58
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1097 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline |
Hát ez engem kicsit sem győzött meg
2017. szeptember 11. 21:22
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline |
BLulu88: szerintem igenis kell egy iskolába is a szórakozás. Ha a diákok azt a maradék kedvet is elveszítenék az iskolába járásból, ami még megmaradt, akkor csak robotok lennének vergődve 7 órán keresztül. Azért ne tengerészgyalogosokat kreáljunk bakker. Marha rossz emlékeid lehetnek a suliról ilyen szemlélettel...
2017. szeptember 11. 22:14
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline |
BLulu88, nem tom te hogy vagy vele, de nekem egy hét szinte semmi tanulással úgy lehúzta a szellemi energiámat, hogy félek, mi lesz velem egész évben. Túl sok felesleges dolgot akarnak megtanultatni.
2017. szeptember 11. 23:22
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline |
Amberius: Ő úgy értette szerintem, hogy néhány szülő elég sok mindent meg enged a gyerekének, úgy, hogy közben szó szerint sz*rik az egészre, hogy a gyerek folyamatosan egyes, kettes osztályzatokkal állít haza. De azért vegyünk meg neki mindent. Ebből lesznek az elkényeztetett gyerekek, akik csak felnőtt korukban (vagy még akkor sem) fognak csak rájönni, hogy ba*dki ezt elcsesztem, talán nem szívni, iskola mellé kellett volna járni... Hanem tanulni. és a szülőket is felvilágosítani. Elég sok ilyen eset van.. A másik pedig, hogy elég rég óta probléma sokaknak a túl korai iskolakezdés. Én sem megyek dühöngeni a főnökömnek, mert 8 órai munka kezdés van. Jobb így a gyerekeknek is. Fel kell készíteni őket. Mert nem fogják bírni a "mókuskereket".
2017. szeptember 13. 15:18
aknalb30visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.05. Hozzászólás: 261 Csatolások: 48 Azonosító: 228805 offline |
A leírtak alapján ANNYIRA azért nem jó. Hamár a világ egyik legjobb sulija, én is többre számítottam. De azért nem semmi így se! Lehet hogy ha részletesebb leírást olvasnék, meg körbesétálhatnám a helyet, megváltozna a véleményem. Amúgy kíváncsi vagyok mi lesz az odajáró gyerekekből...
2017. szeptember 13. 18:00
WhiteSparkleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.02. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 265823 offline |
Jó ,de Magyarországon is lehetne ilyen! És amúgy is ! 100 ezer euró ? Hát.. Símán kifutja bármilyen drága holmira ami a kívánságlistámon van !!! De aki gazdag , legyen gazdag !
2017. szeptember 13. 20:11
Túl sok a kép és kevés a leírás. Én még mindig a Roxfort mellett lennék
Saját magamból kiindulva nem biztos, hogy reggel nyolctól este 8-9-ig megszabott programot akarok magamnak. Nem tudnék 100%-os lenni, ha minden napom így nézne ki.
Saját magamból kiindulva nem biztos, hogy reggel nyolctól este 8-9-ig megszabott programot akarok magamnak. Nem tudnék 100%-os lenni, ha minden napom így nézne ki.
2017. szeptember 16. 10:31
Booboofan16új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.21. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 251795 offline |
Ezek mind meg vannak nálunk is, jó, hogy nem állami iskola, de nem kell érte 30 milliót fizetni. Annyi, hogy jól kell tanulni, de azon kívül, semmi nagy elvárásuk nincs.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.