Augusztus végén jelentette be Demi Lovato egy rövid videóban, hogy szeptember 29-én dobja piacra hatodik stúdióalbumát, amin közel másfél éven át dolgozott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Albumpremier: Demi Lovato - Tell Me You Love Me
2017. szeptember 29. 11:07
Mivel az ausztrálok miatt már tegnap letölthetővé vált torrent oldalakon, ezért mivel elorendeltem iTuneson is és a Média Markt oldalán CD formátumban is, bátorkodtam letölteni nyugodt szívvel, mert nem bírtam volna ki a mai napot mire estig hazaérek a munkából és holymotherfuckingshit, számomra ez élete albuma. Egyszerűen zsenalis. Aki bármelyik régi albumához meri hasonlítani stílusban az vagy totál süket vagy ennyire elvakultan bele akar kötni. Egyszerűen nem tudnék egyetlen kedvencet választani a dalokból; Daddy Issues, Only Forever, Ruin The Friendship áhh képtelenség. Még az elsőre elítélt SNS akusztikus változata is teljes szerelem. Ééés első az iTuneson.
2017. szeptember 29. 12:51
Kétségtelenül a legjobb albuma lett neki. Már amikor a Confident megjelent, akkor is sokkal jobban illett hozzá ez az R&B stílus, mint pl. a Waiting For You, dala is remek lett.
Én nem tartottam jó ötletnek, hogy régi számokat átdolgozzon és felkerüljenek az új lemezére, de elvégre is ki tudja, nem lett rossz a Sorry Not Sorry és a Cry Baby sem.
Néhol azért érezhető Nick Jonas ráhatása, ami nem mindig jó szerintem, mert olyan, mintha Nicket hallgatnám Demi helyett.
Na meg azt valljuk be, hogy az a Lonely szám nem éppen az egyik legerősebb előadása Wayne-nek, finoman fogalmazva, egyedül Demi ér valamit abban a dalban.
Azt viszont sajnálom, hogy a Smoke&Mirrors és a Ready For Ya nem került fel az albumra. Szerintem a két legjobb szám.
A kedvencem az S&M, Ready For Ya, Only Forever, Lonely és talán a Games.
Én nem tartottam jó ötletnek, hogy régi számokat átdolgozzon és felkerüljenek az új lemezére, de elvégre is ki tudja, nem lett rossz a Sorry Not Sorry és a Cry Baby sem.
Néhol azért érezhető Nick Jonas ráhatása, ami nem mindig jó szerintem, mert olyan, mintha Nicket hallgatnám Demi helyett.
Na meg azt valljuk be, hogy az a Lonely szám nem éppen az egyik legerősebb előadása Wayne-nek, finoman fogalmazva, egyedül Demi ér valamit abban a dalban.
Azt viszont sajnálom, hogy a Smoke&Mirrors és a Ready For Ya nem került fel az albumra. Szerintem a két legjobb szám.
2017. szeptember 29. 13:06
Idézet (khalifa @ 2017.09.29. 12:51)
Ezért a 2 dalért az én szívem is fáj, az előzőleg már hallott 2 duett helyett inkább ezeket kellett volna rátenni a deluxe változatra...
2017. szeptember 29. 14:50
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline |
Huhh vegyes érzelmeim vannak.. az r&b mint stílus sosem volt a kedvencem és még Demitől is elég nehéz megszoknom...
Én is már tegnap meghallgattam az egész albumot és akkor azt éreztem hogy nekem nem tetszik gyenge lett DE ma megint újra hallgattam és egyre több dal kezd megtetszeni.. jelenleg is ezt hallgatom..
Eddig a Daddy Issues, Only Forever, Cry Baby és a Games a kedvencek.
Én is már tegnap meghallgattam az egész albumot és akkor azt éreztem hogy nekem nem tetszik gyenge lett DE ma megint újra hallgattam és egyre több dal kezd megtetszeni.. jelenleg is ezt hallgatom..
Eddig a Daddy Issues, Only Forever, Cry Baby és a Games a kedvencek.
2017. szeptember 29. 17:10
Kiki4444445új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.28. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 267066 offline |
imadom az egeszet ☺
2017. szeptember 29. 17:28
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline |
Nem vagyok Demi fanatikus, de ha a dalokról van szó, mindig tudja, mi kell az embernek, mi eladható, és a dalszövegek nálam vittek mindent, idén is. A Lonely-t már a címéből éreztem, milyen csodás dal, de mikor belehallgattam, el sem hittem, hogy ez Demi. Imádom, de abszolút kedvenc a Confident album.
2017. szeptember 29. 18:43
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline |
Istenem, én beletörődtem, hogy ez a nő sohasem fog csalódást okozni nekem, egyszerűen nem tud olyan dalt kreálni, amit ne imádnék első hallásra. Szerelmes vagyok a csodálatos, gyönyörű hangjába, egy istennő!
1 felhasználónak tetszik:
MissTiniStoessel
2017. szeptember 29. 19:12
Hát csalódtam Demiben. Azt hittem hogy majd dögösebb dalokat fog írni... De nem vagyok lenyűgözve..
2017. szeptember 30. 09:49
TheBestKitsunevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 259123 offline |
Daddy Issues, Cry Baby. Azt hittem a Wiped Out!-ot hallgatom.
Amúgy ez az eddigi legjobb albuma szerintem.
Amúgy ez az eddigi legjobb albuma szerintem.
2017. szeptember 30. 11:35
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Elég erős dalok vannak rajta. Nagyon bejön az új albuma.
2017. szeptember 30. 12:20
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline |
Tizedjére hallgatom végig az egész albumot, de még mindig nem jutok szóhoz. Szinte az összes számot szeretem, de te jó ég, a Ruin The Friendship... a dalszöveg, a hangja, és a refrén.. a hideg ráz. Az eddigi legjobb dala. Egy kicsit a My Love Is Like A Star-ra emlékeztet, ami a kedvenem az Unbroken albumról.
Úgy örülök, hogy végre megtalálta a hangát. Beletelt egy kis időbe, de ez is egy bizonyíték arra, hogy a jó dolgokra megéri várni. Szinte hallom a Grammyt.
Úgy örülök, hogy végre megtalálta a hangát. Beletelt egy kis időbe, de ez is egy bizonyíték arra, hogy a jó dolgokra megéri várni. Szinte hallom a Grammyt.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2017. szeptember 30. 17:17
Mikor csütörtök este megláttam, hogy elérhető a TMYLM, azonnal meghallgattam a dalokat. Azóta sem tudok szóhoz jutni. Egyszerűen hihetetlen lett ez az album, bátran ki merem jelenteni, hogy Demi karrierjének eddigi legjobb nagylemeze. A dalok hangzása és szövege fantasztikus, Demi hangja pedig most is - mint mindig - lenyűgöző. Most már igazán megérdemelne egy Grammy-díjat.
2017. október 01. 17:02
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline |
Tegnap mondhatni, hogy bele-belehallgattam, de őszintén szólva többet vártam ettől az albumtól. A Confident sokkal jobban tetszik, több dal is rajta. Erről az lemezről, ami tetszik az a "Sexy Dirty Love", és a "You Don"t Do It For Me Anymore".. Ez a kettő dal szerintem jó lett.
2017. október 01. 17:45
Nagyon sajnálom, hogy azok a dalok, amiket az album megjelenése előtt hallottam egyáltalán nem tetszettek, mert nagyon nehezen vettem rá magam a lemez meghallgatására, sőt, passzolni is akartam inkább. De még milyen szerencse, hogy nem tettem. Demi személyisége továbbra sem az én asztalom, egyszerűen nem tudok megbarátkozni vele, de úgy vélem, ha valami jó, akkor azt el kell ismerni. A You Don't Do It For Me Anymore, Only Forever, Lonely és a Cry Baby külön-külön sokkal jobbak, mint a Sorry Not Sorry, a Sexy Dirty Love és a Tell Me You Love Me egyben véve. Az előbbiek valami eszméletlenül jók lettek.
Aztán már csak egy kérdésem lenne: Demi ekkor rajongója lenne a The Neighbourhoodnak, hogy két dalának is ugyanaz a címe, mint a TNBHD-énak?:'D
Aztán már csak egy kérdésem lenne: Demi ekkor rajongója lenne a The Neighbourhoodnak, hogy két dalának is ugyanaz a címe, mint a TNBHD-énak?:'D
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.