Starity

Albumpremier: Demi Lovato - Tell Me You Love Me

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. szeptember 29. 10:39 #1
Alysia
Alysia
Sweet Little Hale ♡

Státuszdon't analyze everything. just do it.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 1782
Csatolások: 69815
Azonosító: 265584
Augusztus végén jelentette be Demi Lovato egy rövid videóban, hogy szeptember 29-én dobja piacra hatodik stúdióalbumát, amin közel másfél éven át dolgozott.
A teljes cikkhez kattints ide!
2017. szeptember 29. 11:07 #2
- törölt felhasználó -    
Mivel az ausztrálok miatt már tegnap letölthetővé vált torrent oldalakon, ezért mivel elorendeltem iTuneson is és a Média Markt oldalán CD formátumban is, bátorkodtam letölteni nyugodt szívvel, mert nem bírtam volna ki a mai napot mire estig hazaérek a munkából és holymotherfuckingshit, számomra ez élete albuma. Egyszerűen zsenalis. Aki bármelyik régi albumához meri hasonlítani stílusban az vagy totál süket vagy ennyire elvakultan bele akar kötni. Egyszerűen nem tudnék egyetlen kedvencet választani a dalokból; Daddy Issues, Only Forever, Ruin The Friendship áhh képtelenség. rohog.gif Még az elsőre elítélt SNS akusztikus változata is teljes szerelem. Ééés első az iTuneson. meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, MissTiniStoessel, Alysia
2017. szeptember 29. 12:51 #3
- törölt felhasználó -    
Kétségtelenül a legjobb albuma lett neki. Már amikor a Confident megjelent, akkor is sokkal jobban illett hozzá ez az R&B stílus, mint pl. a Waiting For You, dala is remek lett.
Én nem tartottam jó ötletnek, hogy régi számokat átdolgozzon és felkerüljenek az új lemezére, de elvégre is ki tudja, nem lett rossz a Sorry Not Sorry és a Cry Baby sem.
Néhol azért érezhető Nick Jonas ráhatása, ami nem mindig jó szerintem, mert olyan, mintha Nicket hallgatnám Demi helyett. rohog.gif pardon.gif
Na meg azt valljuk be, hogy az a Lonely szám nem éppen az egyik legerősebb előadása Wayne-nek, finoman fogalmazva, egyedül Demi ér valamit abban a dalban. rohog.gif
Azt viszont sajnálom, hogy a Smoke&Mirrors és a Ready For Ya nem került fel az albumra. Szerintem a két legjobb szám.
A kedvencem az S&M, Ready For Ya, Only Forever, Lonely és talán a Games.
2017. szeptember 29. 13:06 #4
- törölt felhasználó -    
Idézet (khalifa @ 2017.09.29. 12:51)
Azt viszont sajnálom, hogy a Smoke&Mirrors és a Ready For Ya nem került fel az albumra. Szerintem a két legjobb szám.
A kedvencem az S&M, Ready For Ya, Only Forever, Lonely és talán a Games.

Ezért a 2 dalért az én szívem is fáj, az előzőleg már hallott 2 duett helyett inkább ezeket kellett volna rátenni a deluxe változatra...
2017. szeptember 29. 13:14 #5
Klau18
Klau18
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 152
Csatolások: 0
Azonosító: 267036
En lovatic vagyok de bekel valjam nem nagyon tetszik a dalok elegge unalmasak lettek , a Confident albuma sokkal de sokkal jobb ennel ,, sajnalom sad.gif(
2017. szeptember 29. 14:50 #6
Wendy17
Wendy17
visszatérő vendég
Hozzászólás: 488
Azonosító: 220562
Huhh vegyes érzelmeim vannak.. az r&b mint stílus sosem volt a kedvencem és még Demitől is elég nehéz megszoknom...
Én is már tegnap meghallgattam az egész albumot és akkor azt éreztem hogy nekem nem tetszik gyenge lett DE ma megint újra hallgattam és egyre több dal kezd megtetszeni.. jelenleg is ezt hallgatom..
Eddig a Daddy Issues, Only Forever, Cry Baby és a Games a kedvencek.
2017. szeptember 29. 17:10 #7
Kiki4444445
Kiki4444445
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 267066
imadom az egeszet ☺
2017. szeptember 29. 17:28 #8
Lisanne
Lisanne
injeolmi <3

Státuszcho miyeon loveland
Hozzászólás: 11007
Csatolások: 2193
Azonosító: 252651
Nem vagyok Demi fanatikus, de ha a dalokról van szó, mindig tudja, mi kell az embernek, mi eladható, és a dalszövegek nálam vittek mindent, idén is. A Lonely-t már a címéből éreztem, milyen csodás dal, de mikor belehallgattam, el sem hittem, hogy ez Demi. Imádom, de abszolút kedvenc a Confident album. wub.gif
2017. szeptember 29. 18:43 #9
Zsóka11
Zsóka11
ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ

Státuszdarling, I'm a nightmare dressed like a daydream
Hozzászólás: 2906
Csatolások: 57
Azonosító: 170595
Istenem, én beletörődtem, hogy ez a nő sohasem fog csalódást okozni nekem, egyszerűen nem tud olyan dalt kreálni, amit ne imádnék első hallásra. wub.gif Szerelmes vagyok a csodálatos, gyönyörű hangjába, egy istennő! heart.gif
1 felhasználónak tetszik: MissTiniStoessel
2017. szeptember 29. 19:12 #10
- törölt felhasználó -    
Hát csalódtam Demiben. Azt hittem hogy majd dögösebb dalokat fog írni... De nem vagyok lenyűgözve..
2017. szeptember 30. 09:49 #11
TheBestKitsune
TheBestKitsune
visszatérő vendég

Státusztake me to a halsey concert and ill be yours
Hozzászólás: 275
Azonosító: 259123
Daddy Issues, Cry Baby. Azt hittem a Wiped Out!-ot hallgatom.
Amúgy ez az eddigi legjobb albuma szerintem.
2017. szeptember 30. 11:35 #12
Selena Gomez Fan.2
Selena Gomez Fan.2
#EvilRegal
Hozzászólás: 1983
Csatolások: 4
Azonosító: 200866
Elég erős dalok vannak rajta. Nagyon bejön az új albuma. smileeee.gif
2017. szeptember 30. 12:20 #13
MissTiniStoessel
MissTiniStoessel
smoke & mirrors

Státusz"Your body is looking good tonight, I'm thinking we should cross the line..."
Hozzászólás: 1562
Csatolások: 70
Azonosító: 219904
Tizedjére hallgatom végig az egész albumot, de még mindig nem jutok szóhoz. Szinte az összes számot szeretem, de te jó ég, a Ruin The Friendship... a dalszöveg, a hangja, és a refrén.. a hideg ráz. Az eddigi legjobb dala. Egy kicsit a My Love Is Like A Star-ra emlékeztet, ami a kedvenem az Unbroken albumról.
Úgy örülök, hogy végre megtalálta a hangát. Beletelt egy kis időbe, de ez is egy bizonyíték arra, hogy a jó dolgokra megéri várni. Szinte hallom a Grammyt. spiteful.gif wub.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2017. szeptember 30. 13:49 #14
s.zsofia
s.zsofia
visszatérő vendég

Státuszsave your tears for another day
Hozzászólás: 200
Azonosító: 251606
Nem vagyok Demi fanatikus, de a Lonely kifejezetten tetszik.
2017. szeptember 30. 14:06 #15
Picy
Picy

Státuszlast night was the last time of my past life
Hozzászólás: 1039
Azonosító: 261338
szerintem nem az rnb Demi műfaja, de nem lett csalódás az album, csak több rajta a lassabb szám és azokat nem igazán szeretem.. ettől függetlenül a vokál az üt! smileeee.gif
2017. szeptember 30. 17:17 #16
- törölt felhasználó -    
Mikor csütörtök este megláttam, hogy elérhető a TMYLM, azonnal meghallgattam a dalokat. Azóta sem tudok szóhoz jutni. Egyszerűen hihetetlen lett ez az album, bátran ki merem jelenteni, hogy Demi karrierjének eddigi legjobb nagylemeze. A dalok hangzása és szövege fantasztikus, Demi hangja pedig most is - mint mindig - lenyűgöző. Most már igazán megérdemelne egy Grammy-díjat. wub.gif
2017. október 01. 17:02 #17
Moonlight1
Moonlight1
visszatérő vendég

Státuszthe light is coming to give back everything the darkness stole... ɹǝuǝʇǝǝʍs
Hozzászólás: 404
Azonosító: 252430
Tegnap mondhatni, hogy bele-belehallgattam, de őszintén szólva többet vártam ettől az albumtól. A Confident sokkal jobban tetszik, több dal is rajta. Erről az lemezről, ami tetszik az a "Sexy Dirty Love", és a "You Don"t Do It For Me Anymore".. Ez a kettő dal szerintem jó lett.
2017. október 01. 17:45 #18
- törölt felhasználó -    
Nagyon sajnálom, hogy azok a dalok, amiket az album megjelenése előtt hallottam egyáltalán nem tetszettek, mert nagyon nehezen vettem rá magam a lemez meghallgatására, sőt, passzolni is akartam inkább. De még milyen szerencse, hogy nem tettem. Demi személyisége továbbra sem az én asztalom, egyszerűen nem tudok megbarátkozni vele, de úgy vélem, ha valami jó, akkor azt el kell ismerni. A You Don't Do It For Me Anymore, Only Forever, Lonely és a Cry Baby külön-külön sokkal jobbak, mint a Sorry Not Sorry, a Sexy Dirty Love és a Tell Me You Love Me egyben véve. Az előbbiek valami eszméletlenül jók lettek.
Aztán már csak egy kérdésem lenne: Demi ekkor rajongója lenne a The Neighbourhoodnak, hogy két dalának is ugyanaz a címe, mint a TNBHD-énak?:'D
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok