A 21 éves playmate pert indított a tőle 22 évvel idősebb színész ellen, amiért az egy elmérgesedett vita során kezet emelt rá.
A teljes cikkhez kattints ide!
Exe azt állítja, Ryan Phillippe bántalmazta őt
2017. szeptember 19. 13:23
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. szeptember 19. 18:13
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
LollyPoop: miért csuknák le? Ha kiderül, hogy igaz, akkor jön a pénz, amit a csaj követel. Le nem csukják ilyen miatt...
Amúgy mi az már, hogy pár hétig voltak együtt, de már "össze is gyűjtötte az ott széthagyott holmiját". Pár hét után én a párom lakásának a közelében sem jártam még, nemhogy holmim legyen nála széthagyva
(bár most, 3 év után sincs egymásnál olyan sok cuccunk. Lehet csak mi vagyunk furák)
Amúgy mi az már, hogy pár hétig voltak együtt, de már "össze is gyűjtötte az ott széthagyott holmiját". Pár hét után én a párom lakásának a közelében sem jártam még, nemhogy holmim legyen nála széthagyva
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.

0 felhasználónak tetszik: